Not quite there

Den här helgen har varit väldigt händelselös. Det har inte hänt någonting. Inget alls. Det behövde jag kan jag säga! Somnar man vid tio på både fredags- och lördagskvällen så är man trött på riktigt. Det måste vara alla tidiga morgonar... Men nu tror jag allt att jag har kommit ikapp det min sömn hoppade över, så jag ska nog klara den här veckan mycket bättre!
Oj, nu dras jag med upp till berget för att springa. Bäst att göra det kanske!


All my days

Jag får ju inte glömma att säga grattis till min underbara mamma!

Love you<3


My feelings for you

Nu har allt jag tröttnat på och vuxit ur försvunnit ur garderobden. Jag hittade en hel del saker jag hade glömt att jag hade! Sånt är ju trevligt. Frågan är bara var jag ska göra med det nu?

Om jag bara kunde få lika mycket som åkte ut...

En annan trevlig sak som jag upptäckte var att jag tror faktiskt inte att jag har sådär fruktansvärt mycket klänningar. Jag ska jobba på det!!

If I never knew you

Japp, jag har varit ganska död här dom senaste dagarna, jag vet! Men jag har varit så fruktansvärt trött. Helt sjukt! Så fort jag har kommit hem så har jag bara velat gå och lägga mig. Att gå upp kvart i 6 varje morgon är inte min grej...
Men gårdagens skoldag var definitivt värd det! Först hade vi två teaterlektioner, som jag och dom andra i kostymgruppen spenderade i kostymbunkern. Det är spännande att gå omkring där bland alla kläder och leta rätt på det som skulle funka bäst till dom olika karaktärerna! Vi har fått reda på våra roller av manusgruppen nu och ja, vad ska jag säga? Det lär bli en extrem utmaning för mig! Men det ska bli väldigt roligt och jag hoppas att jag klarar av det!
Efter våra teaterlektioner så hade vi röst och rörelse, så det var dans som gällde. Vi fick dansa salsa! Vi gjorde det en gång förra året också och det är verkligen roligt, så prova det!!
Att det var idrott och engelska efter allt det roliga är såklart ett litet minus... Det funkar ju, men det hade funkat bättre utan! Dessutom har vi fått en ny idrottslärare, och det första hon sa var typ "Jag tycker inte om att prata så mycket, och jag gillar inte när eleverna pratar heller" med någon väldigt konstig brytning. Vi konstaterade snabbt att hon hade fått ta hand om fel klass och att hon kommer hata oss... Och det tog kanske 20 minuter innan vi fick det bekräftat. Hon tycker verkligen inte om oss. Förhopppningsvis så leder det till att vi får tillbaka våran underbara Nellan! Det hade varit bättre.

Nu ska jag se till att rensa i min garderob lite! Mycket nödvändigt.

Mera mera

En underbar tjej fyller år idag!!


Grattis Jossaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!


Couldn't stop looking into your eyes

Nu borde jag ju inte alls sitta här egentligen! Jag kom precis på att klockan var ganska mycket och om mitt hår ska ha en chans att inte vara dyblött (heter det så??) när jag går och lägger mig så måste jag in i duschen nu. Nu. Nu. Snart.
Jag ville bara berätta om det faktum att alla teaterlektioner faktiskt var våra! Det innebär 9 (!!!) lektioner i veckan. Då räknar jag scenisk gestaltning, fysisk teater, röst och rörelse och estetisk orientering. Visst, man får inte spela teater på alla lektioner, men alla dom har med teater att göra. Sådeså!

En annan sak jag vill skänka några ord till är våra underbara busskort! Nu är vi lika bra som MoParna var förra året. Det innebär att vi kan åka 04-24 alla dagar i veckan. Hur nice?! Stor skillnad mot dom som vi hade förra året som bara räckte till 19.30 och bara på vardagar. Men nu så! Detta betyder att jag sparar nästan 600 kr var tredje månad. Hejdå f-kort!
Fast om det är någon genomsnäll själ som skulle vilja låna ut sitt f-kort till mig när jag ska iväg till gbg så tas det tacksamt emot...

cheatercheaterbestfriendeater

Okej, jag ska snart lägga mig nu, men jag vill bara fråga er en sak först... VET NI HUR GLAD JAG BLEV NÄR JAG SÅG ATT NEVER SHOUR NEVERS NYA ALBUM FANNS PÅ SPOTIFY?!? Väldigt enormt mycket jätteglad blev jag!!!
Denna killen alltså...! Mm... jo han är helt okej. Sjukt mycket okej för att vara exakt!
Jag märkte dessutom att han har konsert i Orlando i november. Dags för att våldgästa Tiffy kanske?! Vore ju inte helt fel faktiskt.
Varför bor jag inte i Florida den här hösten? Det är en fråga man kan ställa sig...

This feeling

Jag har haft en superdag! Det var så härligt att få träffa alla underbaringar igen! Och det var verkligen spännande att få se alla nya små nyfikna ettor. Jag kommer så väl ihåg hur det kändes för mig första dagen... Sjutusen nya namn och namn att försökta memorera så snabbt som möjligt för att inte verka efterbliven... Hahah nej, riktigt så dramatiskt var det kanske inte! Men nervöst var det i alla fall!!
Jag tror minsann att det kommer bli ett väldigt bra år, både för oss gamlingar och nykomlingarna!
Efter den så otroligt lärorika skoldagen så mötte jag Erik för en liten fika. Det var en mycket trevlig stund, fram tills ett av barnen som cirkulerade i rummet fick för sig att det vore roligt att skrika sådär underbart som barn kan göra... Men trots det så var det en väldigt bra eftermiddag!
Nu är jag så trött man kan bli typ. Jag skulle inte bli förvånad om jag somnade här, mitt på golvet (jag<3mitt golv) Men jag har lite annat jag måste göra först så det får vänta.
Kolla Richards uppgift. Äta. Duscha. Sen får jag sovaaa!

It ends here

Jag stod framför min garderob och försökte komma på vad jag ska ha på mig under morgondagen (Ha! Som om jag nånsin har haft på mig det jag bestämt dagen innan...) Detta skulle innebära att jag fick sova i alla fall tio minuter längre imorn, och det tackar jag verkligen inte nej till! Men efter att jag stått där ett tag och kollat igenom alltihop och tänkt hit och dit så kom jag på att det var en bra idé att kolla vad vädret hade planerat för trevligt. Det visade sig att det var 14 grader, moln och lite regn... Jag som hade tänkt att jag kanske skulle slippa leggings och tights i alla fall första dagen och kunna ha shorts eller så, men nej då. Så nu är jag tillbaka på ruta ett. Men det är väl ingen idé att jag försöker lista ut vad jag kommer vilja ha på mig redan nu ändå...

Jag skulle gissa på att det är en väldigt nervös tjej på bilden, eftersom det var hennes första dag på gymnasiet då.

Something special

Dagen såg inte ut som jag trodde att den skulle göra, så jag spenderade istället dagen med att fixa lite inför imorn! Jag har suttit och fixat med mina naglar ganska länge nu och jag var väldigt nära att göra något jag absolut inte får: Jag hade ett moment of weakness och var när på att måla mina naglar... Inte okej! Den svaga delen av mitt huvud sa "Hellre korta målade naglar än bara korta". Och ja, det håller den andra delen faktiskt med om! Men om jag målar dom nu så kommer dom bara bli svaga, dela på sig och förstöras senare och då kommer dom förbli korta i all evighet. Det vill jag inte. Inte alls.
Mitt i allt så märkte jag att solen sken utanför fönstret så i desperation gick jag ut på altanen och solade, för mina naglar har en tendens att bli underbart fina och långa väldigt snabbt av solen. Inte för att en timmes solande gör någon skillnad, men det kändes bara bra ändå liksom. Jag försökte i alla fall!

Aren't you glad?

Imorgon är det dags att ta klivet in i verkligheten igen. Den här gången ser jag verkligen fram emot det! Jag känner inte alls den där ångestkänslan över att behöva gå upp tidigt, plugga massor och bara få massa prov och grejs. Nu längtar jag väldigt väldigt mycket!!
När jag satt på Skarabussen i fredags så kändes det så otroligt bra! Som om jag var hemma igen. Och tänk att få gå omkring i korridorerna. Och sitta och flumma i källaren. Och träffa alla underbara människor. Och träffa dom nya spännande ettorna. Och, framförallt, få komma igång med Spökvandringen!!! Det kommer bli ett sjukt nice år tror jag bestämt!

Mina älskade flickor!

Not much else I can do

Äntligen drog mamma med mig upp till berget för att springa lite! Jag behövde verkligen det. Vi sprang visserligen bara 2,5 kilometer, men jag sprang mycket fortare än vad jag brukar så jag är väldigt nöjd ändå!
När jag sprang omkring där i skogen så tänkte jag mycket (det är det enda jag gör när jag springer. Förutom själva springandet då...) Jag bestämde mig för att verkligen ta tag i mitt liv nu när skolan börjar igen! Det vill säga i övermorgon!!
Jag ska
~Sluta skjuta upp saker som jag inte vill göra. Det slutar alltid alltid alltid med att jag blir superstressad i slutet. Historian förra året är ett perfekt exempel...

~Verkligen gå in för skolan! Plugga plugga plugga så fort jag har tid. På bussen, hemma, när jag inte har något att göra. Ingen tid får gå till spillo! (Självklart gäller samma med teatern!)

~Spara pengar!! Sluta upp med att köpa tretton chokladbollar i veckan. Ursäkter som "Det är ju lillördag imorn, vilket innebär att det är lillfredag idag, och på fredagar får man faktiskt köpa chokladbollar!" godkänns inte! Dom där chokladbollarna äter upp alla mina pengar. Jag lovar.

~Träningen. På tal om chokladbollar så ska jag ta tag i min träning på allvar. Så fort jag har införskaffat mig en kalender så ska jag planera allt mycket bättre! Dansa en gång i veckan och springa minst en gång!!

~LÄR DIG PASSA TIDER KVINNA!! I think that said it all...

Vi får se hur mycket av det där jag faktiskt lyckas hålla...

Som du gjorde förr

Ni vet det där stadiet när korgen med kläder som behöver strykas blir sådär full? Mer än överfull? Sådär "om ingen gör något åt det snart så kommer alla kläder välta från den organiserade högen"-full? Precis det stadiet gick våran strykkorg förbi för ett antal dagar sen. Jag kom in i tvättstugan och såg det där berget med kläder som ingen hade orkat stryka. Inte konstigt att inga kläder når garderoben!!
Så idag tänkte jag placera mig själv i kategorin "Bästa dotter" och göra något åt saken! Så ja, nu ska jag bara sätta igång Vänner för det kollar jag jämt på när jag stryker. Jämt.

Little girl

Idag har jag inte mycket att säga alls. Huvudet är tomt på idéer om vad jag ska skriva om. Om jag ska försöka komma på något så kommer det ändå inte bli något roligt att läsa. Bara segt och grejs. Så nej, jag kommer inte skriva något. Inte just nu i alla fall. Kanske senare.
Men jag vill tacka alla som var med igår! Det var verkligen helt sjukt roligt!


The fear of love?

Ikväll ska jag och lite söta människor iväg till Skara på inflyttningsfest hos fröknarna Brage och Holmén. Det kommer nog bli trevligt! Men nu måste jag nog skynda mig för jag måste snart hoppa iväg och möta John. Jag som hade tänkt polera naglarna först... Jaja, bara att öka tempot!
Härligt och värt inlägg, men mer hinner jag inte skriva!

Thinking back

Jag kikade in på skolans hemsida igen för att se om dom hade kommit någonstans med schemat än. Det hade dom! Nu är teatern och så där också. Som det ser ut just nu så kommer vi ha teater nästan hela tisdagarna och fredagarna (jag antar att EOS innebär estetisk orientering?). Dessutom kommer vi att ha teater varje dag! Visst, vi går till 15.20 alla dagar, men det är ändå helt okej!
Det är synd bara att dom inte har lagt upp dom personliga schemana... schemanen... Vad säger man?! Sen kommer det ju ändras en hel del också, men som det ser ut just nu så är det okej!
Det är bara några dagar kvar nu. Jag ser verkligen fram emot att få komma tillbaka till skolan! (Förstår ni ens hur bra min underbara klass är?!)

Dom lektionerna som jag så vackert har paintat rosa kryss på är alla våra teaterlektioner! Lite fler än dom två vi hade förra året...

To sweet for revenge

Att spendera massa tid på Lilla Blå med sånna man tycker om är verkligen bland det bästa som finns! Dagens omtyckta fikdelare var Jossan och Michelle. Härligt att träffa Josselijoss igen! Har inte sett henne sen vi var på Eclipse... Där satt vi i alla fall i en väldans massa tid och jag är säker på att Michelle sa något som var sjukt konstigt och roligt, men jag kan inte komma på vad det var!! Så fort jag kommer på det så skriver jag det och kan förlänga era liv med några minuter!


Mitt horoskop sa något i stil med: Idag kommer du bara köpa saker som varar länge.
Inte exakt för jag orkar inte gå och leta upp det igen. Men samma budskap i alla fall!
Mina inköp: ~Fika. Inte så långvarigt direkt. Lite mer långvarigt för mig än för folk som äter i normal hastighet ioförsig... Dom kanske hade räknat med det!
                    ~Något skimmergrejs. Man skulle smörja in sig med det så att man skimrade mer typ... Vet inte alls om det funkar bra, men det var rea och dessutom två för en, så att spendera 10 kronor på två sånna paket är väl helt okej?!

Watching you kiss her

Jag måste lära mig att komma ihåg vad som bestäms och inte! Jag kan verkligen inte komma ihåg om jag skulle dra med mig min syster upp till farmor och farfar och äta idag... Vi brukar göra det, men dom åker iväg imorgon så dom packar väl. Dom vet att jag i stort sett alltid kommer sent (SKÄRPNING PÅ DEN PUNKTEN OCKSÅ!) men dom borde väl ha ringt nu om dom väntar på oss? Jag kan inte med att ringa upp och fråga heller för då kommer dom säkert laga mat bara för att jag frågar och då hinner dom inte med allt dom ska göra!
För min del så klarar jag mig utan lunch för jag ska ändå möta Jossan på stan om en halvtimma och fika, så då kan jag ju köpa mat där. Men Melina däremot... Nej, jag får nog ställa mig och laga något åt den lilla människan nu!


If I just lay here

Jag har märkt en sak som jag inte tycker om över huvudtaget. Det är så att min foundation börjar matcha min hudton igen...
För massa massa veckor sen så var det Jordgubbensdag i Vara och så rullade (ja, rullade. Mycket roligare än någon tråkig svamp eller borste!) jag på foundationen lite slarvigt och snabbt först i hela ansiktet utom i pannan. Precis när jag ska göra det så kollar jag mig ordentligt i spegeln för första gången och inser snart en sak: Jag blev blekare av sminket! Jag var för brun för min foundation!!
Det var med blandade känslor som jag tvättade bort det igen. Jag var väldigt glad över att jag var så brun, men samtidigt blev jag lite orolig... Vad skulle jag göra nu?! (Tro för guds skull inte att jag är någon sorts fjortis som inte kan visa mig utan foundation, för det är jag verkligen inte!! Jag går gärna utan! Men det var ju fest så...) Som tur var löste det sig ändå för det fanns resurser hos dom andra tjejerna.

Grejen är nu att den börjar funka igen... Visst, lite bronzing powder måste på för att det ska se okej ut, men det dröjer inte länge till innan jag inte ens behöver det... Jag vill inte bli som vanligt igen och sluta vara brun!!

Så fort skolan börjar igen så ska jag ner till Meddo och sola. Jag måste ju vara naturligt brun när skolan börjar i alla fall...

När jag var som brunast i sommar. Okej, jag blev ju inte "nu-har-jag-varit-i-Turkiet-i-två-veckor"-brun, men helt okej för att vara Sverige-brun tycker jag!


My way

Jag är så himla glad! Exakt varför vet jag inte, men antagligen är det en blandning av att jag har dom sötaste vännerna, skolan snart kommer igång (spökvandring, here we come!!) och att saker och ting bara blir som jag vill. Allt känns så bra!
Jag är en glad tjej!


Min klocka har stannat

Jag tog en tur i mitt surfande förbi skolans hemsida för att kika om mit schema hade ploppat upp än. Det hade det! Glad blev jag när jag såg att det stod ES2 Felicia Berger. Men när jag väl kollade så såg jag att det inte var färdigt över huvudtaget... Det var bara kärnämnena som fanns där. Så jag får väl försöka hålla mig några dagar till! Men en sak som är säker är att jag slutar 15.20 på fredagar. Okej om man bor i skara, men jag gör ju inte det, om någon nu skulle ha missat det. Så jag kommer inte komma hem förän efter fyra... Härligt!
Men jag vet att jag kommer överleva det också!


Den där fina dagen

Förut var jag tvungen att göra en grej jag inte ville göra. Nämligen korta ner mina naglar! Två av dom hade börjat gå sönder så det var bara att plocka fram filen och säga adjö! Jag gillar verkligen inte att ha korta naglar. jag känner mig så... ofeminin typ. Men men, om någon vecka eller så så kommer dom vara fina igen.
Det enda som är bra med korta naglar är att man kan spela gitarr. Så ja, här sitter jag med den i knät och ska fortsätta spela så fort jag har skrivit klart det här! Vad min dumma röst säger om det får vi väl veta senare... Antagligen kommer den vara ännu hesare och skit än vad den är nu.


Hold your breath

Igår slutade min Legolas att vara min Legolas... Istället är han Jennifers Legolas. Just det är bra för det är bara ett hus emellan så jag kan kolla så att dom tar hand om honom ordentligt! Fast... nej det kommer jag ju inte göra... Men jag kan ju kika när hon moppar iväg.
Så nu blir det mer buss och cykel för min del!

En är din

Nu funkar minsann bilduppladdningen! Det är fröken Grabos bilder allihopa! Eftersom min dator inte har så mycket tid kvar att leva för tillfället och jag inte orkar ladda den så får ni klara er utan bildtexter haha
Oskar Linnros


  


Fredagen i Göteborg

  


Två väldigt fina kvällar!<3

 


Bredvid ditt namn

Efter fyra dagar av hur mycket gående och stående som helst (Oskar Linnros, Göteborg, Maratonrock och Rix fm) så tror jag inte riktigt att jag kan beskriva smärtan i mina fötter och ben! Så idag ska jag verkligen inte använda dom mer än jag behöver.
Men det är det verkligen värt för det har varit härliga dagar! Tack alla som var med!
Maratonrock var roligt och lite galet. Väldigt kul att träffa massa från mitt 9A och massa annat folk som jag inte har träffat på hur länge som helst!
Rix fm var också bra! Kände mig som en zombie eftersom det inte blev mer än några få timmars sömn, men den dagen slutade på massa plus den också!
Nu ska jag misann bunkra upp med kuddar och mysa framför den bästa serien av dom alla!

Six feet tall

För en stund sen åkte Louise hem till Vara, men medan hon fortfarande var här så passade jag på att sno massa bilder från hennes kamera! Nu är det bara att vänta på att datorn ska samarbeta och låta mig ladda upp dom också...
Så länge så kan jag ju berätta med ord om hur gårkvällen var! Fröken Grabo kom hit och då var det lite fixelifix som gällde och eftersom jag är tidoptimismens grundare så fick vi så bråttom att håret fick vara som det var... Fast det var ju så sjukt varmt så det hade nog inte spelat någon roll ändå typ. Aja, vi kom på tåget och när vi äntligen kom fram till Sveriges näst största stad så vandrade vi runt där bland konstiga asiater, hårdrockare och annat folk.
Tanken var att vi skulle in på discot i Lisebergshallen, men... aa hälften av oss kom inte in... Men vi var inte ledsna för det för det var gratis inträde till Liseberg! Inte helt fel det heller!! Sen stod vi där med tre kuponger var och kunde inte bestämma oss för om vi skulle åka balder eller lisebergsbanan. Ett beslut som var så stort kunde vi inte fatta själva. Efter ett samtal med Michellin så var det bestämt: lisebergsbanan skulle det bli! När vi väl skulle hoppa i vagnen så träffar vi ingen mindre än vår teaterlärare Juha och hans son. Hur konstigt?! På vägen ut från Liseberg så träffar vi även vår andra teaterlärare Lena...
Vi fortsatte vår vandring och träffade lite trevligt folk och några timmar senare så var det dags att gå till stationen om vi skulle ha minsta chans att hinna med tåget hem.
När klockan var runt 2 var vi hemma i Falköping igen, trötta och ont i benen.. Men vilken kväll det var!

This beat

I väntan på att vattnet till pastan ska börja bubbla så springer jag runt i köket och plockar upp ur diskmaskinen (är jag inte den perfekta dottern?!) samtidigt som taggmusiken körs på högsta volym! Dessutom har jag en mössa på mig i ett försök att få håret att torka utan frissifriss. Vore ju skönt om jag slapp ta till platt- eller vågtången.
Oj, nu är det dags för pastan att träda i vattnet!

Det är du och jag nu

Wow, säger jag bara!! Oskar var verkligen helt otrolig igår! Han levde sig in så mycket i musiken och sjöng verkligen med känsla. När han stod där uppe på scenen så verkade han liksom så... sårbar på något sätt och han verkade uppriktigt väldigt glad över att få vara där. Sånt gillar jag! Och för er som tycker han är snygg på bild: det är inget jämfört med hur han ser ut i verkligheten!!
Min kamera fick stanna hemma, men dom andra skulle lägga upp sina bilder på bloggarna, så så fort dom dyker upp där så länkar jag dit.

Eftersom Varatjejorna var tvungna att åka lite tidigare än mig så mötte jag Ronja och Martina och så gick vi och kikade på Amanda Jensen en liten stund innan vi drog oss närmare stationen. Hon var ju sådär, men trevligt sällskap hade jag ju i alla fall!


Aldrig som förut

Om ni vill träffa mig idag så hittar ni mig säkrast framför scenen vid Oskar Linnros!
Tagga Tagga Tagga!!!


Hela mitt liv har jag sökt

Det blev inget lek med sminket sen ändå igår. Jag hörde nämligen några välbekanta röster från Melinas rum. Det var Pocahontas och John Smith som pratade och då kunde jag ju inte låta bli att krypa ner och kika på filmen en stund! Det är en så otroligt fin film och den säger så mycket! Massa kärlek på Disney!!
Idag däremot så höll jag på med massa olika skuggor och så, men det spårade ut lite... Jag slant till med penseln och när jag gjorde mitt bästa för att rätta till det så insåg jag att hela sminkningen på det ögat var bortom all räddning. Jag tog därför tillfället i akt och skapade något som liknade någon sorts ond fe eller något i den stilen... Inget Mangosmaterial i alla fall!

Floden har sin egen väg

Efter några dagar av lite förvirring så har Michelle fixat till i mitt huvud igen! Picknick, film och låtsas-yoga var lösningen. Det var den galnaste yogan jag varit med om, men å andra sidan så matchar det min vän väldigt bra...
Nu tror jag faktiskt att jag ska försöka lära mig av Lindas sminkblogg och leka lite bland alla ögonskuggor!

I'm here

Jag är så otroligt taggad just nu! Sådär så att jag knappt kan sitta still, utan jag vill bara hoppa runt och vara jätteglad! På torsdag är det Oskar Linnros med ett gäng trevliga tjejor. På fredag är det typ disco i Göteborg. På lördag är det Maratonrock som gäller. På söndag ska vi till Rix fm. Och som om inte det vore nog med tagg bara för det, så har jag pratat med John om Spanien. Ja, jag kan ju säga att jag väldigt mycket vill åka dit!
Så, för att sammanställa detta då: Jag är taggad.

Just go ahead

Det blir ingen tjejmil för mig och min kära moder. Vi skulle vara där hela den helgen, men det fanns inte hotellrum alla dagar. Dessutom så har ingen av oss tränat särskilt duktigt heller. Det känns verkligen som att något har lättat från mig! Nu behöver jag inte den där dumma ångesten och rösten som ekar i huvudet. "Du borde verkligen åka upp till berget och springa nu. Du kommer inte klara det annars. Du försöker ju inte ens"
Så huvudstaden får klara sig i några månader till utan mig. Men vinter så kommer jag och alla mina små kycklingar (estetisarna) och invaderar Dramaten och andra spännande ställen!

En annan sak som är super med att jag är hemma den helgen är ju att jag kan vara med på dansdagen ändå!!


Står bara still

Jag fick uppdraget att agera kock idag och göra pannkakor åt Melina och... ja, det är något jag får öva på. Resultatet blev lite bättre än sist i alla fall, men eftersom jag lyckades glömma att sätta på hela plattan så blev det ju ändå inga förebilder för alla andra pannkakor.
Nej, det där med matlagning är verkligen inte min starka sida! Jag kan koka makaroner, steka köttbullar och göra thaikycklingen, men där går min gräns. Varierad kost är inget att tänka på!


Sing a song

Kan jag verkligen? Jo, jag kan nog slänga in ett till inlägg idag. Jag har en såndär bloggdag. Dom är väldigt sällsynta så det är lika bra att passa på!
Jag kände väldigt mycket för att säga såhär: Jag har världens bästa, sötaste och roligaste syster och jag älskar henne så enormt mycket!
      
<3

Det ligger i min systers jackficka

Kan ni förstå hur mycket jag saknar dansen eller?!? Jag behöver verkligen komma igång snart, innan jag blir galen galen galen! Såg att sensus i Skövde har bestämt datum för en "prova på-dag" med en massa olika stilar. Jagvilljagvilljagvill!
Men när jag berättade det för mamma med ett stort leende på läpparna så sa hon att "nej, dit ska du ju inte." "Vad säger du människa?!?! Ska jag inte få dansa nu?? VA, VAD HÄNDER?!" Okej, jag sa faktiskt inte så... Men det var ungefär så mina tankar vimmlade runt i huvudet innan jag kom på att man faktiskt kan fråga för att få reda på svaret. Svaret jag fick var att det är samma dag som tjejmilen... Jahapp!! Jag ångrar verkligen att jag gick med på att anmäla mig till det. Bara träningsångest, och nu det här...!
Jag som såg så mycket fram emot att prova reaggeton och magdansen... Helst vill jag nog fortsätta med R'nB, men om man måste vara med fjortisarna då...? Nej, det tror jag inte! Jag får helt enkelt lita på att mina tjejor kommer fram till något dom vill köra, så hoppar jag också på!


Not as strong as it seems

Först och främst, Grattis till min kusin Rebecca som fyller 13 idag!

Rebecca, syster och Alfred

Nu sitter jag och väntar på att farmor och farfar ska komma för då ska vi iväg på kalas hos min andra kusin, Hanna. Jag får representera hela min familj eftersom dom övergav mig för båten nu i helgen. Men men, jag ska nog klara av det ändå!


I want to let you know

Jag är faktiskt ganska så stolt över mig själv just nu. Jag gjorde något väldigt modigt igår. Något som jag aldrig trodde att jag skulle våga.
Jag och Ronja satt i hennes soffa igår kväll och kramade varsinn kudde. I dvdspelaren snurrade Paranormal Activity. Ska jag vara ärlig så såg jag inte särskilt mycket mot slutet... Jag satt mest gömd bakom kudden, blundade och höll för ögonen. Om Lena och Juha visste hur mycket jag offrade mig för teatern den stunden alltså!! När filmen äntligen hade nått sitt slut så gick jag hem ganska så fort så att det inte hann bli ännu mörkare. I mobilen fanns Louise hela vägen hem. Det kändes bra.

Kul att komma hem till ett kolsvart och tomt hus sen... När jag dessutom vet att det spökar här så blir jag ju inte lugnare heller! Men vet ni vad? Jag klarade mig faktiskt igenom att sova helt själv hemma efter att ha sett en skräckfilm!! Inga läskiga drömmar heller! Eller ja... inget som berodde på filmen i alla fall.


Whether you know it or not

  

Det var tydligen den här kombinationen som krävdes för att mitt hår skulle bli lyckligt igen! Eller jag hoppas att det är det i alla fall... Det verkar så. Det är glansigare, inte lika torrt och ser liksom friskare ut nu! Dessutom så är lockarna tillbaka och det är jag glad över! Trodde jag höll på att bli rakhårig ett tag.
Lyckligt hår=Lycklig Felicia


Snart tror jag att mina naglar skärper sig också. Jag är snäll mot dom eftersom jag inte målar dom, så dom blir nog snart snälla mot mig och slutar dela sig. Super!!


Simply the best

Igår spenderade jag eftermiddagen i Göteborg tillsammans med Sarah och äntligen kunde jag använda mitt presentkort på Kicks och investerade i en efterlängtad hårinpackning! Jag ska verkligen få till så att mitt hår blir lika bra som det borde vara. Det blir väl bara för mig att leta mig fram bland alla tusen produkter och hoppas på att dom bästa inte är dom dyraste. I så fall tänker jag inte vara med mer!

Det blev inte så mycket mer roligt inhandlat... Tights, leggings, en behå och ett hårband. En besvikelse eftersom det var rea typ överallt. Allt på rean som faktiskt var snyggt fanns bara i typ XL och så. Borde dom inte beställa massa fler kläder i dom vanligaste storlekarna? Så det finns något kvar sen liksom! Det kanske dom redan gör... men jag tycker ändå att det är orättivst!

När vi kom hem till Falköping igen så mötte vi fröken Johansson och efter en svängelisväng på netto så konstaterade vi att dom hade allt vi behövde till den godaste thaikycklingen i världen förutom kokosmjölk. Så om ni vill ha det så ska ni inte gå till netto! Bra, nu vet ni det.

Kvällen rullade vidare med matlagning, cupcakesätande, singstar och Kenny Starfighter. Alltid roligt med dessa två tjejor tycker jag! Synd bara att varken miss Grabo eller miss Roslund kunde vara med.


Such a fool

Hahahah! Jag sitter i köket, men hör hur Melina och hennes kompis står framför Singstar och kör Håll om mig som om det inte fanns någon morgondag! Dessutom tror jag att dom håller för näsan också... Konstigt låter det i alla fall.
Det som är det härliga med Singstar är att man inte behöver sjunga så himla rent hela tiden. Visst, man får ju poäng och så, men har det nånsin handlat om att vinna i allt?? Det är ju de falska sångrösterna och snubblandet på texten som är charmen med det hela!

Puss på den söta lilla sångaren!

The good, the bad

Kan jag skaffa mig minsta lilla självdisciplin eller?! Jag skulle kolla en snabb grej på datorn, men det blev typ en eller två timmar istället...? Jag kunde inte ens skriva mer än dom två meningarna innan jag for iväg på annat.

Nej, skärpning, Felicia!


If it's love

Som Lisa skrev i sin blogg häromdagen, så har vi anklagats för att vara obotligt tjejiga. Jag passar väl på medan stämpeln ändå är färsk. Nu kommer ett av de tjejigaste inläggen jag har gjort tror jag. Det kommer nämligen handla om mitt bröllop...
Ja, jag har en ganska tydlig bild av själva bröllopet i mitt kära huvud! Bröllopsfesten är fakiskt inte lika viktig, så planeringen av den får vänta några år. Hur som helst så ska jag gifta mig på en strand. Punkt slut. Inget att diskutera. Alla sitter på stolar i sanden och solen har gått ner. Det är fullt med stearinljus överallt och gången kantas av dem. Jag har på mig den otroligt fina vita klänningen och det långa håret ligger i vågor. En del av håret hålls uppe med en vit lilja. Jag går själv fram till altaret och där står mannen jag ska dela resten av mitt liv med.

Underbara klänning... En vit sån ska bli min!

 

Sådär, nu har jag skrivit av mig lite. Så... någon som betalar?


We're both little people

Ibland förstår jag inte riktigt hur min hjärna fungerar när jag ska komma ihåg att ta med mig saker. Igår myste jag med några estetisar i Plantis med picknick, och jag hade bestämt flera dagar innan att jag skulle komma ihåg kameran. Se till så att den kom med hem från båten, laddad, fullt med minne? Check!
Men på något otroligt irriterande och mystiskt sätt så lyckades jag ändå hamna i Plantis utan en!! Inte kul. Jag ska sätta en lapp på ytterdörren så att jag aldrig glömmer den igen!


Sötaste videon btw!


To sail the ocean blue

Sarah, jag har hittat min Darin
Lisa, jag har hittat min Nick
Världen, jag har hittat min man!!!
Jag ska verkligen gifta mig med den här mannen, och gör jag inte det så gifter jag mig inte med någon alls!

Snälla människa, kom hit och bli kär i mig!


I've been listening to jazz

Vet ni vad?! Något helt otroligt har hänt! Något jag aldrig trodde skulle hända!*en otroligt spännande och grym trumvirvel som verkar hålla på i en evighet*Jag kanske ska få ett dressing room!!!! Inte så stort ioförsig, så mer en walk in closet, men hur grymt!?! Jag har ju tjatat på mina föräldrar om att göra om klädkammaren, men det är så mycket jox där inne som dom inte kan göra av någon annanstans. Fadern min har i hemlighet tänkt ut hur man skulle kunna göra och berättade om sina visioner för mig och det låter verkligen helt okej!!

Här ska det vara en grym bild som jag paintade mig igenom, men nej, det ville bloggen inte gå med på...

Aja, för er som har sett mitt rum så kan jag ju försöka förklara vad vi ska göra om måtten funkar. Garderoberna försvinner och där ställer vi en bredare säng. Där fotöljerna och tv:n är nu bygger vi två väggar så att det blir ett litet rum i rummet liksom. Det är där min gåva kommer hålla hus! Tv:n och fotöljerna hamnar där sängen stod och... ja, det var nog det mesta tror jag. Om det funkar så kommer det säkert bli super!

 


RSS 2.0