Vem sa att estet va chill?!

Jag hade tänkt skriva lite om fredagen, men jag har inte hunnit. Jag tycker att Lisa gjorde ett bra jobb så ni får gå in och kolla vad hon har skrivit istället.


Snyggaste syster<3

Nu måste jag bege mig in i anitkens och medeltidens värld och förhoppningsvis lära mig något...


Puss<3<3

"Parlamentarism is da shit"

Jag har massa historia att göra så, ja, jag vet att jag inte borde sitta här just nu. Men det blir liksom så ändå... Varje gång jag ska göra läxor på datorn så hamnar jag på Facebook. Jag är med i gruppen I Was Doing Homework, But Ended Up On Facebook, men det borde finnas en grupp som heter I Had To Do Homework, But I Went Directly Into Facebook Insted And Then I Got IG On My Test The Following Day för den hade passat mig väldigt bra!

Nej, nu ska jag se till att försöka lära mig lite till innan Ugly Betty börjar. I tidningen stod det att det var säsongsstart och det var en bild på Betty där hon inte hade lugg. Kan hon ha tappat den nu när nästa säsong börjat? I wonder...


Är det bara jag eller blir hon bara mindre ful hela tiden??Puss<3

Babyboom

En sak som jag kom på nu när jag kolla på The Secret Life Of The American Teenager var att allt jag har kollat på tv idag handlar om graviditeter och förlossningar... På Vänner så gick Phoebes vatten precis i slutet, Ade i 90210 fick nyss en dotter och Amy ska alldeles strax föda! Undrar vad nästa program handlar om...

Hahah ja, jag vet att det var väldigt onödigt, men jag ville bara berätta det ändå. Vara lite duktig nu när jag faktiskt bloggar lite. Två inlägg inom en timme, inte dåligt va?!


puss på er!

Here in this room...

Jag är bäst på att blogg i tvpauser, eller hur? Just nu kollar jag på 90210. Eftersom jag missade förra veckan så hänger jag inte riktigt med hela tiden, men jag gör mitt bästa för att kunna återberätta i detalj till Lisa på onsdag.

Måste bara berätta att jag fick en sjukt fin låt på sången idag. Snowed in med Josh Hoge. Den handlar om att hans enda önskan till jul är att han snöar inne hos tjejen han älskar och att ingen av dom kan gå någon annanstans. Otroligt fin är den, så LYSSNA!!


Åh ni skulle bara veta hur spännande det är just nu! Ska inte spoila för någon, men det är i alla fall väldigt bra.

puss<3

Mästerkocken i nattlinne

Jag är inte bra på att laga mat och sånt och det vet jag. Lita på mej! Men förut blev jag väldigt sugen på chokladpudding och jag tänkte glatt att det är ju faktiskt något jag kan göra! Jag börjar leta som en idiot i skåpet och börjar bli rädd att pulvret är slut och precis när jag börjar förlora hoppet så hittar jag det där!
Hoppelihopp bort till kylskåpet för att ta fram mjölken. Och mått, vem behöver det?!
Baka baka liten chokladpudding... och skjuts in i kylen!

Aja, resultatet blev väl sådär för det hade inte stelnat efter en halvtimme så jag tänkte att det kanske hjälpte om man satte in det i frysen en liten stund. Sagt och gjort.

Blev väl inte den mest lyckade chokladpuddingen jag har gjort direkt... Jag skyller på att jag är sjuk! (egentligen är jag redan frisk men schhhhhhhhhhh...!!)puss<3


Ett väldigt nödvändigt inlägg

Vet ni vad?! Jag tycker att det borde finnas en lag på att alla ska ha ett solarium hemma. Jag är verkligen i behov av ett just nu. Det är nästan värre att se hur det bruna försvinner än att vara blek... Riktigt jobbigt faktiskt när man var så glad för bara en vecka sen för att man var brun, men nu verkar färgan ha gjort sitt och abdikerar från ansiktstronen.
Fast egentligen kanske den inte försvinner lika fort som man tror... Man kanske bara väjner sig mer vid det. Hmm...
Hur som helst så vill jag ha ett solarium ändå för jag vill känna mig brun jämt! I alla falla ett tag till... Men det bästa vore ju att man fick åka iväg till något varmt land för den brännan blir så mycket bättre på något sätt. Det står för och påminner liksom om nånting...
Ni kanske inte fattar vad jag menar och det kanske inte ens jag gör så jag klandrar er inte.

puss<3Grattis till Lousie som fyller år idag!!!!

Kort inlägg var det ja...

Det är verkligen så att så fort jag har tid och lust att blogga så hänger sig skiten. Idag var inget undantag. Och jag som redan var stressad...
Anledningen till att jag ändå skriver det här nu är för att Gossip Gril börjar om 11 minuter och jag kan inte skriva efter det för då måste jag lägga mig. Jag har nämligen inte sovit sen klockan 6 på morgonen igår i Usa, vilket betyder att jag inte har sovit sen klockan 1 natten mellan fredag och lördag svensk tid.Jag har bara slumrat till lite till och från under en timma. Men Varför förklarar jag det här nu?! Jag har ju inte tid till det!!!!

Kör veckan kortfattat. Jag ska försöka i alla fall...

Torsdag förra veckan
Zombiewalk och genrep inför spökvandringen på kvällen så jag kom inte hem förän 11 och 2 skulle vi upp igen. Tre timmars sömn alltså...

Fredag förra veckan
Gbg-Amsterdam-Detroit-Orlando... Mycket flyg...! Kom fram till hotellet vid 6 på kvällen kanske, lokal tid.

Lördag förra veckan
Försökte komma in i dygnsrytmen så vi tog en heldag vid poolen.

Söndag förra veckan
Åkte från Kissimmee (där vi bodde) till Lake Mary för att hämta Tiffany och sen åkte vi vidare till Daytona Beach. Riktigt gött var det! Efter ett tag så kom även två av hennes systrar och hennes pappa till stranden. Sjukt kul att få träffa henne igen efter 2,5 år!

Måndag
Första dagen på Disney. Vi åkte till Magical Kingdom och Epcot Center. Det är så mysigt där och dom har verkligen inte sparat på något för det är massa detaljer överallt och man får verkligen rätt känsla där man går vid Musse och Mimmis hus! På Epcot så har dom resturanger och små åksaker som representerar en del länder och ungdomar från det representerade landet är de som jobbar där. Ett av dom länderna är Norge och dom hörde på oss att vi var svenskar så vi fick både gå före i kön och fick dessutom en egen båt att åka i. Tack Norge!

Åh nu börjar det!!!! Förtsätter skiva i pauserna!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Okej, nu kan jag köra vidare

Tisdag
Andra dagen på Disney. Då åkte vi istället till Animal Kingdom och Hollywood Studios. På Animal åkte vi safari i en bil och miljön var verkligen jätteverklig och djuren var Väldigt nära. Liiiite läskigt måste jag erkänna. Jag måste lägga till att Rock 'n Rollercoaster är den absolut coolaste berg-och-dalbanan som finns! Ska även lägga till det att var dagen då jag blev förkyld och bara hostade hela tiden (det gör jag fortfarande) och blev jättehes, vilket gjorde att jag inte kunde skrika nångång resten av resan...

Onsdag
Vi tog det lugnt och vilade våra fötter på Cocoa Beach. Badade faktiskt en hel del även fast jag egentligen inte gillar att bada i havet. Men guuuud vad skönt det var att svalka av sig! Temperaturen låg runt 30-35 hela veckan!

Torsdag
Dagen spenderades på Universal Studios. Grymt är det! Dessutom hade de en glassbar med bara Ben and Jerry's!!! Ett annat Stort plus var att det nästan inte var något folk i parkerna under hela veckan så det var inte så lång kö nånstans.

Nu börjar det igen!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Åh vad bra det är!!!!
Men aja, nu går vi vidare om jag nånsin ska bli klar med det här "korta" inlägget.

Fredag
Hade Riktigt ont i fötterna så vi tog den sista dagen vid poolen och avslutade den med shopping på ett av de stora mallen här. Det blev en klänning, t-shirt, solglasögon, Gossip Girl-box säsong 2 (Felicia är lycklig!), tröja, skor. Tror det var allt och det var mindre än jag trode att det skulle bli. Och tur var det för annars hade det inte fått plats i min väska!

Lördag
Tog oss iväg till flygplatsen och så var det samma resa hem igen. Massa flyg alltså...

Söndag
Vi kom till Amsterdam tidigt på morgonen och ställde oss i kön på Starbucks för att köpa frukost och redan innan så var det Felicia<3Starbucks men efter att jag såg att dom hade Innocent, världens godaste smoothie, blev det helt plötsligt Felicia<3Starbucks-massamassamassa mer! Vi kom till Falköping vid 1 på dagen kanske och sen har det väl inte hänt så mycket.

Nu hinner jag inte skriva mer för det börjar nu och ja har inte hunnit läsa igenom det så det kan bli hur konstigt som helst, men det får ni leva med.


Puss<3<3

RSS 2.0