Sticker i hjärtat

Trots att gårdagens fest var hos grannarna så tyder skicket på vår lägenhet på något annat. Dagen kommer med andra ord att ägnas åt städning. Men det är okej, för det var det värt. Det var roligt, galet, komplicerat, dramatiskt och konstigt. Som det ska vara! Dessutom hittade jag en ny sida hos mig själv: den arga Felicia. Måste erkänna at jag är ltie rädd för mig själv..

Don´t start

Den här veckan har jag lärt mig:
~ Sterner är dömd att ha en tops i örat
~ När man kladdar färg på rumpan bör man inte bli proffesionell målare
~ Mitt immunförsvar är som en pansar vägg
~ Håller man bara tyst så kan man få både semla och ros
~ Jag är ständigt sugen på chkladbollar

Inte värd en rubrik

Tack du människa som kommenterar andras bloggar med min bloggadress, men nu får det räcka.

Bella/Linnea har härjat runt på bloggar och kommenterat hit och dit. Som tur är så är det snälla saker, men det är ändå inte okej!
Så till er som tror sig ha fått kommentarer av mig: de enda bloggar jag läser är mina vänners och min pojkväns. Visst kikar jag in på andra bloggar ibland, men då kommenterar jag inte.
Så nu vet ni!

Stegen

Att ha vatten i kranen är ett privilegie man inte tänker på särskilt ofta. Det finns bara där. Men när en läcka gjorde så att vi var tvungna att stänga av allt vatten i huset i fredags kväll så var det plötsligt så fruktansvärt omständligt. Kissa kunde man inte göra som man ville, och när man väl hade fått göra det så fanns det ändå inget vatten att tvätta sig med. Våtservetter fick duga. Tandborstningen fick ske med hjälp av en kanna vatten, och mascaran fick sitta kvar under natten.
Det var en otrolig lättnad när pappa morgonen efter fixade så att vi alla fall hade kallvatten. Med ens så blev livet så mycket lättare. Men nu flyr jag ändå min väg hem till Skara för att ta en lång varm dusch. Välbehövligt.

Crossing waters

Jag och mamma var på ett litet äventyr i Edsvära förut för att hälsa på i stallet. Vi skulle nämligen få träffa "min" häst. Jag kan ju inte påstå att jag är någon hästmänniska direkt, men jag blev riktigt fascinerad av dem! När vi kom dit så stod alla hästarna i hagarna runt omkring och var nyfikna och söta.
Men tillåt mig presentera den jag faktiskt tyckte var finast av dem alla: Felicia Palema


Pata pata

Mamma kom hem från Sydafrika i måndags och hade fyllt kameran med 400 bilder. Så här kommer en liten bildbomb med dom bästa så att vi kan låtsas att vi också var där...

Wild ones

Känner mig lite som en hycklare när jag har suttit i flera dagar med min samhällsuppsats. Alkohol bland unga står som rubrik. Jag skriver om hur skadligt det är att dricka innan man är tillräckligt gammal, om hur mycket problem det skapar och att man definitivt inte ska köpa ut. Jag är väldigt nöjd med mina argument och hoppas på högt betyg.
Ändå sitter jag med Flo Rida dunkandes på högsta volym och längtar tills imorgon då vinboxen åker ur kylskåpet och jag ska förbruka all energi jag har sparat under lovet.
Fast den biten lämnar jag utanför uppsatsen.

We fell in love

Det är alla hjärtans dag, och jag kan inte låta bli att bli lite avundsjuk på alla statusuppdateringar om romantiska luncher, presenter och allmänt mys. Själv får jag nöja mig med att baka kladdkaka, tvätta och skriva samhällsuppsats.
Men jag ska egentligen inte klaga, för det finns bra saker idag också. Som att jag ska bowla för kung och fosterland ikväll för att fira en viss Jenny som fyller år!


Jerusalem!

Tredje dagen med körkort = parkeringsböter. Hemma hos mig själv där parkeringsautomaterna inte ens fungerar enligt pappa. Känns riktigt härligt nu när jag har så extremt mycket pengar att slänga ut hit och dit. Får försöka ta mig ur det på något sätt...
Förutom den detaljen så var det supermysig kväll med underbara vänner. Mitt årliga sockerintag är nog uppnått, men helt klart värt det!

Persiska hallon

Jag vet mycket väl vad det är jag ska, och inte ska göra. Så galet svårt att hålla sig till det bara. Jag försöker hitta ursäkter till att det egentligen inte är så, och på det sättet gå runt mina egna regler.
Men nu får det vara nog! En lista ligger på bordet med två kolumner: To Do och What Not To Do. Och för varje gång jag gör något jag inte ska göra så flyttar jag över tio kronor från mitt redan så undernärda bankomatkort till resekontot. Hårda straff som gäller!

Gillar om

Set fire to the rain är definitivt min happpy place-låt! När något ska firas i marknadsföringen så spelas den på högsta volym, och när jag satte mig i bilen förut för att köra helt själv för första gången så var det just den som spelades när radion startade. Ett helt perfekt slut på min Larv-vistelse!

Kan även meddela att jag sitter med det snyggaste bankkortet jag sett bredvid mig. Väldigt fint motiv må jag säga!

Se mig såhär

Såhär kan man sammanfatta denna dagen:
~ Körkort (!!)
~ Ros
~ över 50 000 kr
Känns väl helt okej?! Dessutom ska jag äntligen kapa bort alla hemska slitna toppar. Det kommer garanterat att göra underverk med mitt hår.

Och så gjorde bloglovin' mig förvirrad...?


Lalalalala

Vet ni vad som trillade in i min mail nyss? Jo, en bokningsbekräftelse. En väldigt speciell sådan. En som kommer leda till en mycket fin bränna, skratt, fest, galenheter och en hel del annat spännande. Med andra ord är studentresan bokad! Blir en härlig trip tilll Alanya med Louise och Lisa, kan väl inte bli annat än underbart?!
Det är ännu oklart hur vi gör när vi har landat i Sverige igen, men antagligen leker vi hemlösa på flygplatsen och så drar vi iväg till London. Jag tänker inte klaga en sekund.

RSS 2.0