Always in my heart<3

Jag saknar redan de absolut bästa 80 minuterna i veckan! I nio terminer har jag träffat de flesta av er varje vecka. Hur ska jag klara mig utan er? Ni var ju min lilla extrafamilj! Ibland körde vi igång direkt, ibland satt vi bara och pratade bort en hel timme innan vi börja, men jag älskade varenda sekund! Nu måste jag nöja mig med att sitta på första raden med Drame i famnen och kolla på när ni spelar upp. Otroligt tråkigt, men att få se er stå där och göra det ni är bäst på kommer att göra mig stolt! Stolt över att ni är så grymt bra. Stolt över att känna dessa fantastiska människor. Stolt över att jag har fått vara en del av den underbara gruppen!

Tack för alla underbara minnen ni har gett mig! Jag älskar er och det kommer jag alltid att göra!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

   
Öppet hus med Mia, Fia och Pia

  
Första POSOMövningen

 
Andra POSOMövningen

 

Super Trouper 

 
MadagaskarPuss<3<3

Gloria & Julian<3

Vill bara tacka Matilda och Viktoria igen för kvällen igår! Har inte skrattat så mycket på väldigt länge<3<3<3


Puss<3<3


Cowboys, stekta pannkakor och ormar;)

Nu har jag äntligen fått träffa min Michelle igen! Jag har fått en dos av skönt Michelleflum;D

Hade ganska bråttom upp igår, kollade busstider och ringde Michelle (som sov btw;P). Pappa skjutsade mig till Kungshamns busstation, som betod av en skylt. Var där typ en havtimme för tidigt eftersom de andra skulle ut med båten. Så jag satte mig där och väntade... När bussen kom så klev jag på, men den var lite tidig så chauffören gick ut, så där satt jag helt ensam på bussen. Tyvärr fick jag åka halva biten själv innan det kom en familj som hoppade på. Jag gillar verkligen inte att åka buss själv, speciellt inte när jag inte vet vart jag ska av;)
Hursomhelst så kom jag fram tillslut (jag klarade till och med bytet*stolt*). Sen ser jag världens bästa Michelle stå med cykeln på andra sidan vägen. Saknade henne så sjukt mycket!! Vi gick till sjöboden och uppdaterade varandra om allt som hade hänt sen sist. Vi kollade på alla bilder från England och sen fick jag snyggaste tröjan:D Tack, Michelle<3
Vi cykla till stan och köpte glass och sen kom pappa med min packning. Jag och han åkte och åt och sen gick vi och Michelle och kollade på Harry Potter. Den var väldigt bra!:) (lite onödig information om det är någon som orkar läsa; Michelle hade 20kr för lite så vi fick springa ner till bilen så att hon kunde låna av mig. När vi kom upp igen så står pappa med en tjuga i handen. Fattade inte var den kom ifrån, men pappa hade hittat den på golvet för Michelle hade tappat den och sen ställt sig på denXD Är vi förvånade? Neej:P)
När pappa hade åkte tillbaka till båten drog vi fram min dator och kikade på Vänner, precis som vi gjorde på morgonen därpå;D Efter frukosten gick vi upp till stugan och bastade:D Vi satt där i värmen, kollade ut över hamnen och pratade om framtiden;) Så mysigt:D
Sen gick vi ner och kollade på lite mer Vänner innan vi cykla till stan i regnet och åt baguetter:D Mumsigt! När vi hade kommit tillbaka började vi kolla på Georgia rule en liten stund innan familjen kom och hämtade mig igen.


Du vet inte hur otroligt mycket du betyder för mig, Michelle! Jag älskar dej megamestastmestavallamegamycket<3<3<3<3Puss<3<3

I miss you!

Världens bästa varelse har äntligen landat och ska bli svensk igen(jo, jag tror faktiskt att hon tror att hon är brittisk nu)!  Efter tre låååånga veckor så är hon nu i Lysekil och om det inte hade varit storm så hade jag tvingat alla här att hänga med dit, om jag så hade varit tvungen att paddla båten hela vägen! Men nu är det som det alltid är när jag ska till Lysekil; full storm! På grund av tidigare erfarenheter så tar vi oss inte ut på vågorna ännu en gång...
Hur som helst så väntar jag på att hon ska äta klart och ringa mig. Om jag är riktigt snäll så kanske jag kan tigga till mig skjuts dit imorgon av mina föräldrar, annars får jag ta bussen.
Det finns en sak jag verkligen oroar mig för i så fall: det är minst ett byte och tänk om jag går av fel eller missar den bussen jag skulle med! Jag är verkligen kass på det där... Till Skara gick det bra men det gick ju inte att missa, men jag vill helst inte prata om Broddetorp... Gud, jag hoppas verkligen att jag får skjuts eller att vinden helt plötsligt bestämmer sig för att dö för annars är risken stor att jag virrar bort mig och inte kommer få träffa Michelle. Vad skulle jag göra utan henne? Antagligen inte mycket.

Älskar dej!<3<3<3Puss<3<3

Dreams come true<3

Jag vet att jag är väldigt sen med att skriva det här men jag ville i alla fall bara berätta att jag har lyckats uppfylla en av mina drömmar<3 Jag kom in på teater i Skara! Jag är så lycklig:D Jag vet att det här kommer att bli de bästa tre åren i mitt liv!
(Michelle, vi ska till Lilla Blå minst en gång i veckan. Bara så att du vet;)<3)
Inte för att jag vill verka sur eller otacksam, men jag blev faktiskt lite besviken när jag såg att det var lediga platser... Jag har kämpat för att få så bra betyg som möjligt för att ha en chans att komma in. Först ökade de platserna från 16 till 26 och sen blev den lägsta intagna poängen låg i det preliminära. Och nu så är det lediga platser. Jahapp... men jag ska inte klaga för jag vet at det kommer att bli en bra klass:D
Teater<333
Puss på allt och alla!<3

You've received a letter...

Jo, jag vet. Du behöver inte påminna mig. Jag vet redan att jag är absolut bäst på att uppdatera bloggen;) Men jag har haft fullt upp och just nu jobbar jag hos pappa. Där sitter jag framför datorn hela dagen och översätter så när jag kommer hem känner jag inte direkt för att sitta vid datorn. Det känner jag inte för nu heller egentligen... Men hur som helst så vill jag bara berätta att jag har skickat ett brev idag. Ett brev utrikes. Ett brev till Oxford. Det är ganska coolt om man tänker efter... Jag har skickat ett brev till Oxford! Hehe nej, okej. Såå coolt är det inte men det är är ganska sort. För mig i alla fall=P Och nej, jag vill inte höra att det är större för en viss Michelle som är i Oxford;) Hon får njuta av mitt brev istället.
Btw så har jag räknat ut att jag kan få in tillräckligt med pengar för att åka på språkresa med min bästa vän nästa sommar:D Håller tummarna!  Cross your fingers!


Puss på alla<33

RSS 2.0