Läsa mellan raderna

Det här har varit en väldigt bra dag tycker jag!
~ Jag hade en Daniel brevid mig när jag vaknade
~ Vi fick roller och manus till barnteatern
~ Manuset var riktigt bra och vi skrattade många många gånger
~ Rollen är jag nöjd med den också
~ Äntligen fick vi tag på fotografen med alla bra bilder från vår spökvandring
~ Andra bilder vi ska ha i bloggen har ramlat in till oss
~ Vi har skissat på ändringarna till våran affisch
~ Förhoppningsvis kan vi skicka iväg ändringarna till affischkillen
~ Sarah och jag har dansat jazz
~ Och ingen av oss var godissugna efteråt
~ Jag fick tillbaka min kamera som var full med fina bilder:
  

Vad som helst

 
Helt bäst kombination!

Mina sömnlösa nätter

Svullna ögon. Missa bussen. Gå till en annan hållplats istället. Snö. Kass morgon.

You are perfect

~ Hjälpt till på produktionen x2
~ Räknat pengar
~ Köpt massa godis på citygross
~ Festat med John
~ Glömt min kamera
~ Pluggat
~ Kört med manuell växellåda
~ Kört med automat
~ Somnat på kalas
~ Inte kunnat somna
~ Varit hos min Daniel

Typ så har min helg sett ut. Bilder kan jag ju inte dela med mig av eftersom det fortfarande inte är tilllbaka i min ägo. Tyvärr.


I wanna be like you

Jag tycker om när det är produktioner i skolan. Det blir en sån mysig känsla. Alla samarbetar. Både lärare och elever. Alla strävar mot att allt ska gå så smidigt som möjligt och att alla ska vara glada.
Det är en alldeles speciell grej att gå omkring i skolan efter att alla har slutat, bära saker hit och dit, leta efter folk och se alla besökare som strömmar in.
Igår spenderade jag hela min dag och kväll i skolan för att hjälpa till. Idag ska jag dit igen. Treorna har satt ribban högt för vår klass nästa år. Men det behöver man inte tänka på än. Som tur är!

All I want and more

Jag har en bra och en dålig grej att berätta.

Jag börjar med den braiga: Det känns som att allt flyter på riktigt bra i våran marknadsföringsgrupp inför Borggårdsfesten. Vi har fixat en blogg, som högst troligt kommer att få en riktigt snygg design eftersom vi har anlitat Ronja. Vi kommer tack vare Michellins moster att få affischer och flyeres sponsrade. Vi ska kontakta skolor som vi ska besöka. Vår förväntade huvudsponsor gillar oss. Läget är helt under kontroll med andra ord!

Den dåliga nyheten är att jag och Sarah egentligen skulle vara i London på Koko nu och se vår absoluta favoritsångare. I alla fall min. Men på grund av boende- och guidebrist så blev det inte så. Det är stört hur mycket jag önskar att jag var där. Inte okej.


Nu har jag precis fått material till en rolig sak också! Min syster kom in i mitt rum, frågade vad jag hade i en av byrålådorna och jag öpnnade den. Då pekade hon på ett paket kondomer och tyckte att det var jätteläskigt att jag hade sånna. Enligt henne var det bara killar som skulle ha sånna. När jag förklarade för henne så kunde hon ta det lite lugnt igen och så berättade jag att jag åt p-piller för att inte bli gravid. Då blev hon skräckslagen och trodde att det var permanent. Jag kanske borde ha en kurs om preventivmedel med henne...

Nothing feels like home like you do

Nu ska jag skriva ett riktigt inlägg, det ni!
Jag skulle kunna skriva 3 uppsatser om allt jag har gjort i Spanien och sen jag kom hem, men om jag mot all förmodan skulle orka skriva allt så är jag säker på att ingen skulle orka läsa allting. Kortfattat så kan jag säga att jag har tillverkat ost, sett gamla stenhögar, fått helt underbara vänner, upplevt en helt annan kultur, ätit mängder av bananer, skrattat som en idiot, varit sjuk, bakat bullar, ätit massa godsaker på ett golv tillsammans med ett gäng söta tjejer, dansat, och ätit choklad. Ganska fin sammanfattning tycker jag!

Jag och en av mina två bästa spanska vänner, Unai

London

Jag har befunnit mig i Sverige sedan söndags kväll, men jag har haft fullt upp med massa andra grejor. Jag har i alla fall träffat många söta människor igen och jag är glad. Nu ska jag vara social mot min fina pojkvän lite tänkte jag!

Swedish banana girl

Jag har battre saker for mig an att blogga. Men puss pa er dar hemma!
Foresten har min farmor facebook nu. COOOLT

On the floor

Hur du festar pa ett akta spanskt vis
- At ordentligt och byt om till festkladerna
- Vid 11 gar du till en spansk kompis och sminkar dig och fixar haret
- Nar klockan ar 12 gar du ut for att traffa alla andra
- Nar vissa inkop ar klara vandrar ni ivag till en gata som ar full med spanjorer, deras bilar och musik pa hogsta volym
- Ungefar klockan 2-3 gar du in pa diskot och dansar hur mycket som helst (se upp for ackliga 40+ gubbar som dansar darinne!)
- Du dansar omkring inne pa diskot och ar inte hemma foran halv 5
Det var i alla fall sa min kvall sag ut!

Jag tog en kula för dig

Tidsinställt inlägg, men jag vill i alla fall att alla ska veta att min fina vän Sarah fyller 18 ååååååååår! Massa grattis på den tjejen!

Pussisar på dig!<3

Trad pa blommorna

Estoy en Villanueva de la Serena en la casa de Alicia. Just nu ar hon inne i duschen, men nar hon har kommit tillbaka sa ska vi ata far att senare bege oss ut! Trottheten finns helt klart dar, precis som smartan i benen, fotterna och ryggen. Forkyld ar jag ocksa... Men det ar bara att bita ihop! Det ar inte varje dag man far festa pa ett akta spanskt vis!
Men orkar jag inte skriva, och det kommer jag nog aldrig att gora. Vill ni veta sa far ni prata med mig. Eller jo, jag kan beratta att hoger och vanster musknapp har bytt plats. Jag som redan hade svart med hoger och vanster. Men ovning ger fardighet!

sova sova säng säng säng

För er som undrar vaför jag inte bloggar är det för att jag sover. Ha det så bra tills jag har vaknat och nästa inlägg kommer upp..


Johanna är söt

Just nu sitter jag på Rygge, en liten flygplats i Norge. Vi har varit här i snart en timme nu, men planet går inte förän kvart över 7. Vad ska vi hitta på nu...? Det finns inget att göra för flygplatsen är för liten. Det som finns är en liten affär. Som är stängd. Inte så kul. Men... nu öppnar dom!
Det jag ska inköpa är mat och godis. Och så skulle jag behöva en sömntablett, för jag kan inte sova på planet annars.
Aja, idag ska vi i alla fall till Madrid och så ska vi gå omkring där. Trevligt!

Hela stan

Nu är jag trött. Jag har packat som en idiot. Snart börjar jag gråta för att jag saknar min fina Daniel. Jag kommer antagligen inte kunna blogga förän nästa måndag så ni får ha det så fint i detta kalla land!!

Say it out loud

Nu har jag försökt packa. Jag har försökt tusen mycket. Men det går inte. Nej, jag kan inte. Just nu är det sånt där jobbigt väder i Spanien. Oavsett vad man har på sig så är det för varmt och för kallt samtidigt. Och jag som bara ville ha klänningar och shorts...
Hur som helst så har jag faktiskt börjat se fram emot det en hel del! Inte 100% då. Finns för mycket bra saker hemma jag hade velat göra. Men nu tycker jag inte att det är bajs att åka i alla fall. Lite beror på att vädret inte skulle vara riktigt så dåligt som det såg ut att bli ett tag. Lite beror på att det känns som att saker har löst sig. Lite beror på att jag och Unai ska planera hans film om mitt liv.
Det kommer nog bli bra ändå.


Jesus Magnus Kristus

Jag är klar.
Jag är fri.
Jag kan slappna av.
För jag är klar med översättningen!! Äntligen kan jag börja se fram emot Spanien. Alicia berättade för mig att vi ska festa till 6 på morgonen den dagen vi kommer dit. Låter spännande. Men efter en heldag i Madrid så kommer ja säkert att vara tjurig. Det får dom stå ut med!
Nu tänker jag njuta vidare av mitt äpple!

På något magiskt sätt

Nu halvligger jag i sängen med finaste killen bredvid mig. Coolt att man kan tycka om någon så mycket tycker jag! Han tror nog att jag pluggar nu, vilket egentligen var meningen... Men jag måste ju få göra lite annat också? Jag ska minsann läsa massa när jag har skrivit klart. Och det är nu. Hejdå.

Den jävla bruden

Helgen har varit bra bra bra. Det hela började i fredags när jag, Sarah och Emanuel intog Götene för att festa med lite härligt folk. Efter att ha sovit bredvid en pratande Sarah så jobbade jag tills Daniel kom. Då åkte vi runt i hela Skaraborg med trevligt sällskap. Allt ifrån små skogsvägar, bilförföljning och McDonalds i ett par städer. Idag har jag fått träffa en liten liten bebis som var massa söt!
Fin helg. Saknar Daniel. Vill inte åka till Spanien.


Du säger att du älskar mig

Ingen direkt lust att skriva alls. Ville mest visa att jag är vid liv. Och jag är på sida 103/126 på översättningen nu. Inte så långt kvar. Och nu ska jag förtsätta.

Alltihopa

Mycket att göra. Lite tid. Jag är inte död. Jag lever. Så.
Ikväll ska jag dansa och det äger!

Can't take it

Hela eftermiddagen har jag skrivit menyalternativ, dekorljus och modell/utförandeval. Hälften av texten är klar nu i alla fall. 63 sidor to go. Wiiie... Får sitta med det varevigaste dag fram tills jag åker till Spanien.
Idag har jag varit duktig och börjat på svenskauppsatsen också. Uppfostran av pojkar och flickor. Men nu orkar jag faktiskt inte mer. Jag har varit smart så det räcker för idag. Hallå underbara säng!

What about the world

Klockan är inte ens fyra, och jag har redan hunnit äta en arraksboll, en plopp och en bulle. Just nu låtsas jag vara nyttig genom att äta yoghurt som antagligen är fullproppad med socker... Men jag är glad ändå! För en ganska ovärd dag blev bra ändå; jag och Kevin spelade ett roligt spel på bussen till skolan, jag kände mig fin, Sara gjorde en söt fläta, vi sjöng på teatern, jag lyckades låna en bok genom nätet, jag, Sarah och Kevin kikade på resturangkillen påväg hem och nu ska jag tjäna pengar. Ganska bra!

RSS 2.0