we will still be friends forever<3<3

Nu var grundskolan avklarad och jag sitter och lipar som... som... nej, jag vet inte, men det bara rinner i alla fall. På skolavslutningen klarade jag mig väldigt bra fram tills att Michelle sjöng. Fatta hur fint det var! Du är bäst gumman!<3<3<3
Sen klarade jag mig igenom hela stunden i klassrummet efteråt också. Efter det var det fotografering och kramkalas. Det var inte förrän vi gick utanför dörren och gick till bilen som det började igen. Nu kan jag inte sluta!

Jag älskar alla enormt mycket och jag kommer sakna er varenda dag<3<3<3<3<3<3<3


Nu måste jag gå och äta med faror och farfar och sen ska jag packa innan jag åker till sommarland med alla underbara

Puss<33

"samma som att mobba någon som inte finns"

Jahapp

Vårt internet gillar inte mig och slutade därför att fungera så jag har inte kunnat skriva eller kolla något. Så nu ska jag bara skriva klart detta, kolla andras bloggar, kolla andras bilder på bdb och tillslut släppa en bildbomb från klassresan. Sjukt kul var det! Jag kanske skriver om det sen, om jag orkar...
En sak till bara: Jag fick ett mail från Skara. De tar in 26 elever istället för 16. Är detta bra eller dåligt? Hmm... Jag tycker att det är bra för att då ökar chansen att man kommer in, men eftersom jag har ganska mycket över medelpoängen så hade nog klarat det ändå. Hoppas jag. Samtidigt tycker jag att det är lite dåligt också. Då kommer de som kanske inte var så bra in också och jag får inte den där lilla mysiga klassen jag ville ha. Jag hoppas verkligen att den kan bli mysig ändå. Jag vill ju inte låta negativ;)


Puss<33

Michelle<33


Vad än ödet har bestämt för oss i framtiden så kommer du alltid att finnas i mitt hjärta. Jag kommer alltid att vara där för dig. Det finns inget som kan dig ifrån mig för jag kommer att hålla i dig så hårt jag kan. Vad som än händer så kommer det alltid att vara vi.
Du och jag


Kommer alltid att älska min absolut bästa vän så otroligt mycket<33333333333
puss<33


"Generna i närbild- DNA-molekylen" visstvisst

På fredag så har vi ett stort prov på genetik. Det finns ju en hel del saker man kan komma på som är enklare. Allt bara krånglar till det hela tiden! Det trasslar liksom in sig i sig självt. Eftersom detta provet står för 1/5 av slutbetyget i biologi så vore det ganska bra om jag hade börjat studa för en vecka sen. Jag tror att jag ligger på gränsen till MVG så om jag bara får det på det här provet så tror jag att jag klarar mig. Men som sagt så måste jag ju studa då. Jag hade tänkt att börja igår, men det blev inte av. Därför måste jag köra extra hårt idag.
Michelle hängde med mig hem efter skolan för att kolla på Gossip Girl som hon hade missat. Lagom stressad som jag var så skickade jag hem henne direkt efteråt (egentligen skulle vi ha sett tre avsnitt, men vi hann bara två). Så efter att jag hade fått dåligt samvete och känner mig taskig så kom jag igång. Till min förskräckelse så märkte jag att det var 20 sidor att läsa+ anteckningar. Väldigt mycket att läsa med andra ord.
Men vad gör jag då här? Varför sitter jag och bloggar när jag borde studa? Jo, svaret är enkelt. Jag kom av mig... Jag kom av mig och kunde inte komma igång sen igen... Jag kom av mig och kunde inte komma igång sen igen, utan jag läste bara om samma sak hela tiden och kunde inte få in det. Det hjälper ju inte heller av att jag har en syster som kollar på tv och antagligen är döv eftersom jag hör tv:n väldigt bra även fast jag sitter i köket.
Bra arbetsmiljö studmiljö? Let me think... hmm... Och svaret är : *trumvirvel* nej inte direkt!

Allvarligt talat så måste jag bege mig in i kromosomernas  värld igen!


En sak bara: Varför kopierar sig DNA:t innan celldelningen? Den åker ju ihop till kromosomerna och sen kopierar de sig själva. Varför måste DNA:t också kopieras? Då får man väl fyra av alla gener?!

Puss<33

RSS 2.0