Julkänsla? No,no

Jahapp nu var julen över. Om jag fick någon julkänsla? Njae lite men inte alls som vanligt. Snöade ju faktiskt lite och det är jag glad över men inte särskilt glad över att det inte stannade. Nästa år blir det Sälen och garanterat snö!=D
På Onsdag är det nyårsafton. Wie! Vad ska ni hitta på? Jag ska tillbringa kvällen/natten hos en kompis. Förhoppningsvis hos henne;) Sen får vi väl se vad som händer.

Imorgon blir det göteborg med Michelle<33 Hon har tagit på sig ansvaret at hitta Monki. Hrm. Vi får väl se hur det går. I värsta fall får jag kolla på eniro och skriva ner vägbeskrivningen som en backup-plan.
Jag hoppas verklign att jag hittar massa kuliga saker och kläder=D

Ha det bäst!

Pusshej<33

118 118, jag söker julkänsla!

Nån som har fått julkänsla? Trevligt för dej i så fall. Jag sitter här utan. Det hjälper ju inte att all snö är borta direkt. Men det är minusgrader i alla fall (tror jag) så det kanske kan komma lite senare. Ikväll ska vi ta upp julgranen och alla tomtar. Sen blir det massa julfilmer. Det måste ju finnas liiite julkänsla över till mej imorrn hoppas jag.

Kort, jag vet en jag måste gå.


Pusshej och God Jul!!

<33


Santa Lucia...eller?

Jomen det här börjar ju bra;) Jag måste börja skriva oftare.

Om en vecka så är det lucia för er som har missat det. Luciatåget i skolan kommer bli det dåligaste ever. Vi har bara en övning kvar och förra gången fick vi massa nya låtar som skulle va med, men vi har inte fått ta hem det för att öva än. Det värsta är väl att vi ska öva dagen innan och då hinner man ju inte lära sig nåt hemma... Lektionerna blir så oseriösa att det inte blir något gjort.
Vi har ju valt en lucia också. Eller valt å valt. Vi lottade mellan två. Alla visste vem det skulle bli om vi röstade men vi var tvugna att lotta för att det skulle bli "rättvist". Visst, det är rättvist mot den andra, men orättvist mot <3 och alla andra.
På håltimman igår så skulle jag och Melinda hem till mig så vi gick genom stan och då hittade jag äntligen ett lucialinne så nu är i alla fall det klart!

Önska oss lycka till!RSS 2.0