Till himlen

Den ligger på min säng och bara väntar på mig. Så fort Daniel har kommit hit så ska jag visa den för honom på riktigt för första gången. Min balklänning. Efter många om och men så fanns den äntligen i någorlunda bra storlek. Jag behöver bara sy in den ett par centimeter och så är den perfekt. Känslan av att ha hittat den kan bara beskrivas med ett ord. Lättnad.

I've got soul

Fler bilder än så från 150-dagars finns inte i min kamera, men ett antal finns i mobilen. Försöker fortfarande komma på vad en del av dem föreställer... Hur som helst så var det en bra kväll!

Igår så fick en snäll tant besök av mig och familjen. Hon bjöd på fikakalas och så fick jag välja två målningar i försen present. När dom satt i mina ramar så fick jag ett ryck och grejade om i hela rummet. Nöjd tjej.

Min nya jagdrömmermigborttillkustenhylla!

På posten

En av mina favoitsysslor nu när jag har flyttat är att stå i fönstret och kolla på grannarna. Låter helt psycho, jag vet. Men riktigt så illa är det inte. Jag tycker att det är så... roligt/lustigt/hittarinterättord att vi alla bor i samma sorts fykantiga hem, men att det ser helt olika ut! Allt är så likt, fast ändå helt annorlunda. Inredningen skiftar mellan stilrent, prylsamlare, gardinälskare och lampfanatiker. Det är som att vi alla lever i parallella världar. I olika tidsåldrar. Fast samma planlösning.
Så ja, jag blir lite fascinerad när jag står där i fönstret.

Sen en tid tillbaka

Nu har jag tröttnat ordentligt på allt prat om att riktiga kvinnor har kurvor. Killar gillar att ha något att ta i och man ska älska varenda fettcell man har. Jag tycker det är bra att man pushar på för att ändra våra ideal, men man är väl inte midre kvinna för att man är rak och smal?
Visst har jag små komplex med min kropp, men i det stora hela tycker jag faktiskt om den. Och jag är riktigt stolt över mig själv för att jag kan säga så. Det finns så otroligt många som står framför spegeln varje dag och vill ändra både det ena och det andra. Jag är så glad att jag inte är en av dem.
Men när det kommer argument om att man ska ha kurvor, att jag är så smal och att jag måste äta mer så påverkar det mig mer än jag vill att det ska göra. Jag vet att jag är smal. Jag har ett BMI på 17,6 vilket är en bit ifrån normalvärdet, men jag är noga med att äta ordentligt och regelbundet. Att trycka i mig en massa skräpmat enbart för viktens skull skulle jag aldrig göra. Jag hade kanske gått upp lite, men hälsan skulle ju vara kass. Så länge jag äter vanlig mat så går jag helt enkelt inte upp i vikt, och det är bara så det är.
Istället för att få kommentarer om att jag är för smal så vill jag höra att jag är fin. För jag är rädd att det slutar med att jag står där framför spegeln och granskar mig själv från topp till tå med en massa negativa tankar. Jag vill helt enkelt fortsätta att vara nöjd med mig själv, och det borde alla andra vara också!

I said hey

Hela min dag har spenderats vid mixerbord och i en musikstudio. Alla har sprungit runt och pratat ljudtermer som jag inte ens anstränger mig med att förstå längre för det är en helt annan planet för mig. Men något måste jag ha tagit åt mig, för jag kom på mig själv att be pappa sänka basen för att den tog över för mycket. Jag tycker att Daniel ska vara stolt över mig nu faktiskt!

Inte utan dig

~ Marknadsföring är roligt. Och vi är bra på det.
~ Jag borde öppna teoriboken som ligger bredvid mig.
~ Jag har fått en ny favoritlåt idag.
~ Morotskaka är underskattat.
~ Min eventuella balklänning kommer om två dagar.
~ Och plötsligt blev jag väldigt shoppingsugen.
Det är väl ungefär all spänning jag får för tillfället.


Orange

Vill mest bara flika in att en söt tjej som jag tycker väldigt mycket om fyller år idag. Puss på henne!

Promotion

Fötterna värker. Det sticker i ryggen. När jag duschade hittade jag ett sår på armbågen. Allt tyder på en lyckad kväll! Först mys hos nästanfödelsedags-Louise med snittar och bål, sen lite mer fartfyllt hos Louise och tillslut en kväll som dansade iväg. Halsen var seg i morse efter en massa skrikande, följt av en timmes viskande i mitt kök med Lisa.
Men en fin kväll var det!

Like shooting

Träningen får vänta. Min hälsostatus är: dunkande huvudvärk. Vet inte vad jag gjort för att förtjäna den, men mamma trodde att det kanske kunde vara influensa (Snälla låt mig slippa!). Efter att ha tagit två alvedon och en ipren så börjar jag känna mig som en tablettnarkoman. Och så har jag tagit nässprej. Tycker inte om sånt där... Får hoppas att det gå över under natten så jag klarar morgondagens äventyr.

Fick en fråga om vad Bella Gästis är, och då kan jag meddela er att det är en restaurang i Hunnebo där dom bland annat har dom godaste pizzorna jag någonsin har ätit. Jag har följt med till kusten flera gånger enbart för att ha erbjudits lunch där. Nu vet ni!

I think I like it

Min fader satsar allt på att jag ska få jobb på Bella Gästis. Jag skulle vara perfekt för jobbet om det inte hade varit för min brist på muskler. Därför har han nu satt upp en hårt träningsschema som jag ska göra varje dag. I det ingår en väldans massa armövningar och tallriksbärande. Det kommer bli tufft, men vet ni? Efter detta så är jag 100% perfekt för jobbet!

Something meant for me

Vilken härlig dag det är!
~ Vaknade med en av mina bästa vänner
~ Jag har haft på mig en äkta prinsessklänning i storpuff-klassen
~ Dessutom har jag hittat två bra kandidater till balklänning
~ Mamma fick reda på att hon ska iväg till Sydafrika om en månad för att besöka en by som Benders är med och stöttar. Skulle ge mycket för att få åka med jag också!!
~ Godis ska förtäras i mängder när syster och jag ska ha pyjamasparty i lägenheten
~ Det finns en liten chans att det blir ännu en termins dans för mig = riktigt glad tjej

RSS 2.0