Light up, light up!

Jo! Igår var jag på ansiktbehandling. Jag fick ett presentkort på det när jag fyllde år. När jag äntligen skulle ner så hittade jag naturligtvis inte presentkortet! Varför är jag inte förvånad...? Jag hade det när jag bokade tiden och jag kommer ihåg att jag tog ur det ur väskan när jag kom hem för att jag inte skulle tappa bort det... Smart, eller hur.
Hur som helst så fick jag pallra mig ner på stan i hopp om att det skulle funka ändå. Som tur var gjorde det det! Och jag kan inte beskriva hur otroligt skönt det var att ligga där och bara bli ompysslad, utan att behöva göra något alls! Peeling, ånga och masker. Sen fixade hon mina ögonbryn och sminkade mig. Det var den lättaste foundationen jag har varit med om! Man kände den inte ens på huden. Det var massa bra produkter hon använde. Synd att det ska vara så dyrt bara!

Sen när jag kom hem och skulle ta fram min mp3 så hittar jag såklart presentkortet det första jag gör! Så jag ska snart ner på stan och lämna in det.

Puss<3


Mosade bananer, inte tacos

Jag kom på en sak förut!! Har ni tänkt på hur grymt roligt det hade vart att gå med en kossa i ett koppel inne på typ Nordstan eller NK?! Precis som en hund. Det skulle jag vilja prova nångång. Fatta hur sjukt det skulle se ut om man såg en kossa åka i en rulltrappa! Och sen tro att det faktiskt är en hund så man kastar iväg en pinne och ropar "Apport!!". Jag ska sno en av Alfreds kossor och göra det ska ni se!!

 

Hahah när jag letade efter bilder så hittade jag en sida som tillhörde en djurmodellagentur. Undrar vad som händer om man söker dit...

 

 

Puss<3


Nothing I need

Jag har spenderat i stort sett hela förmiddagen åt att öva på dansen och uppvärmningarna. Efter lovet ska jag kunna dom som rinnande vatten! Får väl öva varje dag, men det räcker nog för idag.
Om nägra timmar ska jag fortsätta i samma duktighetstecken. Jag och mamma ska nämligen ta oss ut i stora vida världen och springa. Tydligen ska pappa släppa av oss i Kinnarp och så ska vi springa därifrån... Fattar inte hur jag ska klara det! Men jag måste ju om jag ska klara av både Vårruset och Tjejmilen.
Wish me a lot of luck!


Puss<3

If you want a good time

Dansen igår var verkligen helt sjuk!! Det var två olika och den första var helt improviserad. Dom gick omkring och bäääää-ade och muuuu-ade. Sen kastade dom kål, morötter och stora pinnar ut i publiken. Inte många som har suttit med en pinne i handen samtidigt som man ser vuxna leka på scenen. Det var verkligen inte bra, och jag har inte hört någon som inte håller med på den punkten...
Den andra delen hette Ordagrant och det var ingen slump att den hette så. Låtarna var en berättelse och dom som dansade visade verkligen texten. Om texten var typ "Hej, jag ser dig" så vinkade dom och pekade på ögonen och sen på den dom såg liksom... Skulle nog funka väldigt bra för döva! Dom var jätteduktiga dansare faktiskt, men helheten var lite konstig. Ingen visste när det var slut heller, alla bara väntade på att nästa scen skulle komma... Aja, dom var bättre än dom innan, men jag hade hellre varit hemma.

♥Jag älskar min klass♥Puss<3

All you need to know

Imorn är det en såndär dag då man bara älskar att man går estet. Så är det för mig i alla fall. Det är en såndär dag som vi hittar på någonting allihopa! Efter skolan har jag hört talas om att vi ska leka tillsammans med tvåorna och treorna. Oavsett vad vi gör så kommer det säkert bli väldigt trevligt. Sen ska vi iväg och äta pizza. Moi och Lisa ska dela på en vesuvio men pommesfrites. Gottgottigottgott!! Tillslut når vi kvällens mål, dansföreställningen. Dom ska tydligen vara väldigt duktiga så det kommer nog bli bra! Och eftersom jag inte kommer hem på kvällen så ska jag antagligen sova hos Lisa. Myys!

Copyright á la John NorellPuss<3


För jag är en känguru

Idag har
~ jag glömt bort min inställda matte på morgonen, så jag spenderade min "sovmorgon" med att ränka ikapp matten i soffan i källaren
~ Lisa antligen kommit tillbaka fran spanien sa nu slipper hon skriva sahar jobbigt
~ jag brutit två naglar
~ vi hoppat runt i "graciösa" balletsteg
~ jag lärt mig att man inte kan öva tragedi i korridoren. Inte om man vill ha fokus i alla fall
~ jag faktiskt varit osminkad hela dagen
~ vi fått reda på ett spännande projekt i skolan
~ texten krånglat efter att jag råkat komma åt en knapp, men jag tror jag löste det tillslut


Puss<3

All that I wanted

Jag tyckte mina måndagar var väldigt stressiga när jag var tvungen att åka runt hela tiden, men igår spenderade jag och Sarah massa tid i Skövde och tillslut hade vi varit överallt och då fanns det inget att göra längre, mer än att vänta på att bussen till dansen skulle gå. Jag kom fram till att jag nog är ganska nöjd med att ha det som jag har det ändå. Tiden går mycket fortare då.
Men när jag och Sarah sitter utanför pressbyrån på rese i Skövde så ser vi ingen mindre än Kitty stå därinne och kolla bland alla tidningar. Spännande spännande! Vi ville att hon skulle bli klar där och gå förbi oss, men det gjorde hon inte och tillslut var vi tvungna att springa till bussen...
Seg, men rolig dag!Puss<3

Look into your heart

Så svårt att låta bli. Låter bara tankarna flyga iväg. Dom vet vart dom ska. Ändå åker dom åt fel håll. Men det känns helt rätt.
Lyssna till ditt hjärta, som vet vad du känner
Jo det stämmer. Men hjärnan vet att det är helt fel. Det kommer bara slita ännu mer. Ändå vill jag. Vill inget hellre.
Kanske var jag löjlig. Jag borde inte varit så barnslig. Gett det lite mer tid. Då hade allt varit bra. Men jag vet att det inte stämmer. Jag var inte löjlig eller barnslig. Tid hade inte gjort det bättre.
Ändå åker dom åt fel håll.

En droppe regn

  
Jag börjar fundera på om mina blommor har tappat livsgnistan... Man tycker ju att dom borde klara sig själva. I alla fall lite. Det är dom törstigaste jag någonsin har varit med om. Jag borde gå till kommunen och be om blombidrag. Vatten är ju faktiskt inte heeelt gratis, eller...? Äh, kranen kostar ju!
Sen tar det av min värdefulla pluggtid också. Om jag hade varit duktig och vattnat dom så hade ju mitt liv bara bestått av vattning och slösa tid framför datan. Vad hade det vart för liv, liksom??
Tacka vet jag kaktusar!


Puss<3

Du ger mig mod

Jag har fallit pladask för Magnus Weideskog. Han är verkligen hur bra som helst och hans texter... Åååh, säger jag bara!

Jag ska göra en lista över saker jag vill göra innan jag dör. Jag har tänkt på det hur länge som helst, flera år, men jag har aldrig tagit tag i det. Egentligen vore det kanske bättre att satsa på att bli klar med allt innan 30 år, men fatta vilken stres det skulle bli... långt är det ju inte kvar dit ändå. Att ta det vid 40 känns ju väldigt onödigt. Då har man ju redan 40-årskris och då tror jag att jag klarar mig utan att ha en hel lista full med saker som jag ännu inte har gjort. Nej, jag satsar på att ha bockat av allt innan jag dör.
Låter väldigt bra tycker jag.


Puss<3

All you need to know

Jag är heeeelt pank! Eller nej, jag ska inte överdriva nu... Jag har ju i alla fall 26 öre på kortet och ett australiensiskt cent i plånboken. Det kommer man långt på! Man kan ju till exempel köpa 26% av ett tuggumi i automaten på PA:s, eller varför inte 3,7% chokladboll i caféterian? Njae... så bra kanske det inte är ändå. Men jag är två snygga klänningar rikare!
Egentligen så kanske det ligger lite braigt i det... Jag menar, jag kan ju inte köpa godis eller fika i skolan. Inte hemma heller för den delen. Så det är ju bättre för hälsan. Man kanske borde ge det som ett argument för dom fattiga.
"Plånbokens smärta är bra för ditt hjärta"
Hmm... Så bra kanske det inte är ändå... Men man kan ju i alla fall låtsas att man sparar pengar på det. Det gör man ju på sätt och vis. Istället för att köpa godis så sparar jag pengarna och köper kläder för dom. Det är ju en jättebra idé! Att jag gör det åt andra hållet och börjar med kläderna spelar ju ingen roll. Det gör det bara lättare att stå emot godiset, eftersom jag inte har någoting kvar att köpa för.
Jag kanske borde bli ekonomirådgivare. Jag skulle göra ett mycket bättre jobb än hon i En Shopaholics Bekännelser!


Puss<3


My own ground

dansa - röra sig rytmiskt till musik

glädje -
känsla av upprymdhet och tillfredsställelse

rolig - underhållande, lustig

vän - person som man tycker om och har gemenskap med

lektion
- undervisningstimme

Ikväll ska jag iväg till Skövde och ha en underhållande och lustig undervisningstimme om att röra sig rytmiskt till musik tillsammans med en person jag tycker om och jag har gemenskap med och jag känner en känsla av upprymdhet och tillfredställelse.Puss<3


Dancing in the moonlight

Ett varmt solarie + fika på altanen + fruktsallad = vår och sommar<3

Synd att du är så feg

Det var så otroligt mysigt och roligt att få spendera några timmar med mina underbara tjejer igår! Saknar verkligen den tiden då va alltid var tillsammans. Hoppas att alla kan ses snart igen<3

 

Puss<3


Talande städer

Jag måste bara säga en sak. Ni vet, när man ska betala i mataffärer vill dom ju helst att man ska lägga varorna med streckkoden mot sig. Visst är det väldigt viktigt!? För om man inte lägger dom exakt så, så kommer ju inte kassörerna hitta streckkoden och då kommer man ju inte få det man vill ha. Därför är det viktigt att se till att de stackars blinda kassörerna får lite hjälp.
Och sen det här med att vara snabb... What's the deal with that? Man ska inte stressa. Deklart att man ska ta det lugnt och långsamt. Ju mer sengångaraktig man är, desto bättre.

Det är nog såhär hon framför mig i kassan tänkte, för jag fick stå i säkert tio minuter på samma ställe och vänta på att hon skulle bli klar. Hon var nästan värre än mattanterna i skolan...


Puss<3

I gotta give it

Snart ska jag agera journalist för jag har bokat in en intervju med min farfar. Ska fråga honom massa om 50- till 70-talet. Visst låter det intressant...? Vi får väl se hur det går. Fika är i alla fall garanterat!!
På vägen hem ska jag stanna på PA:s och köpa lite inför ikväll. Då samlas äntligen hela gänget igen! Vi har nog inte setts alla fyra samtidigt sen skolavslutningen... Hur som helst så ska vi sitta framför tv:n med telefonerna och rösta gärnet på Timoteij! Eller dom flesta av oss...Puss<3


Turn around

Är det någon som har en biljett till Florida över? Inte? För jag vill väldigt gärna åka och hälsa på min Tiffany just nu! Sitter och pratar med henne på facebook och saknar henne enormt.
Hon hoppas att det slutar regna snart så att hon kan åka till stranden och bli brun. För er som inte fattade den vinken så betyder det att det faktiskt är tillräckligt varmt för att kunna åkå till stranden och lyckas bli lite brun... Det vore ju ganska trevligt faktiskt.
Tiffany är med i danslaget på hennes skola och för ett tag sen så vann dom NDA (som SM). Riktigt duktiga är dom!
Gå in på http://www.varsity.com/event/1338/2010_nda_national_championship.aspx och sök på Lake Marionettes så får ni se. Den översta (medium varsity hip hop) är som RnB. Sarah och Lisa, nu ser vi till att bli ännu grymmare än dom!
Dessutom är Bartram Trail riktigt bra om ni söker på dom.

(Råkade göra allt kursivt och får inte tillbaka det...)


Puss<3

Need someone who needs me

Har haft flera dagar med flashbacks nu och jag blir överlycklig varje gång! Man blir aldrig för gammal för Nicke och Mojjes musik och igår tittade jag igenom Michelles stickersalbum och hittade massa som jag också hade. Så glad över något så litet har jag inte blivit på länge! Idag så pratade vi om uppfostran, dockor och rosa kläder i skolan och då kan man ju inte heller låta bli att sakna den tiden.
Jag älskar flashbacks!


Puss<3

You're out of my life

Äntligen har jag varit så duktig och städat på mitt rum. Det behövdes verkligen! Så skönt när det är gjort. Man borde bara kunna trycka på en knapp och så städas allt och allt blir jätterent. Fast det vore ju ännu bättre om typ Taylor eller Chace kom in och städade åt mig... Det hade vart trevligt!
Hur som helst så lyssnade jag på Nicke och Mojje samtidigt som jag plockade undan så det var inte så tråkigt ändå. Fatta vilka flashbacks man får eller! Dom måste haft väldigt roligt när dom skrev låtarna. Dom är så konstiga, men jag blev så glad när jag hörde dom!
 eller
Vem skulle vara snyggast med en dammsugare i händerna...??


Puss<3


We don't need anything

VÄRLDENS BÄSTA SERIE BÖRJAR OM EN KVART!!!!

I ♥ Gossip Girl

Puss<3


Just one lover

För första gången den här säsongen har jag åkt skidor. Så himla skönt! Jag känner mig så fri när jag bara åker ner för backen.
Det var grymt kallt. Ungefär 40 graders skillnad från Österrike och man fick brainfreeze om man åkte för fort. Inte så trevligt, men det var ändå värt det!
Kan ju meddela att jag var lite sådär lagom trött igår eftersom jag kom hem från Kronan vid 3 och det var dags att gå upp 6. Inte mycket sömn alltså. Men jag klarade dagen ändå!


Puss<3

En sprattlande fisk

Dagen har varit helt läxfri, något som är väldigt ovanligt! Så jag har ängnat hela eftermiddagen åt att fixa tills imorn. När jag var och solade så var det asbra taggmusik och efteråt märkte jag att brännan fakitskt börjar komma!
Jag har sprungit runt och packat massa massa massor! Först till Kronan med massa klänningar och tänger av alla dess slag, och sen till Sunne eftersom vi ska åka tiiiiidigt på lördag.
Så fort jag har skrivit klart det här så ska jag se till att mina naglar får lite färg.
Life is good!


Puss<3

RSS 2.0