Jul:)

Japp, nu är den snart här, den som alla älskar: JULEN!!
Köpte lite julklappar idag:) Får en sån skön julkänsla. Går runt där och försäker hitta på något bra till alla. Något som betyder något och behövs. Vad köper man till sina föräldrar och farmor och dom? De har ju redan allt och om de önskar sig nåt så är det ju bara dyra saker. Det är ju mycket lättare att köpa till kompisar och syskon. Nån liten bok här och godis där...
När man väl har köpt allt så ska man ju slå in det. Jag vill inte att det ska se så vanligt ut, jag vill ju att det ska vara fint och lite speciellt inslaget. Får väl se hur det går med det;)

Julgodis är ju också ett måste inför julen! För mig är det mozartkulor, fudge och ischoklad som gäller i första hand. Sen blir det väl en hel del annat också. Skulle få låna en julgodisbok av mormor så där hittar jag säkert något mumsigt.

Puss på er<3


Snart helg

Är det nån mer än jag som tycker att den här veckan har gått läskigt fort?  När jag åkte hem från skolan i tisdags tänkte jag att det var måndag och det känns som att det var igår jag tänkte så;) Om alla veckor fortsätter gå så här fort kommer jag ta studenten snart!

Vi hänger kvar på det här med studenten. Snart är det ju gymnasieval. Är det inte lite tidigt att man måste bestämma vad man vill göra med sitt liv när man är 15? Visst, jag vet redan vad jag vill gå och så, men det jag är rädd för är om jag väljer fel. Vad händer då? Tänk om pappa och min mentor har rätt. Att jag borde gå natur. Men om jag inte vill det då? Ska jag välja natur i fjärde val för att göra dom nöjda? Eller inte välja det alls? Det går ju bra för mej på NO:n och så men det är inte sådär jättekul. Ska jag orka mej igenom tre år med det för att kanske få en större chans att komma in på högskolan sen? Jag borde kanske boka en ny tid med SYO:n...

Aja, nu ska jag äta och plugga på spanska provet

Pusshej<3

Skola...

Jahapp. Då har jag överlevt ytterligare en dag i skolan. Hela skolan hade Temadag och alla nior skulle jobba med USA. Men vi såg bara på film -Forrest Gump. En av dom bästa filmerna i världen<33 Jag antar att vi såg den för att det var mycket amerikansk historia med. Sen skulle man typ skriva en uppsats om vad filmen betyder för en, vad man tror händer med honom efter filmen eller en recension. Jag skrev om vad jag tror händer efter flmen. Ska inte berätta vad jag skrev eftersom det finns dom som inte har sett den och det vore ju tråkigt om jag satt och skrev slutet;)

Imorgon ska jag på den andra och sista moppekursen:) Sen måste jag bara vänta tills jag fyller år och får göra provet;) Efter kursen måste jag tillbaka till skolan för att göra konsumentkunskapsprov. Intressant, eller hur... Men det blir nog inte så svårt ändå. Hoppas jag i alla fall;)

Ne, nu måste jag iväg snart så vi hörs

Pusshej<33

Nu är vintern här... eller?

Imorse när jag skulle till skolan så va de KALLT!  -5,4C för att vara exakt. Jag var tvungen att gå till skolan eftersom mina bromsar på cykeln inte är så bra. Trodde jag skulle frysa ihäl. En anna dålig sak är att det har regnat hela veckan, men nu när det blir kallt så slutar det. Enda gången det är okej att det är kallt är ju när det finns snö! Snälla, ge mej snööö! Det var snö för några veckor sen, men det räknas knappt. Nu borde det komma snö och så ska det hålla i sej till i mitten av mars. Men det blir säkert som vanligt: Det kommer massa snö nu som försvinner lagom till jul och nyår och kommer tillbaka i februari.

Så va med mej och hoppas på en vit jul!!

Hej där

Nu ska jag försöka mej på att blogga. Wish me luck!

Här får ni följa med mej i min vardag och säkert lite annat också;)

Just idag har jag legat i sängen halva dagen eftersom jag var på oden cup igår kväll/natt. Det var väldigt kuligt:D Resten av dagen har jag åkt lite moppe. Kommer plugga som en idiot inför moppeprovet sen. Tänk om jag inte klarar det!! Nej, uschuschusch. Bort fula tanke!
När jag hade kört klart i blåsten och regnet så var jag inne ett tag innan pappa frågade om jag ville med och sola. Börjar bli lite brun nu:) Behövs för att överleva november med allt regn hela tiden.

Nu ska jag fixa lite andra saker, men vi ses

Pusshej<3

RSS 2.0