Listen to my heart

Nu har jag suttit här ganska så länge och försökt få ihop ett inlägg, men det går bara inte! Det kanske beror på näringsbrist eller något, eftersom vårt kylskåp inte innehåller något annat än kalla såser och ketchup...  Jag måste verkligen upp och handla sen, men hur lätt är det egentligen att köpa mat bara för en dag? Jag måste ju hinna äta upp allt innan jag lämnar huset i några veckor. Inte så trevligt att hitta massa gammal mat där sen... Nej, jag får allt tänka igenom mina köp ordentligt!


Du var bara min

När man ska hitta något att ta på sig så känns det inte som att man har några kläder alls! Eller jo... Men inget snyggt liksom. Man har tröttnat på allt. Men så fort man ska iväg någonstans och måste packa så vill man helt plötsligt ha med sig hela garderoben! Så är det för mig i alla fall.

Jag håller på och packar inför våra fyra veckor i båten. Inte helt enkelt måste jag säga! Allt ska med!!  Ni vet det där stadiet när man räknar hur många klänningar och tröjor man tar med sig för att det ska bli lagom? Det försökte jag mig inte ens på... Så nu sitter jag i en säng full med kläder och vet inte riktigt om jag ska våga öppna dörren så att resten av famlijen får se min hemska sanning... Ändå har jag lämnat en del saker jag vill ha med mig i garderoben!

Snart ska jag och min kära hamsterkind (nej, jag klarade mig inte ifrån den ändå...) åka till Louise, för ikväll ska vi till Vedum av alla ställen i världen!? Det kommer nog bli väldigt trevligt! Imorn så åker jag till båten direkt på morgonen, så om jag inte fjäskar massa för pappa så kommer detta bli mitt sista inlägg på ett tag... Eller i alla fall tills på tisdag för då är jag back in town en stund.

John Norells bild ofc

Helt otroligt!! Både mamma och pappa kom in hit nyss och ingen av dom kom med klagomål! Dom kanske inte var så förvånade... Ska jag någonsin lära mig det där med att packa lätt...?


Det vi har

Eftersom Melindisen fyllde år idag så tog jag och Ronjisen och kokade ihop en liten överraskning! Ronja hade gjort en supergod fruktsallad och så drog vi med födelsedagsbarnet upp på berget och kalasade lite där uppe. Dessutom hade vi maränger och sprutgrädde så det kunde inte bli mycket bättre än så! Eller jo, om Skrållan hade varit där såklart! Men, men så kan det gå nu när vi är så förnuftiga och vuxna att vi har jobb.

Ny bild där ja... Men jag antar att Ronja lägger upp lite. Annars så gör jag det så fort jag får dom.


Everything to you

Nej, nu har jag kört fast lika mycket som när man försöker cykla genom kvicksand... Istället för att fortsätta med översättningen så har jag inspekterat mina kluvna toppar. Det borde jag inte ha gjort! Helt otroligt att det kan se ut så även fast jag klippte mig för mindre än tre veckor sen! Dags att byta frisör kanske? Men det får vänta tills efter sommaren, så jag kör på med min repair rescue så länge.

Min stackars kind har ätit för mycket godis igen för den är dubbelt så stor som i förrgår... Vackert. Men det ser ut som att den kommer banta lite fortare än sist. Tills dess får jag bara acceptera det.

Men vet ni? Jag är massa glad ändå! Det är sista dagen på jobbet innan fyra veckors underbar semester!! Det ser jag verkligen fram emot!


Now you're in the world

Nu är det så att en av världens underbaraste fyller 17 idag! Tusen gånger grattis på denna älskade människa!

Grattis Melinda<3

Never meant to cause you trouble

Just nu är mitt jobb så otroligt krävande. Kopiera. Klistra in. Kopiera. Klistra in.
Lite smått enformigt, men det går bra ändå! Dessutom har jag bara en liten stund kvar innan jag slutar för dagen. Då ska jag upp och få hamsterkind igen... Roligt? Aa, jag skrattar ihjäl mig...
Men jag är glad ändå för jag lyssnar på  soundtracket till Moulin Rouge!

Du kan göra vad som helst

Djupt inne i Härlundas skogar finns det fotbollsplan, som tydligen inte ens alla härlundabor känner till. Alltså ligger den väl gömd! Där bor 99% av myggornas befolkning. Självklart hade dom fest igår så den sista procenten var också där och jag var ofrivillig huvudrätt. Så jag satt där och kramade min ben i ett försök att skydda dom så mycket som möjligt, samtidigt som jag kollade på matchen. Efter ett långt krig så kapitulerade jag, men dom gav sig inte ändå. Dom kan inte få plats med många hjärnceller i sina små kroppar...
Efter matchen så kom jag och Erik på den brillianta idén att vi kunde åka upp till berget, för det kanske inte var så mycket myggor där! Men jo... Då hade festen flyttat till Falköping istället och då hade dom fått med sig knotten också. Inte roligt...
Efter att ha sett mina ben så är jag väldigt förvånad över att jag lever över huvudtaget. Dom är inte särskilt vackra måste jag säga. Jag fick en bild på det, men nej, jag tänker inte lägga ut den för det ser alldeles för hemskt ut. Som tur är, om man kan säga så, så var dom mest förtjusta i ett av benen så på det andra har jag kanske bara tre eller fyra myggbett.
Inte klia. Inte klia. Inte klia.

'Til you're ready to fall

Äntligen är jag klar med korrektursläsningen på den första texten!! Nu måste jag bara rätta till alla felen som jag har lyckats göra, sen kan jag gå vidare till nästa.
På en av mina egenutnämda minipauser (om man nu kan säga så) så skrev jag av mig lite till Michelle. Så om du läser detta, A LETTER IS ON ITS WAY!!  Eller ja, så fort jag har postat det...
Jag kan ju även meddela att jag var hos tandläkaren förut och där hittade jag minsann en beundrare. Vi har inte pratat med varandra än men han rullade en traktor mot mig så jag känner verkligen att det är något speciellt mellan oss! Visserligen verkade han väldigt förtjust i fönstret som jag antar beror på att den var som en spegel, men det får jag väl leva med... Fast med lite närmare eftertanke så blir det kanske inte vi ändå, eftersom han storasyster som var typ 7 var för överbeskyddande...

Saknar mina flickor!


Slow it down

Vet ni en sak? Norskar är sämst på väder...! Dom brukar ha rätt på kusten, men i helgen kunde det väl inte bli mer fel. Det skulle vara nollnederbörd hela helgen, men igår hade molnen och solen svårt att bestämma sig så det var till och från hela tiden och då och då så föll regnet också. Idag vaknade jag till ljudet av regndroppar mot rutan. Mysigt! Men inte så roligt eftersom vi inte kände för att segla i regn. När vi kollade vädret på nätet igen så stod det fortfarande att det skulle vara sol hela dagen. Go norskar!!
Jag hoppas att smhi gissat rätt för imorgon, annars blir jag ledsen.

Need you

Jaha... Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter en avskedslunch med Michelle på Lilla Blå. Jag kommer sakna henne så fruktansvärt mycket!! Jag håller redan tillbaka tårarna... Någon dag ska jag allt ta ifrån England det som de älskar mest av allt så får vi se hur glada dom är då... Jag längtar verkligen tills hon kommer tillbaka igen!


Not a given right

Jadu... Det händer ju inte särskilt mycket här. Jag sitter ju här hos pappa och jobbar. Eftersom det är översättning som är min arbetsuppgift (task på engelska om någon undrar... En av alla de saker jag lärt mig under den här veckan) så blir det ganska enformigt och det händer lilksom inte mycket mer än att jag sitter med texten, kollar på programmet så att jag översätter knapparna rätt, byter tillbaka till texten... Ja, det är väl ungefär så det ser ut.


Mitt vackra block där jag skriver upp saker jag måste komma ihåg att kolla med pappa innan jag fortsätter. På hela veckan så har han bara varit här i tio minuter så jag har samlat på mig en och annan sak...
Nej, nu måste jag verkligen göra mitt yttersta för att bli klar med den där dumma texten nångång!


Dagens konstigaste

Jag kanske borde följa rubriken lite mer eftersom jag än en gång kommer ta något konstigt som hände under gårdagen... Men konstigt som konstigt!
Jag och Erik var uppe på berget och hade picknick, vilket för övrigt var väldigt trevligt. Vi konstaterade att det fanns väldigt mycket som var konstigt där uppe, men värst av allt och alla var nog de två frisbeegolfspelarna som strövade runt vid oss. Vi hade lyckats slå ner oss precis där ett hål/korg/nät (vi kom aldrig fram till vad det kallas...) började. Jag tyckte inte att det gjorde något, för hur många spelar frisbeegolf egentligen?? Men uppenbarligen var det ganska många...
Hur som helst så var dom här två killarna dom mest... speciella. Den ena, som var den mest proffsiga, var jättelång och biff! Snaggat hade han också och så tog han på sig ett linne när det blev lite kallare.
Den andra däremot var kort, spinkig och jag tror inte att han var så bra... Han hade härmat den andra genom att också snagga sig, men antagligen hade rakapparaten gått sönder eller så ångrade han sig efter ett tag. Jag vet inte hur motiveringen lyder till hans frisyrval, men han hade i alla fall låtit luggen vara kvar. Jag och Erik konstaterade ganska snabbt att vi inte var så avundsjuka... Varför skrev jag en så onödig detalj om att den stora killen tog på sig ett linne då? Jo, det var så att den lilla killen tog på sig en tjocktröja när det blev kallt och det gjorde ju inte att han såg större ut direkt...
Nej, nu känner jag mig väldigt taskig mot killarna! Dom är säkert jättetrevliga, men de såg så olika ut...!


Radion spelar

Nu har jag kört fast totalt! Jag sitter här och gör mitt bästa för att dom stackars kurseleverna ska förstå något i handboken, men vad gör jag när jag inte har någon aning om vad nånting betyder? Och det som kommer efter som jag faktiskt förstår kräver att man har gjort det som jag inte kunde? Jag vet inte vad jag gör då... Uppenbarligen sätter jag mig vid facebook och bloggen istället, även fast jag inte borde.
Imorgon kommer nog pappa tillbaka i alla fall så jag får fråga honom då. Fram tills dess så är det väl bara att försöka hitta något som jag kan översätta antar jag!

Kärlek

Jag får drömma mig bort sålänge

Too little, too late

Jag vill bara säga såhär: Nästa gång du läser en hjälptext till ett program eller en "kom igång"-bok eller egentligen vilken lång text som helst, tänk på dom stackarna som måste sitta inne när det är superfint väder och översätta allt! Inte roligt alls...
Kan det få bli eftermiddag nu?

Dagens konstigaste

Eller ja, lördagens konstigaste egentligen... Men om ni inte säger något till någon, så ska jag göra mitt bästa för att inte göra det heller!
Anyway. Vi var hos mormor och morfar och hälsade på i deras husvagn när vi ändå var på kusten, och dom är precis som dom flesta pensionärer är tror jag... Dom letar i alla fall igenom alla affärer och provar nya saker hela tiden och häromdagen hade dom lyckats hitta.... Ja, vad tror ni det kan vara för något? Jag kan säga att dom hittade den roligaste korven som finns, nämligen kulkorv!! Det var som om man hade klippt av ändarna på korven och klistrat fast dom så att det blev små kulor bara. Om någon undrar om det var lockande så kommer svaret här: Nej! Jag som redan helst undviker avlång korv står helst över dom nya formerna också...


Tempting...?


Ser du det jag ser?

Ja det var ju det där med dom utlovade inläggen igår... Men jag orkade helt enkelt inte och Hairspray var alldeles för bra!
I helgen fick jag en sak jag misstänkt ett tag bekräftad. Jag är väldigt beroende av min mobil. Inte bra alls, men så är det i alla fall! Det började med att batteriet valde att inte göra som jag sa längre utan dog innan jag kom hem från skolan i fredags. Eftersom vi skulle till båten direkt så hann jag bara ladda den en liten stund. Men ja tänkte att det gör ju inget för imorgon så kommer ju pappa och han har laddaren som funkar i båten! Så ja... jag var glad ändå!
Jag kommer ner i båten och hittar en liten fyrkant som jag tror är en lampknapp, men det var inte det så då blev jag väldigt nyfiken. Det visade sig att det var ett lock och när jag lyfte på det så hittade jag...*trumvirvel*... ett vanligt eluttag!! Men hade jag med mig min vanliga laddare nu då? NEJ! Bara några timmar efter att det hade blivit lördag morgon så slutade den att leva igen...
Då började paniken! Jag blev sur och grining och pratade helst inte med någon. Och eftersom jag inte gjorde det och inte hade något annat att göra så blev jag trött och sov bort i stort sett hela dagen. Bra tidsfördriv??
Pappa kommer äntligen till båten och jag river igenom hela bilen efter den där dumma laddaren, men den bara ville leka kurragömma och det ville inte jag så jag gav upp. Då blev jag ju inte gladare precis... Men till slut hittade pappa äntligen den!! Lyckan var gjord och jag ville inte lämna min mobil för en sekund! Det var lite som att man träffade någon man inte träffat på länge och sen aldrig vill lämna den igen...
Det var väl en ganska lärorik upplevelse trots allt... Nu vet jag att jag inte skulle klara mig utan den i alla fall!

Här skulle det vara en bild som jag redan innan kände att den tillhörde det här inlägget, men bara för att jag klantade till det så kanske jag inte får den förän imorn... Men men

Really?

Hatten av för Ronja som fixade min design. Tack så mycket!
Här får vi låtsas att det är en bild på henne, men min dator är så fruktansvärt seg just nu...
Jag har en del att skriva så det kommer väl ploppa upp ett inlägg eller två lite senare, men nu ska vill jag bara hoppa in i duschen och få bort allt hårspray och mascara som kletat in hela ansiktet.

Speciellt ikväll

I julas fick jag en julklapp från mormor som jag inte riktigt förstod mig på. Jag hade ingen aning om vad det var, men efter en liten förklaring såg jag ljuset av förståelsetunneln! Det var klisterlappar som man sätter på naglarna och funkar som nagellack. Spännande tyckte jag!
Det var inte förän igår som jag tog tag i mitt klisterlappsnagellacksliv. Jag och mamma satt där och kollade storlekar och klistrade, och efter mycket mycket mycket pill så fick i till slut till det! Det blev faktiskt ganska snygggt! Så nu har jag runt två veckors rosaskimrande naglar framför mig!

Det fnns sånna med fransk manikyr också och ja, jag vill ha det!

 

Puss<3


It tastes like feet

Vet ni hur otroligt lite skola jag har haft den här veckan?? I måndags så hade jag en timmes teater, igår slutade jag 20 över 9, idag slutade vi typ 11, imorn är vi lediga (förutom att jag lyckades med att boka in en tid hos vår lille framtidsgubbe och ändå måste dit!) och på fredag håller skolavslutningen inte ens på i en timma. Ser ni mönstret? Typ inga lektioner! Sommaren närmar sig!!Puss<3


Från olika världar

Jag är verkligen så sjukt uttråkad! Jag har försökt underhålla mig själv i flera timmar nu men tillslut tröttnar man på att kolla på facebook och bloggar, läsa igenom fridatidningen, stryka kläder, kolla på film, kolla på tv och bara sitta. Det finns verkligen inget jag har lust med att göra nu... Kan jag inte få lägga mig snart så det blir morgon och det händer någonting??


Puss<3

Lite längre

Vi slutade vid halv 11 idag eftersom det är massa lektioner som inte blir av nu i slutet! Egentligen slutade vi väl 20 över 9, men vi levde fortfarande i tron om att vi skulle ha lektioner senare. Till slut nådde den härliga nyheten även oss!
Sarisen och jag som skulle ta bussen hem märkte att vi inte skulle hinna med den, så vi tog vägen förbi Skövde istället. När jag går på ser jag några Stockholmsbrats. Tänkte inte så mycket på det, men när vi kommer längre bak i bussen så ser jag att dom är överallt. Det kändes verkligen fel att dom satt där på småstadsbussen liksom. Trevliga var dom i alla fall! Eller ja, en av dom, men jag antar att dom andra var likadana... Dom hade tydligen varit på någon studentskiva i Lidköping, så nu kommer min fråga. Varför åker man från Stockholm till Lidköping av alla städer??
Det finns säkert en helt logisk förklaring någonstans i världen.Puss<3


Quite late

Min hals vill verkligen inte leka i samma universum som mig idag... Hela förmiddagen hade jag jättesvårt att andas och när jag kom till skolan var jag nära på att få panik. Min kropp ropade "ANDAS MÄNNISKA!!!", fast det gjorde jag ju redan. Det var väl åska i luften eller nåt...
Nu är den bara hes och skit. Lite snyggt blir det ändå när jag sjunger, men annars är det bara jobbigt. Hoppas den skärper sig och hittar tillbaka till mig igen!


Puss<3

Två är lika med noll

Jag skrev en hel del om vad jag hade gjort i helgen och tyckte själv att hoppet för att det skulle bli ganska så snyggt, men sen försvann bara allt. Av viss erfarenhet så vet jag att det inte alls skulle bli lika bra om jag försökte skriva om. Dessutom orkar jag inte heller, men jag tar det kort istället.
I fredags var jag och Michelle hos Ronja och såg på film och åt glass!
Igår så åkte jag, Lisa och Sarah till Louise i Vara och fixade oss. Sen bar det av till en förfest och vi anlände till Björn Rosenström på ett traktorflak! En spännande upplevelse. Det var i alla fall väldigt roligt att äntligen få dansa loss med tjejerna igen!
Idag när vi vaknade så hade Louise gått upp tidigare och gjort pastasallad som vi skulle ha med oss till badet. Väldigt imponerande! Som ni förstår så åkte vi ju och badade. Och solade. Och brände oss. I alla fall en del av oss (jag är inräknad). Efter en evighets resa så var jag hemma i Falköping igen, och ja... Nu sitter jag här!
Imrogon börjar jag inte förän 1 så jag ska passa på att klippa mig innan det. Nice!Puss<3

Dagens konstigaste

Jaa... Idag är det lördag och det innebär att man får sova precis hur länge man vill! Visst är det skönt?! Tyvärr så hade ingen sagt det till John Blund så min skönhetssömn tog slut redan klockan fyra i morse! Som tur var lyckades jag somna om. En stund. Halv sex vaknade jag igen, och sen när klockan var åtta kunde jag inte ligga kvar och bara vara längre...
Jag tror det beror på att jag är så taggad inför ikväll!


Puss<3

 


Putting my heart back together

Det här är ett väldigt underligt och dfrämmande fenomen för mig. Jag är nämligen väldigt bloggsugen, men jag har inget att skriva om! Vad ska man göra då?! Sitta och blogga om något helt ointressant? Eller bara dra ut på ämnet så långt som möjlight, precis som jag gör just nu? Jag vet faktiskt inte, men uppenbarligen följer jag det sista!
Nej, det funkar nog inte att dra ut på det heller föresten... Det tog helt slut i mitt huvud ändå!


Puss<3

Tried real hard

Igår fick jag reda på att det ska komma en femte Twilightbok. Jag visste inte vad den handlade om eller hur den skulle se ut. Men jag drömde om den! Det var typ en parallell bok till Eclipse och jag såg liksom tv-reklamen för den. Jag kommer inte ihåg själva handlingen, men aja. Det sjuka var att jag såg omslaget, och nu när jag skulle gå in på blogg.se så är det en bild på det riktiga omslaget. DET ÄR SAMMA!! Stört? JA!?
Den handlar om de nyfödda så den handlar ju inte det jag drömde, men det kanske bara var bra. Det är redan tillräckligt weird!


Hallå, nu när jag kollade lite närmare på omslaget så står det ju an eclipse novella! Hur konstigt är det?!?

Och nej, det är ingen deja vu!
(Det här måste betyda att jag är ämnad för Jacob!)

 

Puss<3


Dagens konstigaste

Ja, det händer ju en hel del konstigt i mitt liv trots allt. En del lite mindre konsitga, en del helt sjuka och de saker som hamnar någonstans därimellan. Jag tänkte att jag kunde dela med mig lite av de skratt, tankar och känslor de väcker!

Jag kan ju berätta om inte mindre än tre konstiga saker som hände igår!
1. Jag sitter på bussen till skolan och... aa bara sitter som man brukar göra liksom. Kollar runt lite på det runt omkring, även fast jag vet precis hur allt ser ut. Men jag gjorde en väldigt konstig observation. Det var nämligen så att det var en gubbe som klippte gräset i en backe, men han var alldeles för lat för att gå upp och ner. Istället hade han satt fast ett snöre i handtaget och stod längst upp och liksom fiskade upp gräsklipparen och släppte ner den igen. Inte för att jag nånsin klipper gräset, men jag hade inte gjort så!

2. Påväg hem så hör jag att det kommer en cykel bakom mig så jag kollar bak för att se vilken sida jag skulle ställa mig på för att den lilla gubben inte skulle cykla över mig.

- Oj, det var inte meningen att skrämma dig! Haha

- Haha, nej jag skulle bara kolla vilken sida du kom på så att jag inte var i vägen.

- Jaha. Aa jag har cyklat en mil nu så jag är väldigt törstig.

- Jo det förstår jag!

- Jag tänkte cykla upp till PA:s nu och köpa lite vatten.

- Gött! (Jag svänger av vägen för att gå hem)
- Nej, jag är inte farlig!

- Haha, nej men jag ska hem.

- Det var inte så jag menade. Jag ville bara prata lite. Ha en bra dag!

- Detsamma!

Trevlig, hälsosam gubbe som lyckas missuppfatta mig flera gånger!


Eftersom jag har lyckats glömma av min tredje sak från gårdagen så kommer jag med en från dagens äventyr istället!
Vi satt och pratade lite om spöken och andar på svenskan så jag berättade om mina egna spöken och hur dom hoppade in i min hjärna och manipulerade min dröm. Förutom att jag kände mig lite som ett freak så kände jag liksom hur gråten satte sig i halsen. Jag förstår verkligen inte, men så fort jag pratar om dom så börjar alltid tårarna bygga upp en våg i beredskap att bryta ut! Kul att börja gråta på grund av sina spöken liksom...

Ja, det var väl det jag hinner skriva nu innan Michellisen anländer för att fika!


Puss<3


I mina drömmar

Jaha, och hur mycket glass har jag ätit idag då? Väldigt mycket för att vara jag! Gott? Ja. Nyttigt? Det kan diskuteras... Men men, lite måste man ju unna sig ändå! Dessutom så kommer mamma tvinga med mig upp på berget och springa imorn om hon så måste smyga upp bakom mig och kidnappa mig. Tjejmilen om några månader. Yey... Just nu känns det väl sådär, men bara jag kommer igång med träningen så ska jag nog ta mig runt ändå! Men en mil!?! Fattar ni hur sjukt långt det är?

Herregud...

 

 

Puss<3


RSS 2.0