I've been confused

Allvarligt, vad är det för fel på mej och min hals?! Har varit förkyld nu i helgen, men det är påväg att bli bättre, som tur är. Jag är väldigt glad över att jag inte behövde bli så hes som jag brukar bli! Men bara för att jag kan prata så betyder inte det att jag kan sjunga och jag kommer antagligen inte kunna det på några veckor...
Det är verkligen så, att så fort jag behöver ha en bra röst så sviker den! Men så fort sånglektionen är inställd så funkar den såklart som den ska. Blir så trött på det!
Nu ska jag verkligen försöka bli helt frisk och sen ska jag ta så bra hand om min hals som jag kan!Ps. Es är dom bästa<3puss<3

HJÄLP!! Fisken drunknar!

Studiedag idag= gött!!
Åkte till bästa Michelle igår efter skolan. Skulle hyrt film men det var inte öppet så vi fick klara oss med det vi hade. Jag, Michelle, Cissi och Ragnar lagade mat och fixade kladdkaka. Vääääldigt gott blev det!! Efter det så gick jag och Michelle och mötte Emanuel. Vi gick ut till lekstugan och kollade på The island. Den var bra och det var mysigt! Jag satt själv i deras kök medan hon körde hem Emanuel och då kan jag säga att jag var rädd! Det blåste jättemycket ute och var mörkt typ överallt och sen började det låta konstigt vid en vägg... Men aja, jag överlevde och hon kom hem ganska fort ändå.

I morse låg vi kvar lääänge innan vi gick upp och åt frukost för att sen kolla på Sandor/slash/Ida. När den var slut gjorde vi typ ingenting... Vi bara prata och sov typ. Riktigt gött!
Vi lagade mat och fortsatte att göra nada. Sen kom Sebbe och vi kollade på en till film, Final call. Jag missade slutet eftersom pappa kom och hämtade mig så ja får se det någon annan gång istället.

Nu ska jag kolla vad som finns på tvn och sen ska jag sova och drömma om... jaa, Lisa vet vad!


Puss<3

Beställd av underbaraste Melinda

Hahah bara för att Melinda har varit så duktig att hon har bloggat flera gånger det senaste dygnet så ska hon såklart klaga på att jag inte har gjort det. Men nu ska jag vara lika duktig, sådeså!

Okej... Vad ska jag skriva om då? Kan ju försöka skriva lite kortfattat om gårdagen (försöka är inte samma som att lova!).

Skola först med scenisk gestaltning, engelska, matte och historia. Efter det så gick vi och köpte godis till kvällen. När vi kom tillbaka till skolan så samlades alla i klassen vid bollarna. Då bjöd rektorn oss på tårta. En väldigt fin tårta faktiskt! Den var vit och så var estetloggan tryckt med svart på! Kan det bli snyggare?! NEJ de kan det inte!

Sen blev det lekar och korv innan vi hoppade på bussen till Vara för att se Onkel Vanja med 1,2,3 Schtunk. Riktigt bra var den, fast den blev lite seg i slutet. Aja, när vi kom hem igen så fixade vi sovplatserna på scenen och där låg vi sen och kollade på film. Myyyyys!!
 
När den var slut så underhöll några tvåor oss och sen var jag alldeles för trött för att inte somna...
Efter typ tre timmars sömn så blev vi väckta vid 7 och då var vi tvungna att packa ihop och städa innan vi fick gå ut och äta frukost och sen ge oss iväg.
 


Efter knappt en månad så ligger Es faktiskt farligt nära 9a! Vart ska det här sluta? Jo, år 2012 tar världens bästa klass studenten!!
Puss<3<3<3

My head is full of sugar

Av kvällens erfarenheter så rekomenderar jag inte folk att dricka outspädd Soda-streamgrejs. Egentligen ska man blanda ut det lika mycket som saft, men ibland så kan man missa att någon har tänkt att vara snäll och fixa dricka åt en. Då blir man lite glad att man hade kvar något i glaset eftersom man trodde att det var tomt. Man drar i sig allt (inte alls mycket) på en gång. Först märker man ingenting, men sen ser man sin snälla kompis blick och till slut känner man smaken och inser vad det var man drack...
Sockret går direkt upp till hjärnan. Jag lovar er!!! Jag kunde inte sluta skratta som en idiot på minst tio minuter! Och jag menar, det var ju inte ens kul. Eller jo, lite kul, men inte alls så kul som jag tyckte att det var just då. Jag tycker synd om Michelle som var tvungen att stå ut med mig den stunden (även fast hon skrattade nästan lika mycket). Jag har förlängt mitt liv med flera år!!

Om ni letar efter en sockerkick så är det absolut värt att prova!Puss<3<3

Segelbåt, here I come!

Idag har jag tagit farväl av min älskade Charm... Egentligen så kommer dom inte och hämtar båten föränn på fredag tror jag, men jag kommer antagligen inte att ta mig dit igen innan dess. Hjälpte pappa när han skulle köra ut den ur garaget för att han skulle starta motorn. Sen hjälpte jag till när han skulle backa igen och när jag hade tänkt att hoppa upp så frågade han om jag ville köra bilen lite. Deklart jag ville! Så jag satte mig bakom ratten, släppte bromsen och så körde den iväg av sig själv. Jahopp, det var ju enkelt! Körde runt lite i området och det gick väldigt bra. När jag hade kört klart så märkte jag att jag hade glömt att ta på mig bältet, men det kommer väl det också en dag.
Jag åkte hem direkt efter det så jag satt inte i båten en sista gång... Men jag tänkte att det var sista gången jag satt i den när vi skulle ta upp den så jag tror jag överlever ändå.


<3
Puss<3

It's me, remember?

HAHAHAH asså Michelle Kallin... Vi vet alla att hon har sina stunder som hon har lite otur när hon tänker. Idag var inget undantag;
Jag sitter på bussen och håller en plats åt henne. När vi stannar vid MoP så ser jag att hon går på, men när hon kommer fram till mig så säger hon "Kom, så sätter vi oss längre bak". Hon skulle sitta med Moa och det var så fullt så jag märkte att jag skulle få sitta med någon som jag inte kände i så fall, så jag sa till henne att jag satt kvar på min plats istället.
När vi precis ska åka från tågstationen i stan (typ alla går ju av där så det var nästan inga på bussen) så får jag ett sms från Michelle " Eh kan vi va idag? Tills nån kan hämta mig? Fast jag måste plugga men går det bra eller?:) ring mig dirr". Jag fattade inte vad hon höll på med. Hon satt ju typ tre meter från mig!? Så jag gick bak till henne och hon såg Väldigt förvånad ut! När jag satte mig brevid henne och frågade vad hon menade så sa hon att hon inte visste att jag satt på bussen. Hahahaha!! Allvarligt! "Men du pratade ju till och med med mig!" Men det kom hon tydligen inte ihåg. Hmm... Ska jag ta med henne för att kolla upp minnet eller om dagdrömmandet...? Kanske är bäst att jag kollar båda.

Ingen får missförstå mig! Jag är inte sur på henne eller något för det. Jag tror jag börjar bli van...


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3Puss<33

To see us fade away

För typ en vecka sen så ringde Matilda från musikskolan för att vi skulle hitta en tid som jag kunde komma till henne och sjunga, men eftersom jag kommer till stan ganska sent så fick vi inte till det... Väldigt tråkigt tyckte jag!
Men några dagar senare så ringer det en annan lärare som hade bättre tider så att jag kunde ha henne istället. Hon var ny där sa hon, men jag kände igen namnet. Men hur mycket jag än tänkte så kom jag inte på varför! Men när vi träffades för min första lektion igår så förstod jag varför jag kände igen det; det var ju DramaCharlotte!! Har inte sett henne på jättelänge och vi har inte pratat sen Stålmormor. Så det var väldigt kul och jag tror att det kommer att funka bra!

Musikskolan har fått stå ut med mig i åtta år så nu får dom faktiskt klara tre år till! Så lätt kommer dom inte undan!!

Puss<3


RSS 2.0