!

Nu åker jag!

Closer

Det är helt galet varmt, men jag gillar det! Idag har jag flängt runt i Skövde och tillslut hamnat här hemma igen. Det är packning på hög nivå som gäller. Med tanke på att packning inte riktigt är min grej så tycker jag att det är en hel vetenskap att få till det bra, men jag tror jag har löst det mesta. Snart är jag redo!
Dagen bjuder även på en till bra grej, dagens bästa faktiskt. Ikväll åker jag och la familia ut till Larv för att kika på Daniels teater, och eftersom jag har sett en del rep så vet jag att den är riktigt bra!

If that ain't enough

Sådär! Nu har jag kommit hem igen efter en riktigt bra helg!
~ I torsdags var jag, Ronja och Michelle galna på stan med en Nettokorg och sen kom Daniel med jättefina rosor till mig.
~ I fredags var det midsommar + att Melinda fyllde hela 18 år. Det firades med en riktigt nice fest hos henne.
~ I lördags gick vi upp tidigt och drog iväg till båten och seglade ut till en liten ö.
~ I söndags seglade vi vidare till Stora Kornö = en av mina favorit öar.
~ Idag åkte jag och Daniel hemåt och nu sitter jag i mitt kök igen. Snart drar jag mig iväg till Skara för att planera P&L med Alfred och Louise.
Puss på helgen!

Kärlek på killen<3

Det viktiga

























<3

Det ekar över hela staden

Nu är jag hemma igen! Var hemma runt midnatt igår så har äntligen fått sova i min egen säng där jag får ta precis hur mycket plats jag vill utan att få sparkar av Melina i ryggen. När jag gick upp i morse för att starta om internet såg jag en påse nybakat bröd från bagaren. Pappa är söt!
Resan kan jag berätta om så fort jag har fått tag på bilderna från kameran. Blir alltid mycket roligare med bilder!
Nu har jag en bra dag att se fram emot så lika bra att börja tidigt!

Det var så det gick till

05.00 gick alarmet på mobilen igång. Mina tankar flög omkring i stil med "Vad är det här?! Jag har ju redan haft skolavslutning". Jag måste ha drömt... Ganska pigg var jag i alla fall och såg fram emot dagen. Sen hörde jag det. Smattret mot fönstret. Dagen var dömd till regn. Jag tycker synd om studenterna. Speciellt när dom ska vara i Botan och greja! Vet att det var lerigt förra året och då regnade det inte i närheten som det gör nu...
Men, men trots regnet så tar dom ju studenten så jag tror inte man kommer se en enda sur min!

Melinda, han ska bli norrman. En norsk kypare till och med. I teaterladan i Larv. Check it out!

For me

Imorgon är sista dagen jag går i Es 2. Tycker det är helt okej med tanke på att ett underbart sommarlov väntar!
~ Gotland för att fira att farmor ska fylla 70
~ Midsommar/födelsedagsfirande hos en sötistjej
~ Kolla när min Daniel blir norrman
~ PEACE & LOVE
~ Båten med la familia
~ Jobba på hemtjänsten
~ Båten med ett gött gäng
~ Mallorca
+ spendera så mycket tid som möjligt med älsklingen och kompisar!

Jag har inget att klaga på, och dessutom verkar min ekonomi äntligen gå ihop!

Bara lite till

1. Jag fick ett gulligt kort av Johanna idag där hon hade skrivit fina saker. Hon skulle nämligen inte fortsätta med spanskan nästa år och i och med att det var vår sista spanskalektion idag så var det lite sorgligt. MEN senare på eftermiddagen fick jag ett sms där hon skrev att hon hade ångrat sig och sökt spanska nästa år ändå!

2. Jag är 99% säker på att jag slog mitt fikarekord idag. Inte mängd, utan tid. Jag och Jossan satt på Lilla Blå i nästan tre timmar innan vi skiljdes åt. Välbehövligt tycker jag eftersom vi inte har setts sen november!

3. Min moster gav mig en diagnos idag. Jag är allergisk mot kiwi. Ingen större förlust eftersom jag i stort sett aldrig äter det. Anledningen till att jag inte äter det är i och för sig för att jag tycker att det sticker på tungan och att den blir så sträv= allergisympton. Konstigt att jag aldrig har kopplat det förut.

4. Svar på Johnissen: Varför tjejer inte säger det vet jag inte, men å andra sidan har jag ju aldrig varit kille så vet egentligen inte om tjejerna säger något eller inte. Och nej, jag har aldrig gjort det i nyktert tillstånd. Att gå fram till någon jag inte känner är jag alldeles för blyg för, men jag jobbar med min blyghet så kanske är jag redo en dag!


Yo y Johanna cuándo estado en España!

Sagan ger oss svar

Det finns en grej jag har funderat på några gånger, och på grund av en sak som hände igår kom jag att tänka på det lite extra. Ämnet är Komplimanger Från Okända.
När man är utomlands, oftast runt medelhavet, så är det inte ovanligt att killar och män där överöser tjejer med komplimanger och kallar dom för prinsessor. Ibland kan dom till och med be föräldrarna om att få köpa deras dotter för ett visst antal kameler (jag har dock inte blivit tillfrågad för försäljning eftersom jag inte är tillräckligt blond och blåögd). Och hur tar man detta då? Ja, man blir lite smickrad men tänker något i stil med "han måste ha någon baktanke med det där".
Det händer nästan aldrig så i Sverige, och dom få gångerna det faktiskt händer så brukar det vara antingen en utlänning eller någon som är full. Jag var däremot med om ett undantag igår. När jag kom till busshållplatsen står det en man där som varken verkar utländsk eller full, och när jag kommer fram säger han "Ursäkta, men jag måste bara passa på att säga att du är underbart vacker" Jag blev generad och tackade, och satte mig glatt på bänken. Men sen kändes det konstigt. Han bara stod där en meter ifrån mig, kollade på mig ibland och jag började tycka att han verkade lite creepy. Varför sa han så? Vad vill han? Det borde väl vara smartast att låta honom gå på bussen först så jag inte riskerar att han sätter sig för nära?
Heltöntigt! För jag tycker att det skulle vara mycket roligare om man inte var så stängd typ. Tycker man att någon man ser på stan är snygg så borde man väl gå fram och säga det, utan att den snygga personen börjar tänka ut en baktanke till komplimangen. För man kan faktiskt tycka att någon är snygg utan att mena något mer än det.
Så tycker jag!

.

... och så var dagen inte så bra längre. Sovmorgonen blev ofrivilligt förlängd när stadsbussen var sen. Och sen skulle dom byta chaufför och bli ännu senare. Jag insåg att jag skulle misa Skarabussen så jag bad honom säga till dom att vänta. Men nej, det kunde han inte göra. Det var redan försent enligt honom, men bussen hade fortfarande inte gått. Som en gestalt av all världens surhet och arghet satte jag mig på stationen och väntade på nästa buss hem igen. Att vänta där i 1,5 timme på nästa Skarabuss för att ha håltimma kände jag inte för. Istället tar jag bussen om 2,5 timma och har engelska. För att trösta mig själv ska jag kolla på Gossip Girl nu.

Att leva

Jag gillar sovmornar. Speciellt dom som är tillräckligt långa för att man ska vakna långt innan man måste gå upp. Som idag. Jag gick upp en timme innan alarmet skulle gå igång. Då kan man ta det lugnt och inte behöva stressa minsta lilla. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag att springa i full karriär för att hinna med bussen sen i alla fall. Men det är okej ändå, för det här är en bra dag.

Känslorna som vilar kvar

Jag sitter här hemma nu och bara längtar tillbaka till båten. Att bara få sitta där så långt fram det går och bara njuta av att lungt och stilla glida fram i vattnet. Det enda ljudet som hörs är vågorna som slår mot båten och vinden i seglen. Eller att att titta ut och se hur himlen är alldeles orange och rosa och se hur solen snart har gått ner bakom öarna. Eller att gå omkring på en riktig Saltkråkanliknande ö med gamla bodar och slutligen stå mitt i en fårhage fullt med får och små söta lamm bara någon meter ifrån. Eller att gå omkring på en liten stig och upptäcka en grotta mitt i berget. Eller att helt enkelt bara slå sig ner på en klippa och se över det blå havet, de små öarna och båtarna som åker förbi.
Jag vill bo där.

These words are my diary

Jag ska väl inte vara sämre än någon annan, så grattis till alla studenter! Nu är det ju Falköping och Skövde jag talar om. Skara får vänta en vecka till.
Kan meddela att från och med eftermiddagen igår tills nu typ så har det varit väldigt flummigt. Skrattat massa har jag gjort! Dessutom fick jag sluta två och en halv timme tidigare pga inställda lektioner. Det gjorde mig igenting eftersom det gav mig extra tid att hinna duscha och packa klart innan jag kör ner till kusten. Så ja, det är där jag kommer vara tills söndag kväll. Med andra ord: inget mer från mig här förän efter det!

Rainbows

Det här har varit en konstig dag. Helt utöver det vanliga.
~ Igår fick jag ett random sms som jag idag fick veta kom ifrån en kompis pojkväns syster som jag aldrig har träffat. Hur det hamnade hos mig är fortfarande oklart.
~ Jag åkte samma buss som Selma Lagerlöf. Dom som säger att hon är död vet inte vad dom pratar om för hon var där.
~ Skolan bestod av film och fika.
~ Mina känslor sprang omkring helt okontrollerat. Jag fick nämligen tårar i ögonen när jag kollade när den andra halvan av Melinas lag hade fotbollsmatch eftersom en av tjejerna var så himla duktig så jag blev rörd och lite stolt på något sätt.
~ Jag fick tårar i ögonen en gång till. Efter första halvlek när Melina spelade så ville hon byta och inte vara målvakt resten av matchen (alla var nämligen så bra att målvakten inte hade särskilt mycket att göra utan mest fick kolla på). Först var det ingen som ville stå. Alla ville ju vara ute och spela, men en tjej bestämde sig för att stå ändå. Antagligen var det därför att hon var så snäll som orsakade min reaktion.
Kan tillägga att Melinas lag vann matchen med 4-0. Inte illa på något sätt!

Svår att leva med

Dom senaste två dagarna har inte riktigt gått enligt planerna. Men det har ändå varit riktigt bra!
Igår skulle ett stort gäng tjejer från klassen komma hit till min vackra altan. Det slutade med att det bara var jag, Lisa, Sarah och Louise som satt där eftersom bussarna på helgerna inte är att räkna med. Trevligt var det i alla fall!
Och idag skulle jag måla små barn i ansiktet i Lundsbrunn, och för att ta mig dit var jag tvungen att åka till Skara. Efter att ha suttit på hållplatsen i drygt en halvtimme utan att se en enda liten buss passera, och dessutom ha dragit i alla mina bilkontakter gav jag upp. Det blev inget ansiktsmålande för min del. Jag vandrade hemåt igen (och fick skoskav på köpet), la mig i solen och läste ut en bok. Inte illa det heller må jag säga!


Förlorad i dig

Jag skulle nog bli en ganska bra hemmafru tror jag. Jag har städat, satt igång diskmaskinen, diskat för hand, handlat, förberett maten, hängt upp tvätt och ska snart fortsätta med att starta en till maskin tvätt och damma av lite. Inte illa va? Nu gäller det bara att försöka få igång grillen också...

Bad name

Att alla ska vara så himla snälla och söta i "Kvällen Är Din" då. Kan ju inte låta bli att gråta varje gång jag ser det. Så fantastiskt fint!
Nu väntar jag bara på att "Dumpa Honom!" ska börja rulla på tvn. Filmen för minnet tillbaka till några dagar i Lysekil med bästa vän i en sjöbod.
Dagen goda gärning var att ta hand om syster och laga mat åt oss. Melina, som alltid är kräsen när det gäller mat, gav mig betyget: "Dina barn kommer älska din mat när du blir stor tror jag!". Med det är jag riktigt nöjd. Jag måste medge att jag faktiskt lyckades få perfekt färg på pommes fritsen och kycklingen blev inte minsta lilla torr.
Nej nu börjar filmen!

Solen sken

Idag blev jag kär i ett par snickarbyxshorts. Så himla snygga! Inte allt för dyra heller. Jag kunde verkligen se framför mig hur jag gick omkring på kusten med dom. Tyvärr var hängslena lite lite för korta för att dom skulle sitta bra. Hoppas till tusen att jag hittar sånna någon annanstans.
Trots detta så var det en riktigt bra dag, och jag inhandlade ett linne, en klänning och trosor. Glad tjej och okej för ekonomin.
Kan även tillägga att underbara Michelle kom hem idag efter en vecka i Turkiet och att vi har en dejt imorn!

You can say

Nu sitter jag på sängen med en trött Daniel brevid mig. Han försöker argumentera för att 10% av Sveriges befolkning är 9000... Men efter en heldag på Nordens Ark och Smögen så är de faktiskt okej att inte tänka helt klart! Det har varit en supermysig dag i alla fall, och morgondagen ser inte helt fel ut den heller. Då väntar nämligen en trip till Gällstad. Gäller bara att se till att inte hitta för mycket fina grejer!

Join the party

Jag kan andas ut. För en gångs skull har jag inget som ligger och stressar mig när det gäller skolan. Inget annat heller vid närmare eftertanke. Idag var det enda som gällde att göra ett muntligt spanskaprov i tio minuter för att sen åka hem igen. Och med det gjort så har jag inte en minsta lilla grej kvar att göra! Antagligen kommer det väl smågrejer, men just nu är det verkligen tomt på sånt. Skönt tycker jag.
Nu kan jag tjuvstarta på sommarlovet lite, och det ska jag göra i Skara med ett stort gäng esteter. När vi har festat klart åker jag till min älskling i några dagar och sen hem för att träffa några fina flickor. Jag tycker att det är en riktigt bra tjuvstart!

RSS 2.0