Chokladbollar

Min vän Josefine Andersson är en mycket härlig filur som jag inte träffar tillräckligt ofta, men när jag väl gör det så kan vi tjöta på i timmar. Helst på Lilla Blå. Som idag. Det var en väldigt bra dag. Det var väl mest det jag ville säga. Puss på henne!

Inte sån jag är

Vad gör man när inte ens Weideskog räcker till?

Längtan

Önskar verkligen att jag hade börjat dansa när jag var liten. Så otroligt duktiga och fina!

Timeingen på den här är helt otrolig! Men min favorit är Jar of hearts, men den gick inte att bädda in i inlägget... 

Schysst till tusen

Nej, det blev inte riktigt som planerat igår. I sista sekund ställdes det in eftersom dom som hyr ut lokalen klantade till det. Det befann sig just då tre festsugna estetklasser i Skara, och det kan man ju inte bara låta vara? Efter många om och men så samlades en del av min klass hemma hos mig och sen var det fest på alla möjliga ställen runt om i den lilla staden. Det blev helt enkelt en superspontan kväll med allt från dansande kossor på mangos till en borttappad morfar i taxin. Nu ska jag bara vila upp mina fötter efter att ha vandrat genom hela Skara i klackar. Jag har seriöst träningsvärk i tårna...


Allabadam

Jag har varit extremt festsugen i flera veckor och nu är det dags. Och jag är inte taggad alls. Jag kan tänka mig att det beror på att jag fortfarande inte riktigt vet vad jag ska vara och det berget av tvätt som väntar bredvid mig. Jag får hoppas att det släpper så fort jag kommer till skara och några härliga flickor kommer dit innan vi drar vidare till hela den estetiska församlingen.
Kanske kan jag utnyttja mitt vackra brännsår på handen och säga att jag har klätt ut mig till en av dom besatta i spökvandringen. Fast i ett väldigt tidigt stadium såklart!


Resor

Jag har träningsvärk efter att ha dansat och spelat teater hela gårdagen. Vi fick lära oss att dansarna inte har lika lätt för teater som vi och tvärtom, och hur vi funkar när vi blir sura. För att sammanfatta allt så tycker jag att det var en bra och lärorik dag. Den här dagen ser ut att bli minst lika bra för klassrummet är fyllt med kakor som vi ska attackera sen!

Someone else´s home

"Hans tunga talade och hans mun formade ord lika sanna som hans hjärta var okonstlat. Lika sanna som det sätt hans hjärta känner kärlek, lika starka och övertygande ord som en ond diktators propaganda, ty Nikolais var en god man med en lustig förkärlek till randiga förkläden och ett sinne för humor som kunde förundra en världsdel. Dock högst troligen inte Antarktis, ty eskimåer har dåligt humor och ett utvecklat luktsinne. Ta daa. Love you <3" - Michelle Kallin


Curry

Nu har hjärtat lugnat ner sig lite. Måste jag vara så fruktansvärt lättskrämd? Det kändes bra att klamra mig fast på Emanuels arm. Det värsta var nog att eftersom alla i Spökvandringen ville repa ordentligt så blev vi många och små grupper. Små grupper = alla skådespelare kommer nära och det är läskigt. Och vi var bara tre. Men bra var dom i alla fall! Och så är jag ju väl förberedd inför den riktiga vandringen i morgon!

Liksom i princip alltså

Igår hann jag med hur mycket som helst. Lite av en superkvinna måste jag nog vara! Det enda jag inte gjorde var i stort sett att plugga i och med att jag bara hade en lektion på hela dagen, och jag hade prov idag. Men det funkade ganska okej ändå. Så istället för att fördjupa mig i den spanska grammatiken så fikade jag med Johanna i ett par timmar. Mysigt som tusan, och så har vi lite planer på gång! Mindre mysig var teorilektionen som väntade. Efter det kom Lisa hit och kapade av allt mitt slitna hår. Lite kort, men väldigt nödvändigt! Vi blev i alla fall klara precis i lagom tid för Eriks ankomst och det resulterade i 53 st fina muffins. En till mig. En till Erik. En till Michelle. Resten får ni tävla om i helgen på Spökvandringen!
Hela eftermiddagen gick så fort att först när jag hade lagt mig kom jag på att jag inte hade ätit ordentligt sen lunch och var hur hungrig som helst. Men tröttheten hade övertaget.

Just let me hold you

Igår kväll ville jag bara hem till Falköping igen. Jag trodde jag skulle frysa ihjäl där jag låg i sängen. Jag ville inte gå upp och ta på mig mer kläder heller, för att lämna den lilla värmen som jag ändå lyckats få upp under täcket kunde jag inte riskera. Så kom jag på det: det finns ju ett element vid sängen! Efter att ha letat lite så hittade jag äntligen skruvgrejen så jag skruvade lite på den för att se vad som händer. Det lät som att det antingen rann vatten eller pyste ut gas. Då blev jag rädd och stängde av. Sen tog jag mod till mig och hoppades till tusen att det var så det skulle vara. Och ja, lite varmare blev det så jag i alla fall kunde somna.
Jämfört med dom blåshålen vi har i taket hemma som reglerar sig sjäva så var det här svårare än man kan tro...

Former

Om en stund drar Moulin Rouge igång och då ska jag ta fram mina chokladbollar. Just nu är jag mest glad över att mina föräldrar inte kollar på mig när jag festar. Och att det inte sänds på tvn. Inte för att jag brukar spåra ur, men själva tanken skrämmer mig lite!

Top of the line

Jag är extremt sugen på chokladbollar. Det är typ det enda jag vill ha just nu. Och se på Moulin Rouge.
Jag vet minsann vad jag ska göra i helgen.

Som om solen gick ner

Sådär, nu har jag fixat en header lite snabbt som får funka tills jag har en bättre. När man har sett samma bild på sig själv för många gånger så ser den bara konstigare och konstigare ut hela tiden så jag stod inte ut med den gamla längre haha
Nu ska jag bara vänta på att pappa kommer hem så att han kan köra iväg mig till en söt kille!

You know you love me

Tre timmar. Åtta minuter.
Jag är redo för nästa säsong av Gossip Girl.

Frost på taken

Min släkt är ganska knäpp och härlig måste jag säga! På grund av uteblivet höstmys i en stuga så följde jag med och firade min mormor som har fyllt 65. Kul att få träffa kusiner och mostrar igen också. Melina och två av dom shotade coca cola och alla la i is innanför varandras tröjor. Dom två "shotande" kusinerna blandade ihop någon äcklig blandning av cola, tropisk frukt, chips och ostbågar som den ena av dom sen fick dricka. Det hela slutade med att han inte mådde särskilt bra, och mer än så vill jag inte ens tänka på.
Men kort och gott så var det en väldigt trevlig tillställning!

Utan dig är jag ingenting värd

Nu har jag och Daniel äntligen bokat tågbiljetter till Västerås. Även fast vi bokade såpass nära inpå så blev det mycket billigare än vi trodde. Bra det! Jag har kikat in mig lite på spaavdelningen på hotellet och funderar starkt på att hitta på något kul. Mysigt!Challenge

Jag funderar på om franskarna på skolan tycker att alla ser likadana ut. Jag har gått förbi dom typ fem gånger på två dagar och dom har dessutom sett mig en kort stund på scenen. Undrar om dom känner igen mig då, eller bara tror att det är en ny person varje gång. För jag tycker ju att dom ser ganska så likadana ut hela bunten. Jag hade nog tyckt att alla såg likadana ut om jag hade varit dom. Jag har till och med svårt att se skillnad på våra egna ettor. Man kanske måste känna personen lite för att skilja ut den från mängden?

Förutom detta så har jag även lagt dagens tankekraft på att lära mig att vifta på händerna rätt utan att ta dubbelsteg. En dag ska jag lyckas.


You can see my heart

När jag halvsov i soffan i källaren förut så insåg jag plötligt en sak. Det luktade precis som i tenneishallen i Falköping! En miljon minnen swishade förbi så jag saknade det lite. Inte för att jag var särskilt bra, förutom i början, men bara själva känslan av att vara där... Jag gav upp tennisen för teaterns skull, så det blev väl bra i alla fall!Den försvinnerOm hon hinner hem innan jag åker till Skara så ska jag nog greja lite till. Hon är riktigt bra att ha!


RSS 2.0