If I could turn back time

Jag har tröttnat på designen på min blogg så jag tog orken till mig att ta tag i det! Skulle precis tänka ut vilka bilder jag skulle ta när jag kom på en sak: jag har ju inga bilder på den här datorn...
Så nu har jag kollat igenom nästan hela min bilddagboks historia på jakt efter bilder och printscreenat hur mycket som helst. Lite stolt över mig själv måste jag nog allt säga att jag är!
Men när jag väl var klar med alla bilderna hade min ork försvunnit... Lyckades i alla fall få Josan att gå med på att göra ett försök med designen. Med tanke på hur bra hon lyckas med allt annat så blir det säkert jättebra!

 

Puss<3


~~~~~~I loved you first~~~~~~

I don't know what to do
I've given you so many chances
Some may say it's way to many
But I'd do anything for you

You just don't realize
How much you are to me
Why won't you take one of the chances I'm offering
Don't you think it's worth it

It's seems like you want all or nothing
If you cant have me for your own
You don't even want to be my friend
But you're the one who made the choice

You choosed her over me
You only have yourself to blame
So don't try to put this one on me
I just wanted to do the right thing

I guess this is the end of everything
Because I can't take it
The more hope I have
The harder the fall gets

I gotta stop beliveing
It won't help me
You're not coming back
I'll just have to live with that

You'll always have a place in my heart


Spread our wings and fly

Nu skulle jag vara duktig och börja med historian tänkte jag. Nej, det spelar ingen roll att jag skulle börjat för en timma sen, igår, en vecka sen, i tid. Jag tog i alla fall orken till mig och tänkte börja skriva ner svaren till alla tusen frågor.
*BANG* Åh, vad det var? Nej, nej, ni kan vara lugna. Det var inget farligt. Bara det att jag kom på att jag fortfarande inte har Word på min återupplivna dator Inger... Happ. Det var ju roligt...
Som tur var lyckades jag ändå öppna dokumentet med alla frågor, vilket gjorde att jag fick upp ett tillfälligt Word, men det ser helt annorlunda ut! Kan dom inte bara ha kvar den gamla?!

Vi kan ju låtsas att det är min fina printscreenade bild här men dom funkar aldrig i bloggen...


Puss<3

I'm still here

Om ni letar efter något underhållande så kan ni ju alltid lyssna när min syster pratar på om sina pojkvänner! Hon gjorde det för en stund sen. Just nu verkar hon bara vara ihop men en  kille. Hon var ihop med en annan samtidigt, men dom berättade inte det för någon eftersom dom tyckte att det skulle bli jobbigt. Inte för att alla skulle veta att hon var ihop med två, det är helt normalt i deras klass. Eftersom ingen vet om det så tror hon att han har glömt av att dom är ihop...!?
Sen kom hon också fram till att det oftast är hon som frågar chans, men också att det oftast är hon som gör slut.
En fin tanke/idé (bestäm själv vad du tycker passar bäst) hon har är att enligt henne så är det så att om två personer är kära i varandra så är dom automatiskt ihop. Inget krångel med att fråga chans alltså!
Det är tydligen också så att om en person är kär i en annan så är den ihop med den personen även om den andra varken är kär elle ihop med den. Smidigt va?!
En sista sak jag har fått lära mig är att man flera gånger under den tiden man är ihop måste fortsäta fråga chans på den personen. Antar att det är för att försäkra mig om att man fortfarande är ihop...

Hahahah den ungen är underbar!<3


Puss<3


Porr för historialärare


Myyys idag efter skolan! Först blev det fika på världens bästa ställe. Guess where? Svårgissat, eller hur! Jag, Sarah, Louise och Emanuel intog Little Blue. Tyvärr var mitt favoritbord upptaget så vi fick sitta i det stora rummet istället...

The girls och jag gick till Meddo och solade. Göttigött! Så nu är jag tio minuter brunare och på fredag drar vi dit igen och plussar på några minuter.
Louise hängde med mig hem en stund också innan hon gick ner till bussen. Det var också mys!


Shouldn't I be happy it ended?
Guess I should
Thought I would
Wish I couldPuss<3

If you just knew how hard it is for me

Jag har så mycket att göra idag. Är så fruktansvärt stressad och känner paniken som sitter fastklistrad på mig hela tiden. Och ändå sitter jag här...!
Jag ska:
~ Öva på sångläxan
~ Öva på teaterläxan
~ Fylla i och posta anmälningen till dansen
~ Få lite ordning på rummet
~ Tvingas med ut och gå i utbyte mot två Twix...

Inte så mycket kanske, men det vore en helt annan sak om det var saker man verkligen kunde bocka av, som anmälningen och städningen. Men när det gäller att man ska öva in saker som ska sitta bra och faktiskt funka så tar det ju lite längre tid. Skulle ha börjat för flera dagar sen... Dessutom så har jag Richards historia som jag inte har hunnit ta tag i än. Måste börja med det nästa vecka!

Nej, nu kanske jag ska börja bocka av lite då... Jag sitter fortfarande i sängen och gör ingenting. Men det är skönt det också!

Jo! En till sak jag måste lägga till på listan:
~ Beställa kläder från H&M
Hittade massa snyggt till sommaren där och jag vill ha sommar nu! Gött att drömma sig iväg lite...


Puss<3

This is my way

Ikväll ska jag ha roligt förstår ni! Om typ en timma eller två så kommer Michelle, Louise och Emmy hit och då ska det fixas så att sminkborstarna glöder. Det är alltid roligt! Sen ska vi på förfest och sen får vi se om vi hamnar på Ålle eller inte. När stunden är kommen vet vi...

Hahah jag måste bara berätta en jättekonstig sak från skolan igår!! Vi sitter i matsalen vid ett bord bredvid fönstret och då frågar dom andra om vi vill se en häftig sak. Vem vill inte det liksom?! Dom hade märkt att om man kollade ut genom fönstret, över på andra sidan skolan, så såg man sitt öga asstort. Det var verkligen riktigt konstigt! Nästan läskigt... Man såg bara ett öga men om man blinkade med ena så händer inget, inte när man blinkade med det andra heller. Det var liksom inte något av ögonen, dom typ samarbetade! För när man blinkade med både blinkade jätteögat. Coolt. Konstigt. Läskigt.


Puss<3

Butterfly, fly away

Att få ligga i en stor hängmatta och samtidigt få lyssna på en gitarr kombinerat med en grym sångröst är vad jag kallar lyx! En privatkonsert i första klass enligt mig! Att jag har en bästa vän i form av Michelle som kan ge mig den konserten är jag tacksam för<3
Jag sörjer för alla som inte får uppleva det någon gång för det är mysigt!

Nu ska jag se till att fixa axelband till min klänning. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker inte att det är så himla underhållande att behöva dra upp den sjuttioelvatusen gånger varje minut...


Puss<3

I will be with you everyday

Att dans är en av dom bästa saker som finns visste jag redan, men att det kan vara så underbart trodde jag inte. Igår fastnade jag helt för Rn'B. Föll pladask *BOOM*. Så grymt  roligt var det!! Man släpper allt och koncentrerar sig bara på dansen.
Bra saker med dans:
~ Bra träning
~ Bättre självförtroende
~ Man känner sig snyggare
~ Man blir glad

Säkert massa mer också, men jag ville mest förmedla hur otroligt positivt dans påverkar en! Lätt att jag och Sarah ska börja det, och hoppas att vi får med oss Louise och Lisa också!

Puss<3

Fortfarande bildlöst eftersom jag inte har kvar några bilder på min kära Ingvor, men ska fylla på så gott jag kan!

Everybody's got a story of their own

Idag ska jag vara jätteduktig. Jag ska nämligen till Skövde med Sarah och dansa! Ska bli sååå roligt och jag får röra lite på mig, det är ju alltid bra! Det här ska bli riktigt spännande!!

Igår hade jag riktigt mys tillsammans med Lisa och Louise. Tjöt, singstar, Keith och massa godis! Vad finns det att klaga på?! Muchas gracias por el noche, bruds!
Puss<3

I'm no superman

Ä-N-T-L-I-G-E-N!!!! Min älskade dator är i mitt knä igen! Känns så grymt bra att den är tillbaka och jag är sååå glad! Tyvärr så är ju alla bilder, filmer och musik borta precis som jag anade, men det finns ju inget att göra... Alla jag har skickat bilder till får skicka tillbaka och sen är det back-up som gäller!
Nu gäller det att kolla runt på allt som jag har missat innan batteriet tar slut för jag orkar inte hämta laddaren. 48% kvar...


Puss!<3

Now it's different

Min kära syster är väldigt nervös inför torsdagen (?) för då ska dom nämligen dansa i skolan och då måste man dansa med en kille! Hon vet inte ens om hon ska våga hålla någon i handen... 
Hahahah jag kan inte låta bli tänka tillbaka på den dagen som vi skulle dansa med killarna första gången: vi hade samma lärare som hon har nu och han blev jättearg på oss för att vi inte vågade gå ihop tjej och kille. Det var ju såååå pinsamt!! Tror inte att det blev någon dans för våran del under hela tiden på den skolan sen...
Och nej, detta var inte igår! Utan jag antar att det var i trean, eftersom det är det hon går nu. Har sagt till henne att hon kommer få dansa med killar massa gånger i skolan, men hon tycker det är orättvist efftersom jag är äldre... Aja, jag tror att hon överlever och inser att det inte var så farligt ändå!


Puss<3

.

It's never easy this way

Told you I'd be here forever

I morse vet jag inte vad det var med mig... Jag ville gå upp och visste at jag var tvungen, men jag hade inte tillräckligt med beslutsamhet för att ändå göra det. Istället somnade jag om i fem minuter hela tiden och började drömma massa konstiga saker! En gång drömde jag att jag skulle göra mig iordning och gå och lägga mig. Då fick jag värsta ångesten för jag trodde att jag hade sovit bort hela dagen. "Nej, nu måste jag gå upp!" Men det gick verkligen inte!! Jag förstår inte vad som hade hänt med mig... Till min räddning så ringde pappa och eftersom jag var ensam hemma så var jag tvungen att gå upp pch svara. Tur det!!
Nu ska jag fortsätta min dag, vaken.


Puss<3 


Wishing only wounds the heart

Var inte riktigt säker på hur jag skulle göra med det förra inlägget, men det verkar funka och jag låter det bara va...


Kände mig lite bättre än igår när jag vaknade, som tur var. Mina föräldrar tolkade min sjuklighet som att min kropp hade fått en chock av den friska luften eftersom jag är ute för lite. HA! säger jag bara! Visst, syster slår alla, men jag är i allla fall ute mer än vad mina föräldrar är!
Men eftersom jag var bättre idag så tvingade mamma ner mig på stan i 16 minusgrader. 16 MINUSGRADER!!! Och jag som redan frös ihjäl inomhus liksom... Men, jag hade inget annat val än att dra på mig eskimåkostymen och ge mig ut i den fruktansvärda kylan. Jag har nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv! Jag fick brainfreeze i näsan...
Man får ju i alla fall komma in i en hyfsat varm affär sen... Men tji fick jag!!! När vi kommer ner till stan så visar det sig att vandringens mål, Lindex, hade stängt en halvtimme tidigare... JAHAPP...!
Jag var helt säker på att näsan skulle ramla av och att mina hjärnceller hade gått i dvala. Belöningen jag gav mig själv så fort jag hade kommit hem var att bunkra upp med kuddar och en filt i Melinas säng och kolla på en av Disneys bästa filmer- Pocahontas!

Nej, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och göra något vettigt istället...Puss<3
Har inga bilder på den provisoriska datorn och jag kan aldrig ladda upp printscreenade heller så det får bli bildlöst tills vidare...

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1013046/followyourdreambloggse?claim=smdzwsgc524">Följ min blogg med bloglovin</a>

A long, long time ago

Igår var jag riktigt stolt över mig själv! Jag åkte pulka, vilket är det första jag har gjort ute sen snön kom, förutom att gå då... Men självklart var det inte jag som tog initiativet. SUPRISED?! Nej, deklart att ni inte är. Så jag vill tacka Ronja för en trevlig eftermiddag!!

MEN... Idag kom straffet. Bara för att jag var så duktig och nöjd och stolt och faktiskt gjorde något så blev jag sjuk. Har ont i kroppen också, men jag hoppas att det bara är jag som inbillar mig! Influensa?? NEJ, TACK!!
Tack vare underbara Ronja så kom jag till stan idag i alla fall. Även om jag gick hem ganska snabbt. Så nu har jag kollat på massa bra filmer och tänkte fortsätta med det!Puss<3

I'm yours if you want me

Jag klarar som sagt inte av att skriva om hur en dag/kväll/natt har varit så jag nöjer mig med att berätta att jag var hos Carro men Sara, Frida, Anna och Felicia och det var en bra kväll/natt!

En sak som stör mig väldigt mycket just nu är att jag har inget ljud på den här datorn så Spotify är värdelöst, men jag är så grymt sugen på Rise To The Occasion! Jag har den ingan annanstans än på datorn och jag vill verkligen lyssna på den NU. Framförallt vill jag höra "Everybody's going away, I'm barely hangin on". Fråga mig inte varför för ni skulle inte få något svar,  men av någon anledning fick jag den i huvudet...
Jag får väl nöja mig med Let Me Sign så länge.Puss<3

RSS 2.0