It's a rich man's wolrd

Den 24 augusti fick jag mitt barnbidrag/studiebidrag (vet inte vad det är just nu faktiskt). Igår var det den 25 och mitt konto är redan nästan tomt. Jahapp så kan det gå... Eftersom vi var i Skövde i helgen så gick det åt lite pengar, men jag hade inga så jag fick låna av mamma. Självklart ville hon ha tillbaka dom nu direkt så det var bara att ta ut. Snäll som hon är så slapp jag i alla fall betala mjukisbyxorna. Alltså var jag bara skyldig 600.
Då var det bara 500 kvar...
Jag gick in till Vero Moda igår med Michelle och vi provade massor, men jag intalade mig själv att absolut inte köpa något! HA! Jag Kan inte prova kläder utan att bli kär i minst ett plagg och när jag är kär i något så Ska jag ha det (en gång när vi var i Turkiet letade vi igenom varenda smyckesaffär i hela stan eftersom jag har blivit kär i ett armband dagen innan, men kunde inte komma ihåg vart det var. Det tog hela kvällen för alla affärer såg likadana ut. Men där var den! Längst ner på gatan! Nu ligger det i skåpet, välanvänt och fortfarande lika fint). Hursomhelst så blev jag kär i en tunika och lite i en klänning, men den klänningen klarade jag mig utan. Tunikan kunde jag självklart inte låta bli så jag köpte den... Nej, jag ångrar det inte, men lite mer pengar hade jag ju inte tackat nej till.
Nu är kontot ännu tommare och jag hoppas verkligen att jag klarar mig med dom i en månad. Så snälla! Dra inte iväg mig på saker dom kostar pengar! Om ni inte bjuder såklart...


Girls girls girls

Jahapp. Jag ska försöka skriva kort om gårdagen och om idag, men jag lovar inget! Det kan bli en hel del... Läs det du vill och orkar.

Hur som helst så började gårdagen med att jag och mamma åkte till Skövde för att shoppa med Pauline och Petra. Köpte mjukisbyxor, t-shirts, tunikor och en tröja. Egentligen ligger jag redan back eftersom jag inte har fått barnbidraget/studiebidraget (vet inte vad det är just nu) än... Men aja. Vi fikade lite snabbt och jag och Pauline delade på en STOR chokladboll.

Var hemma ett tag innan jag åkte ut till Michelle och Mikaela. Vi gick ut till höbalarna (hmm stavning?) och satte oss där en stund. Där pratade vi lite innan jag åkte hem igen för att hämta grejer så jag kunde sova där. När jag kom tillbaka så pratade vi lite till innan vi började laga tacos som vi åt på altanen och där satt vi nästan hela kvällen och spelade gitarr och sjöng. Så mysigt!!
Innan vi gick och la oss så gick jag och Michelle ut och kollade på stjärnorna. När vi sto där och frös pratade vi om massa saker. Det är så skönt att kolla på stjärnorna för man kan bara släppa allt och tänka på vad som helst eller ingenting! Vet inte hur länge vi sto där i hennes lilla rondell, men det var säkert en halvtimme.
  

Michelle fick för sig att flytta på en oavsett hur högt hon skrek

När jag hade vaknat och gått ner så satt Mikaela och kollade på tv så jag satte mig med henne. Michelle kom ner lite senare och så åt vi frukost. Sen ängnade vi nästan hela fömiddagen åt att kolla på tv. MIchelle blev väldigt arg på DeAnna i The Bachelorette medan jag och Mikaela försökte förklara för henne att hon inte alls var en bitch. Hahaha, det gick inte så bra för oss faktiskt.
Efter ett tag så skickade vi iväg Mikaela och hon hann inte komma tillbaka innan jag åkte så jag fick inte säga hejdå till henne. Hoppas att du hade kul!

Jag och Michelle började kolla på Charlie´s Angels och kom på att vi ville ha kladdkaka, men vi struntade i ugnen och åt bara smeten istället. Mycket godare! Mycket bättre! Mycket mmm-igare!
Bästa tog fram gitarren igen när filmen var slut och så sjöng vi lite till. Eller ja, mest hon, men ändå. Sen satte vi oss vid datorn lite innan mamma ringde och sa att hon skulle komma och hämta mig. Eftersom mamma är som hon är så skulle hon utforska vägarna lite för att se om hon kunde springa där samtidigt som hon sa "Kolla vad fint det är!" om allting och "Här skulle jag kunna bo!" Så jag tror ni förstår att det tog ett tag innan vi äntligen kom in till stan igen.

Var mycket godare än det ser ut!


Vi måste ses snart igen! Sjukt kul var det. Tack för helgen!

Love you<3




Puss på er<3

When the rain starts to pour

Dagen har varit bra och det känns bara bättre och bättre för varje dag som går! Varje dag lär man sig nya namn, pratar med nytt folk och lär sig var salarna ligger. Stort plus på estet!!

Idag har dagen flytit på bra. Vi hade vår första lektion med scenisk gestaltning idag. Vi gick bara igenom lite grejer coh så, men det var ändå kul! Tyvärr märkte jag att jag inte kunde vara med på Spökvandringen. Väldigt tråkigt måste jag säga eftersom det är det första vi gör tillsammans... Men, men show must go on och jag lär ju ha ordentligt kul ändå!

Vi slutade dagen klockan två och bussen gick halv tre men då var vi tvungna att gå ner till stationen först. Det är ju lugnt, tänkte jag, men så fort jag och Emanuel kom utanför dörren så började det att regna... Först var det inte så farligt, men sen öste det ner och tillslut såg jag inget för det rann ner vatten från pannan och dom dropparna valde att stanna i ögonen. När vi kom till stationen så satt Michelle där med sina MoPar, torra såklart, och där kommer vi... Det såg säkert ut som om jag precis hade duschat för det kändes i alla fall lika blött. Michelle höll sig på säkert avstånd och jag fick inte krama henne förän jag hade tagit av mig jackan (som btw hade läckt in...).

Michelle hängde med mig hem och vi bestämde oss för att stanna hemma från Olins eftersom inte så många vi kände skulle gå och vi var båda väldigt trötta. Så det blev filmkväll istället! Vi laddade upp med pop-corn och kollade på Georiga Rule, Kenny Begins och 27 Dresses. Alla lika bra!
Av kvällens erfarenheter så kan jag meddela er att man inte kan chansa på lösenordet på Bilddagboken mer än tre gånger för om man inte klarar det på det fjärde försöket så kan man inte logga in på 30 minuter.
Mitt råd till er: Låt inte någon (*host*Michelle*host*) gissa ditt lösenord för många gånger!




I'll be back soon!

Imorgon blir det Skövde med mamma och sen ska jag träffa Mikaela!



Puss<3<3

Enligt Michelle: Officiell teaterapa

Okej, nu har jag börjat på gymnasiet! (Det var första gången jag skrev det och det kändes väldigt konstigt, men bra!) Dagen gick ganska fort, men det var väldigt många ansikten och namn att komma ihåg.

Började med att jag och Michelle gick på bussen och sen hoppade fler och fler falköpingsbor på. Det kändes riktigt bra och tryggt att sitta där. När vi hade kommit in i aulan så pratade rektorn och några andra lite innan vi fick gå iväg med klasserna. Det är lite mer än 40 stycken i min klass. Ganska många alltså.
Lärarna presenterade sig och sen fick vi gå och äta med tvåorna och treorna. Efter det var det dags för en rundtur på skolan. Det är väldigt svårt att hitta, men jag vet i alla fall vart jag ska börja imorgon.
Sen gick vi till aulan en stund innan vi slutade och då var klockan halv tre, men eftersom bussen går halv fyra så fick jag vänta ett tag. Helt okej faktiskt för solen sken!
På bussen hoppade Moa och Johanna på så jag satt och pratade med dom hela vägen hem. Har nog inte sett någon av dom sen skolan sluta så det var väldigt kul!

Imorgon går vi efter schemat tror jag så vi märker väl hur det går!




Puss på dagen!<3<3

Små rosa moln

Åh, ni skulle bara veta hur mycket det tog emot att sätta väckarklockan på 04.30 igår kväll! Det blev inte bättre av att jag inte kunde somna heller så jag sov bara tre timmar... Trodde jag skulle dö av trötthet när mobilen väckte mig, men sen kollade jag ut genom fönstret och såg himlen. Molnen var alldeles rosa och jättefina! Det var det som räddade min morgon och antagligen hela dagen. Plötsligt vaknade jag till och alla negativa tankar om att sommaren var slut nu eftersom vi skulle ta upp båten (anledningen till den tidiga morgonen) var borta! Då tyckte jag faktiskt inte alls att det var jobbigt utan började nästan längta till hösten.
 
Det syns inte på bilderna, men himlen var i alla fall väldigt fin!

Jag och pappa åkte iväg vid 05.30. Direkt när vi satte oss i bilen blev jag ännu piggare för då hörde jag Womanizer på radion och man kan inte vara trött och lyssna på den. Det går inte! Eftersom jag blev piggare så blev jag också gladare. Jag tänkte liksom att nu är det höst så nu kan jag dra ner till Meddo och sola istället!
Hur som helst så kom vi till Hovenäset tillslut och efter att vi hade plockat iordning med kapellet och allt så var det dags att få upp båten ur vattnet... Jag var nervös och rädd för att något skulle gå fel och att dom skulle tappa den, men det var inte lika jobbigt som när vi la i den i alla fall.


När vi hade fått upp båten på kärran så var det bara att få upp den på lastbilen. Behöver jag ens förklara hur rädd jag var? Nej, jag tror bilden säger allt...

Någon mer än jag som tror att jag somnar tidigt ikväll?



Puss<3<3

Ont, det gör ont...

Igår var jag uppe på berget med mamma, moster och kusin för att springa burma. Gick riktgt bra faktist! Jag blev väldigt förvånad eftersom jag inte hade sprungit sen maj (om man inte räknar med skolan asså) och ändå gick det bättre än sist. Eller ja... början var väl inte så bra. Vi hann knappt springa 100 meter innan vi var tvungna att stanna eftersom vi skrattade så mycket (med "vi" menar jag just nu jag, mamma och moster)! Alla var nog lite flum redan innan och det blev inte bättre när vi såg kusins springstil. Det gick inte att sluta skratta! Åh vad jag känner mig taskig nu!
Men när vi väl kom igång så gick det väldigt bra! Det var skönt att komma upp igen och det gäller att träna nu om jag ska klara av tjejmilen nästa år (HA! Wish me luck!).

Men en sak som jag har tänkt på.... Om man har sprungit eller tränat på något annat sätt så känns det ju så underbart efteråt och man är stolt över att man klarade det! Det blir i alla fall jag. Men efter ett tag så börjar man känna smärtan och då är den där: TRÄNINGSVÄRKEN! Kan man aldrig få träna utan att få ont efter?! Borde man inte få en belöning istället för ett straff för att man är duktig?  Kan inte någon ringa mr Labero och säga till honom att trolla bort den eller något för jag är så trött på att inte kunna röra på mig. Allvarligt talat så är jag faktiskt lite rädd för att ställa mig upp sen... Jag får väl sitta kvar här på golvet tills det går över.

Haha jag trodde aldrig att jag skulle ha användning av den här bilden! (nej, det är inte jag som har tagit den)



Puss<3<3


Impulser

Ni vet, ibland får man ju bara lust att göra något speciellt. Man får plötsligt energi att ta tag i saker. Precis det fick jag igår. Jag fick värsta rensa-ur-garderoben-impulsen! Kan väl inte direkt säga att det var för tidigt, eftersom jag inte hade någon koll på vad jag hade där och allt bara kändes som en enda röra. Så jag drog ut hylla efter hylla på sängen och gick igenom allt! Där fanns allt möjligt. Kläder jag har sytt själv, en gammal väska från lego, en pyamas som jag fick för minst fem år sen, alldeles för små jeans... Asså allvarligt, jag hade säkert 15 jeans där inne! Om man kollar på storleken på dom som låg i botten så har jag nog inte rensat ordentligt sen femman eller sexan. Av alla dom jeansen så sparade jag 4... Dags att köpa nytt? JA!

Så såg det ut efter bara 2 hyllor. Vågade inte ta kort när jag hade rensat dom 5 som var kvar...(ja, min kära garderob är nästan tom nu)
Melina fick en del, men min kusin har två STORA kassar att se fram emot.  Ibland är jag glad att jag är äldst så jag inte har någon att ärva från, men ifs så får man ju mer att välja mellan då och en del kläder har ju knappt använts. Äh, ja delar gärna med mig!


Jag tror att dagens impuls blir att plocka ur diskmaskinen eftersom jag stör mig så på högen i diskhon. Man borde få det oftare. Jag skulle verkligen behöva en städa-rummet-impuls...



puss<3<3



Michelle, ring mej!


Av jord skall du åter bli...

I morse vaknade jag av samma sak som jag skrev i ett inlägg låååångt tillbaka, nämligen av *Klick Klack*! Det var senast häromdagen som jag påminnde mamma om att hon inte skulle gå in med klackarna i huset eftersom det faktiskt finns folk som fortfarande är lediga och vill sova. Så där låg jag vaken klockan sju och kunde inte somna om... Satte på tv:n i hopp om att det var nåt bra, men eftersom jag inte är ett så stort fan av Jimmy Neutron så läste jag en stund istället (nej, jag orkade inte gå upp och byta kanal).
När klockan hade blivit åtta gick väckarklockan på mobilen igång och då var det bara att gå upp. Ronja kom och sen lånade vi Melina och hennes kompis från fritids en stund eftersom det skulle komma några och filma oss för att göra reklam för Sommarlovsentreprenörerna. Så vi fick springa runt och låtsas som att vi fortfarande höll på med barngrupperna. Lite jobbigt i värmen faktiskt, men det var kul!

Efter lunch  åkte vi upp till Lärcenter där vi skulle fixa en redovisning om vårt företag. Efter massa klippande, skrivande och klistrande så blev vi klara. Jag blev i alla fall nöjd. Så nu slipper vi åka dit igen på måndag!

Måste bara berätta att pappa kom hem från Danmark idag och vem hade suttit på samma bar? Jo men självklart var det Pete Doherty! Haha gissa om jag blev förvånad!




puss<3

RSS 2.0