Åtta bedrövelser

Louise Johansson äger en mirakelklänning. Det är en klänning som, precis som jeansen i Systrar I Jeans, verkar passa alla och tar fram snygga former som vanligtvis inte finns där. Om jag kommer ihåg det hela rätt så hittade hon den i en affär ingen av oss brukar hitta något i, på rea och den fanns bara i xs som egentligen brukar vara för smått.
Det var menat att den skulle till vår närhet, och imorn kväll är det jag som har den!

Kan inte stanna här längre

Den sista danslektionen för terminen är avklarad och jag ser verkligen fram emot tills det drar igång igen. Som tur är har vi faktiskt uppvisningen kvar nästa vecka så det ska bli spännande! Vi fick prova att dansa med klänningarna och barfota idag för att se hur det funkade. Jag kan meddela att jag måste öva barfota hemma om det ska bli möjligt för piruetterna att bli piruetter och inte någon halvdan snurr/snubbel.
Jag tycker i alla fall att det är helt underbart roligt!


To see your face

Mitt hus innehar:
~ Godis som egentligen var till påskkärringarna
~ Godis från påskafton
~ Godis i mitt påskägg
~ Kola/pekannötspaj
~ Ben and Jerry´s
~ Cupcakes
Den där nyttiga och hälsosamma Felicia lär ni inte se på ett tag!

Tre rum och kök

Mitt ansikte är kletigt och har en nyans av en färg jag inte vill avslöja än. Idag har vi nämligen haft provsminkning inför Borggårdsfesten, och mitt smink var lite för envist med att sitta kvar så jag får göra ett nytt försök att få bort resten sen. Det var i alla fall riktigt kul att få se alla fina, söta och roliga sminkningar! Den som vill se hur resultatet blev får minsann komma och kika på vår barnteater sen!

As always

Jag har bestämt mig för att ta tag i min träning ordentligt. För 725895:e gången typ. Men jag ska göra ännu ett försök, det skadar ju inte liksom. Efter att jag har ätit upp godiset från påsken så ska jag hålla nere på godis och fika, och öka träningen.
Snart är det dags för Vickis och då kan jag inte försämra mig. Tur för mig att mamma också vill ut och springa så jag har någon som pushar mig. Dessutom ska jag se till att köra lite styrka varje dag. Mina muskler är alldeles för obefintliga.
Ändring krävs.


Different thoughts

Jag har en sovande Daniel bredvid mig. Han var inte alls lika intresserad av Gossip Girl som jag var... Men men han verkar ju trivas med att sova för han har inte klagat än så länge. Det är hur bra som helst att man kan se det senaste Gossip Girl avsnittet på femmans hemsida. Annars hade jag missat massor, och hur skulle det ha gått?! Nej, jag gillar Kanal 5!


När ni faller

Just nu sitter jag på golvet i Daniels vardagsrum och lyssnar på Gyllene Tider i väntan på att han ska komma ut ur duschen. Ikväll kommer det lite folk hit och då ska vi grilla och massa grejor så det blir nog riktigt bra!

Marsipankycklingar

MIN DATOR ÄR SNABB IGEN!!!

Ville bara säga det

It's in the water

Jag är himla glad och kär och lycklig och taggad och allt bra man kan vara! Jag övar på dansen, sjunger, spelar gitarr, rensar datorn, taggar peace and love. Ikväll ska jag träffa fina flickor i Härlunda och imorn kör jag till min Daniel och kommer antagligen ha riktigt trevligt med folk. Och så ser jag fram emot att komma tillbaka till skolan och repa och fixa till Borggårdsfesten.
Jag tror att det är en blandning av allt som jag skrev som gör mig så glad. Inget att klaga på!

Mongos och gurkor

Nu är jag hemma igen!
Halv 11 i förmiddags landade vi och jag blev skjutsad direkt till min älskling. Superbt! Men det var nära att vi inte skulle komma hem idag ändå. Och det har varit lite annat trassel också, som att bussen från flygplatsen till Alicante inte stannade nära busstationen alls, utan vi var tvungna att fråga oss fram för att kunna ta oss vidare till Torrevieja, eller som att vi taggade för att festa hela natten, men sen märkte att allting stannade upp och alla stirrade på oss när vi kom in på stället eftersom vi var absolut yngst, eller som att varken jag eller Sarah visste vad bankomat heter på spanska så att vi till slut fick ta hjälp av några norrmän för att hitta. Aa fler sånna saker hände, men vi var lika glada för det för vi har haft så sjukt bra ändå!
Vi hade en stor lägenhet och hade helt klart den bästa terassen av alla, vi hade en brevvän i lägenheten bredvid, vi lagade supergod mat varje dag och vi har alla möjliga nyanser på huden.
John har tagit typ en miljon bilder, men jag kan ju lägga upp mina imorn kanske, om min dator mår bättre då!

Det som en gång var

Saker och ting känns lite smått kaos just nu, men det löser sig säkert! Jag börjar bli lite nervös också. Hoppas att jag kan somna ikväll.
Jag kommer sakna min fina Daniel, underbara Michelle och söta Lisa, och såklart familjen och andra finisar! Men jag kommer minsann ha roligt med ett gäng andra härliga kompisar!
Puss på er här hemma, så ses vi igen nästa torsdag!

We can be happy again

Det mesta har bockats av från min packningslista. Jag har fått ner Louise saker och väskan ligger 5,4 kg under gränsen. Några grejor är kvar, men det tar jag imorn. Och jag får minsann typ en timmes sovmorgon! Jag tror inte att det kan börja bättre än så.
Taggadtaggadtaggadtaggad!


Do as you like

Igår gjorde jag cupcakes. Många cupcakes. Jag tappade ränkningen efter 40. Det är många! Och jag hade bara planerat att göra 24. Konstigt tycker jag... Dom på Majas kalas blev glada i alla fall så det var ju bra. Och jag var också glad, för jag gillar att göra dom. Jag skulle kunna leva på att göra cupcakes!

Like you did before

Jag är en helt ny människa, och jag har minsann den lenaste huden av alla människor som går på denna jord!

As if you have a choice

Missa inte den fina blogg som jag och resten av min klass har! Jag anser att den är ytterst vacker att titta på, och innehållet är minst lika bra. Tusen tack till Ronja som har gjort designen åt oss!
Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Läser igenom

Mitt internet svävar konstant mellan liv och död för tillfället! Det var riktigt jobbigt igår, för så var jag så himla bloggsugen och dessutom kunde jag inte ta reda på vad det är vi ska ha på provet i engelska på måndag.
Det som gjorde mig så bloggig igår var att bra saker hände: vi visade upp vårt akrobatiknummer, ettorna fick sina roller till borggårdsfesten, jag repade barnteatern för första gången, jag köpte glass på mcdonalds men söta människor, äntligen har vi en huvudsponsor och jag fick pussa Daniel! Och som grädde på moset så vann jag ett påskägg! Innehållet var väl inte sådär super, men bättre än inget.
Bra dag.

Why can't you see me?

Matteprovet fick mig att nästan börja gråta inne i klassrummet, och efteråt, så jag vill inte nämna det mer i hela mitt liv.
Men min eftermiddag fick mig glad igen! Jag och Sarah skulle till Skövde tillsammans med Oscar en stund innan vi skulle dansa. På bussen sitter även Karl så det slutade med att Oscar och Karl gick ensamma när jag och Sarah virrade runt inne på Bikbok, för det var 50% på ALLTING! Ni anar inte hur glada vi blev! Till en början var det inte så mycket folk så vi kunde smärtfritt gå omkring och kika på allt. När vi däremot skulle ställa oss i kön till provrummen så var det ett faktum- hela Skövde var samlat på Bikbok. Kö,kö,kö. Tillslut var mitt fördigprovat så jag ställde mig i en ny kö, till kassan. Det slutade med att vi hade varit därinne i nästan 1,5 timme och kom lite försent till dansen...
För 310 kr (+200 krs presentkort) har jag idag fått:
~ Tights
~ Rakblad
~ Hårspännen
~ Tröja
~ T-shirt
~ Bh
+ prov på schampo och balsam

Som om inte detta vore nog så köpte pappa en Ben and Jerry's till mig, jag hade beställt supergott godis från marknaden av Melina och mamma hade köpt ett gäng Newbodytrosor åt mig.
Bra eftermiddag enligt moi!


Sista området

Nu sitter en Felicia och en John i ett grupprum i skolan för dom börjar inte förän 11.30. Felicia sitter och skriver om detta på sin blogg och är hungrig. John pluggar inför matteprovet imorn. Det borde Felicia också göra, men hon har redan varit duktig och gjort klart svenskan och ringt somarjobb. Hon får göra det när hon har kommit hem istället. Då kan Daniel läsa engelska. Allt funkar fint.
Nu ska Felicia fråga John om han är redo för mat.
Det var han. Mot matsalen!

Sweetness

Känslor är något som ofta finns i överskott för mig. Bra eller dåligt. Beror på situationen. Ofta håller jag det mesta av dom inne. Dessutom vänder dom helt vilt. Jag är väldigt lättpåverkad av det som händer runt omkring mig, och dom jag tycker om. Något som beror väldigt mycket är musik. Jag kan lyssna på Elephant Love Medley och knappt kunna andas normalt för att jag är så lycklig, för att någon minut senare nästan gråta till My Skin.
Men det är nog bra, för jag har fått höra att det tyder på att jag inte är psykopat. Och det vill jag ju inte vara!


Unlike you

Jag tror att det här var precis den helgen som jag behövde! Festa och ha kul med mina vänner och ta det lugnt och mysa med min fina pojkvän. Stressen och kaoset från i fredags la sig, så nu känner jag mig som en ny människa.
I helgen planerar jag att ha ett litet minispa för mig själv för att bli ännu mer avslappnad. Maniyr, pedikyr, ansikte, peeling och kanske hår också, om jag orkar. Och så ska jag minsann lyxa till det med en smoothie! Hoppas verkligen att jag ser till att göra det också...

Now I can't breathe

Det var tre glada, men trötta personer som satte sig på bussen hem från Skövde igår. Låt mig sammanfatta kvällen med att vi såg inredarna Simon och Thomas, åkte buss gratis och att det var en härlig blandning folk.
Nu är det dusch som gäller och sen är det tydligen jag som ska köra bilen hela vägen till Larv. Med manuell växellåda...


Can't you see it?

Igår var dagen då det kändes som att allting bara krånglade. Allt från marknadsföringskaos och uteblivna biljetter till kaffebrist och glömt p-piller. Nej, jag orkar inte gå in mer på det än så.
Ikväll ska jag i alla fal träffa Sarah, John och kanske några fler, beroende på vad vi hittar på. Ska bli skönt att bara få slappna av på dagen. Jag borde räkna matte, men nej, det låter jag bli!
För att liva upp det här inlägget så delar jag med mig av en bild från akrobatikredovisningen igår!

RSS 2.0