morsdag

Grattis på Morsdag alla mammor! Och speciellt till min mamma!

Jag älskar dig<33






Puss<33

låt mig få sola! snälla...(a)

De som känner mig ganska bra vet nog att jag är allergisk mot pollen. Riktigt jobbigt ibland faktiskt, men jag klarar mig i alla fall. Men jag tror inte att gud tyckte att det räckte så han slängde på mig en förkylning också. Great!! (Y). Jag har lyckats komma upp ur sängen och tänkte att jag kanske skulle gå ut och sola bort min übersnygga bonnabränna från igår, men SJÄLVKLART ska grannen klippa gräset. Jahapp där förstördes min förmiddag. Om jag inte vill nysa sju gånger i minuten resten av dagen alltså. Ibland önskar jag att folk hade lite mer respekt för gud och vilade på söndagen så att allergiska kan få gå ut och bli lite bruna innan sommaren är över.

Vänta! Åh, jag hör inte gräsklipparljudet längre:D Jag måste bara bort och kolla!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nej, han hade inte slutat. Han hade bara kommit till andra sidan av gräsmattan. Lite längre bort alltså... Jag hoppas verkligen att han är klar snart i alla fall.



Michelle, du kan väl ringa mig? Har inga pengar på mobilen, men jag ringde från hemtelefonen typ direkt efter att jag hade fått ditt sms, men då hade du stängt av den;)





Puss<33


time to move on... even though it'll be hard!

Om inte Katedral ångrar sig med sitt preliminära beslut så hamnar jag hos dem i höst. Jag är så himla glad för det och jag vet att jag kommer få tre underbara år hos dem i så fall. Men igår kom jag och tänka på det som jag får offra...

- En timmes sömn Gör inte så mkt faktiskt, Jag vänjer mej väl. Hoppas jag...

Träningen Går ju inte så bra med den ändå;P

- Den tiden jag får vara helt ensam hemma Riktigt gött att komma hem från skolan när man är trött och får vara ensam en stund innan alla kommer hem igen.

- Kommer tappa kontakten med många Typ alla ska ju gå i stan.

- DRAMAN! Det värsta av allt. Hur ska jag någonsin klara mig utan veckans höjdpunkt?!<3333




Okej, nu har jag tagit upp saker som jag kommer sakna, men det finns ju bra saker också!

- Michelle Jag får ju en timmes buss med henne varje dag! Dessutom har vi säkert någon lektion ihop:D Tänk om jag visste det när jag var liten och bara visste vem hon var, att henne kommer jag ta studenten med!<3333

- Närheten Alla som spelar teater vet att man kommer väldigt nära varandra. Man blir precis som en familj:)

Kul! Behöver jag ens nämna det?:O


De här tre sakerna väger faktiskt upp de fem som jag förlorar. Det är klart att jag kommer sakna dem, men jag kan inte låta dem stoppa mig från att gå den väg som jag vet är min




Puss på alla<33

tre kilo tid, tack!

Vem var det som sa att 9an var chill?? Jag har i alla fall ingen aning, men den personen kan i alla fall inte gått klart. Allt, och då menar jag verkligen ALLT kommer mot  slutet. I början var det massa föreläsningar och sånt, men nu i slutet vill alla lärare att vi ska skriva uppsatser och göra prov. Det konstiga är att alla lärare också verkar tro att vi bara har det ämnet som de undervisar i så de tänker inte på att vi kanske har andra läxor också. Ett bra exempel är i So:n. Eftersom hon kollade på vårt provschema så märkte hon att vi hade väldigt mycket. Då kanske vi slipper provet, tänkte jag. Och det gjorde vi också! Hon bestämde att vi inte skulle ha ett prov (vi får ju inte ha mer än två prov i veckan) utan istället skulle vi ha ett skriftligt läxförhör på hela buddhismen. Öh? Vad är skillnaden! Då kan hon ju lika gärna kalla det ett prov för vi måste ju plugga lika mycket inför det ändå. Jag fattar inte...

Igår lämnade vi in allt teknikarbete. Riktigt skönt! Har inte hunnit göra något annat än att plugga hur länge som helst. I tisdags var jag till och med tvungen att välja bort draman. Fy mig! Och ännu mer fy skolan!!

Snart slipper vi i alla fall alla läxor och skit. För ett tag. Hoppas bara att allt studande visar sig i betygen sen, annars känns det ganska meningslöst...



Puss<33

namnlös

Som jag tidigare har sagt så ska ju jag och Ronja ha några barngrupper i sommar, förhoppningsvis så får vi ihop barn till 6 stycken. Vi har till och med räknat ut att vi får mellan 4500- 6000 kr var, beroende på hur stora grupperna blir. Men vi har ett litet problem... Tenemos una problema pequeña... Vi har nämligen inte kommit på ett bra namn än till denna brilijanta idé. Sist döpte jag ju det till Felicias och Ronjas barnverksamhet AB, men jag tror inte att det är så bra ;)

Så nu undrar jag om det är någon som har ett bra namn som matchar den braiga idén;D



Kanske inte skulle skada med en ny maskot/logga heller? ;P




Puss<33

mobiler!

Asså [colour=pink]Michelle[/colour] tjatar på alla (mig och [colour=pink]Melinda[/colour] att man ska blogga mer. Vet inte riktigt hur många inlägg om dagen man måste skriva för att hon ska bli nöjd, men det är måååånga! Tro mig, jag ska inte börja tjata på er om det. Nope, jag ska tjata på er om en helt annan sak. Nämligen... ha på era mobiler!! Annars får man ju inte tag på er och det kan vara lite jobbigt ibland faktiskt.Tänk om det har hänt något jätteviktigt, jättesorgligt eller kanske jätteroligt. Då måste man ju kunna få tag på er. Så jag tycker faktiskt att alla som läser detta ska tänka på det;D






[colour=pink]Puss på alla<33[/colour]

all the times we had together<3

Inatt drömde jag att det var skolavslutning eller något, är faktiskt inte helt säker på vad det var. Hursomhelst insåg jag hur otroligt kort det är kvar dit! Fattar inte hur allt har kunnat gå så fort. Var det inte i höstas vi började på Kyrkerör? Skulle inte bli förvånad om det var så...
Som tur är så är det ju faktiskt en hel del roliga saker kvar att se fram emot. Paddlingen, fotbollsturneringen och Sista natten mé gänget. Okej, allt är sista veckan, men ändå. Känns ganska konstigt att jag längtar tills sista veckan och sommarlov, men jag vill inte lämna alla underbara människor<3 Dras mellan att längta och bli sur på mig själv för att jag gör det.
Visst, vi alla kommer att få nya kompisar, ingen tvekan om det, men jag skulle sååå gärna ta med mej alla till gymnasiet!






Till alla sjuor

Ta vara på tiden, ni kommer ändå ha för lite i slutet!

Kommer sakna min michelle<3333333

Först och främst månste jag bara säga att gårdagen va den jobbigaste... någonsin! Hade halvt studat ihjäl mig med alla uppsatser och skit dagen innan så jag var ju redan trött. Igår morse hade vi np i biologi och senare på dagen hade vi låååång no (gick igenom massa viktiga saker så man va tvungen att hänga med hela tiden) och sist matte. Trodde jag skulle dö när jag kom hem. Åkte till draman och det hjälpte för stunden, men när jag kom hem igen var jag fortfarande helt slut i huvvet. Får lärarna verkligen göra så??

Har lite glada nyheter
- missade lite från tekniken eftersom vi hade övning med kören
- Ingen engelska imorrn så vi slutar typ två
Och bäst av allt...
- Har preliminärt kommit in i Skara:D:D:D

in a bowl of fruitsalad

Måste bara skriva lite om dagarna som gått;)

Onsdag- skola först och sen var det bråttom bråttom hem så att jag hann äta innan jag var tvungen att åka och sjunga. Kan väl inte säga att det gick så bra eftersom min hals var dum mot mej. Hata förkylning! På kvällen kom min favoritmoppebrud hit och vi kollade på Twilight och åt fruktsallad=P. Bättre sent än aldrig;) Grymt bra var den i alla fall.
Tack för kvällen<33


Torsdag- HKFK hela dagen= lediga:D Eller typ i alla fall. Jag putsade alla fönster i huset. Som tur var så slapp jag i alla fall putsa dom utomhus också eftersom molnen hade bestämt sig för at regna hela dagen. På eftermiddagen samlades alla dramor hos Matilda för att kolla på Madagaskar. Är det bara jag, eller blir den roligare för varje gång man ser den?

Fredag- SPEX! Efter att ha gått omkring och tänkt och tänkt och tänkt på vad man ska vara denna stora dag så kommer räddaren Melinda med en väldigt bra idé. Vi skulle vara ängel och djävul (en sak jag inte fattar är varför vi inte tänkte på det tidigare. Det är ju inte så svårt att komma på). Så jag lyckades hitta en gloria att låna av Matilda, en vit klänning och glittrig eyeliner. Var väldigt kul att se alla springa runt utklädda. Det var allt ifrån emos, hulahula "tjejer" (heter det så?), brandmän, badande folk och bebisar. Längtar till korten kommer! Sen hade vi bara bild och efter det slutade vi:D Dom flesta av oss i alla fall eftersom vi hade vart på dansen. När jag kom hem var jag tvungen att skriva engelska upsats och jag antar att det är så hela min helg kommer att se ut... Wish me luck





Puss<33

Felicias och Ronjas Barnverksamhet AB

Jag kan ju berätta att jag och Ronja nu är sommarentreprenörer. Eller ja, inte riktigt än, men vi ska:) Vi ska ha en barngrupp (eller två egentligen) under två veckor. Då hade vi tänkt oss att vi skulle spela lite teater, dansa, spela fotboll och annat skojigt. Så om ni känner någon unge som vill tillbringa två veckor med oss så är det bara att säga till;)


Fotograf okänd



I skolan hade vi informationsgrej på morgonen inför HKFK vilket innebär att vi är lediga imorgon:) Typ i alla fall, men hur lång tid tar det att tvätta fönstren liksom. Inte så länge hoppas jag...



Puss<33


på ett engelskt vis...

I morse vaknade jag och var typ död... Skönt att det bara är en dag till innan man är ledig igen. I skolan började vi med nationella i matte. Hade helt glömt bort det och hade precis tagit fram grejer till so istället, men sen blev jag påmind innan jag skulle ta mig iväg. Provet gick ganska bra. Tror jag. Hoppas jag.
Annars hände det nog inget speciellt mer än att vi bara hade matte i tio minuter innan vi slutade. Vi hade ju haft matte hela morgonen lliksom.
Då hann jag till och med äta ordentligt innan jag hoppade på cykeln igen för att åka till draman. Ingen Fest i stad i år. Väldigt tråkigt, men the show must go on. Vi siktar in oss på att köra Super Trouper Song Contest igen och så ska vi köra en scen från Madagaskar. Blir nog bra!





































Sötaste Mia och Fia





Puss<33

en dag i skövde

Dagen i Skövde var väldigt trevlig:) Hittade skolavslutningsklänning och massa mer *stolt*.




                       

               






Puss<33

en förkylds bekännelser

När jag gick och la mej igår tyckte jag att det skulle bli riktigt skönt att få sova länge nästa morgon.*Klick Klack* Sova en måndags *Klick Klack* morgon. *Klick Klack* Sova ut hur *Klick Klack* länge man *Klick Klack* MEN VAD ÄR DET?? Självklart vaknar jag vid 7 av att mammas klackar går runt genom huset. Lyckades i alla fall somna om i en timma. Sen låg jag och försökte fördriva tiden en stund med tv och spela nintendo ds. Efter ett samtal från Michelle fick jag reda på att vi inte skulle åka till Skövde så tidigt som vi tänkt oss utan lite senare istället.
Efter en stund ringde mamma och hon var helt säker på att jag skulle få preliminärt besked från Skara idag. Kollade posten, men hittade till min besvikelse bara reklam.
Jag och Ronja var tvungna att skicka in vår ansökan till sommarlovsentreprenörerna också så Ronja fick sitta med det en stund innan vi kunde skicka den.
Pratade med Michelle för en stund sen och hon kommer om 45 minuter så jag måste göra mig iordning, ta en ipren och göra ett tappert försök att se ut att va lite mindre förkyld än vad jag egentligen är.


puss<33


rubrik

Har läxor och uppsatser så det räcker ett helt år till. Usch å fy å blää! Ska nog lyckas minska den högen idag. Lite i alla fall.

Teknik- Energiberäkning
Teknik- Frågor i boken
Teknik- Uppsats
NO- Miljöuppsats
Engelska- Uppsats om Central Park (om jag inte hinner ångra mig)


På +sidan idag- bowling med melina<3
                            - Gossip Girl<3

På -sidan idag (förutom ovanstående)- Har inte träffat Michelle på mer än en vecka:(
You know you love me
XOXO
Gossip Girl Felicia

ett löfte är ett löfte...

Har man lovat Michelle att skriva så har man;D<3

Igår var jag och dansade. Alltid lika kul:) Men lyckan tog slut precis efter för då berättade dom att dom bara skulle köra på tisdagar nu. Happ... Så trevligt för mig. Jag har ju drama på tisdagar så jag får dansa i sommar istället "/  Men mycket hellre drama än dans!
Aja. Dagen gick i alla fall vidare med att städa för syster skulle ha kalas på eftermiddagen. Fick reda på att min ena kusin inte kunde komma för att han hade ramlat och slagit i huvudet och tänderna så han fick åka till sjukhuset istället. Stackarn<3 När hans mamma kom till oss lite senare så låg nästa barn på marken och grät (hennes såklart=P). Han hade hoppat ur studsmattan och slagit i huvudet han med, men han klarade sig ifrån sjukhuset i alla fall.
Avslutade dagen med godis ofc;)


puss<33

RSS 2.0