I dont want to be

Lyckopiller för mig
~ att träffa folk jag inte träffat på länge
~ chokladbollar
~ att vara sådär flumtrött så allt i hela världen är roligt, á la Melindas "Det står ett träd där"-humor
~ fina ord från fina människor
~ när jag får köpa en klänning jag har blivit kär i
~ hitta nostalgibilder från tider man tyckte om
~ när bussen är i tid så man slipper frysa
~ planera mitt framtida hus med walk-in closet, eget badrum till sovrummet och ett rymligt kök
~ när jag lyckas med något jag inte trodde skulle gå
~ Michelles störda tankar
~ dans. Spelar ingen roll vilken. Bara det är dans är jag lycklig
~ långt hår och fina naglar
~ dagarna blir allt ljusare
~ när jag hittar saker på rea
~ Vänner
~ se när gamla människor fortfarande är kära
~ att kolla på Keith. Jag gråter, men blir ändå lycklig
~ när jag är runt personer jag älskar
~ att min pappa nyss uttalade Ke$ha som Kes-ha


When my hair gets mad

Jag tycker om Daniel<3

Honestly, tell me

Jag måste säga såhär: jag sväljer min stolthet och ger faktiskt Västtrafik ett plustecken. Inte stort, men ett litet. När dom ändrade så att bussarna inte skulle gå hela vägen upp till centrum, utan stanna på resecentrum (100% andra sidan stan för mig) och ersätta dom med stadsbussar så blev jag så galet sur! Jag bor ändå tio minuters gång från centrum, och då skulle jag alltså gå ner dit, ta en buss till resecentrum och sen byta för att komma till Skara. Nej, det tänkte jag inte gå med på! Men nu när det har varit så i snart två månader så märker jag att det faktiskt funkar riktigt bra. Visst, det är konstig timing på morgonen, men det går hela tiden bussar till centrum, och två gånger i timmen går en buss hela vägen upp till mig och den är perfekt med 203:an.
Däremot tycker jag att vi borde få tillbaka Metro vid centrum. Trots att dom har förstört min favoritsida...

I'm a happy person

~ För att undvika kaos, ta inte med spanjorer på fest det första ni gör
~ Paintballträffar gör ont, men är ändå värt det. (Mitt lag bestående av mig, Denise, Oscar och Unai vann ju! )
~ All you do is eat. You eat and eat and eat and eat. And when you don't eat- you eat! Alicia tyckte att vi svenskar äter hela tiden. Men fika är ju gott!?
~ Ben & Jerry's går hem överallt!
~ Att ha med en spanjor på tipspromenad hjälper inte ens när det är spanska ord dom frågar efter...
~ Min bowlingkarriär går neråt
~ Jag är bra på biljard. Eller så hade jag bara väldigt tur
~ Jämfört med Alicia så är jag en riktig tidspessimist
~ Alla familjer bjöd tydligen sina spanjorer på päron i alla dess former
~ Ska man göra buffé gäller det att laga mycket av allting!
Det känns jättetomt nu när Alicia inte är här längre! När jag och Denise satt på bussen och diskuterade hur mycket våra spanjorer hade ätit och hur det hade varit att väcka dom varje morgon så kändes det som mitt barn, men under alla andra stunder kändes hon som min syster... Hoppas att det blir mars fort!


Doesn't matter where we are

Jag blev jättestressad förut för att jag var tvungen att hinna med att ladda upp bilder, tagga dom, läsa bloggar och själv hinna blogga innan vi ska vandra uppåt till farmor och farfar. Sen kom jag på att jag har hela kvällen på mig att göra sånt! Känns så konstigt nu när jag faktiskt har tid för sånt här igen. Så jag slänger iväg ett inlägg senare ikväll som sammanfattar veckan. Och jag lovar och svär att göra mitt bästa för att det inte ska bli 264846 mil långt!
Btw så har det här varit den mest chilliga dagen på länge. Teater, dans och idrott = mjukisbyxor hela dagen, osminkad och ganska ofixad hår. I like!

Hon springer grönt

Ikväll är det avskedsfest för alla spanjorer. Sorgligt, men lite skönt att komma tillbaka till det vanliga också! Så snart kommer jag få skriva av mig här precis hur mycket jag vill!

Come to me

Dagarna är fullproppade med grejer hela tiden! Sen Alicia kom i fredags så har vi festat, åkt pulka, träffat kusiner och farmor, farfar, mormor och morfar, gått tipspromenad, spelat paintball, ätit pizza och spelat pingis och biljard. Och inte minst: ätit Ben & Jerry's!
Det är allt jag hinner skriva, för om ni lägger märke till vilken tidpunkt jag skriver vid så är det ganska väldigt tidigt... Ikväll ska vi iväg till Halat och träffa alla andra spanjorer.
Och så har jag och Sarah anmält oss till jazz nu i vår. Wieee!

When I see your face

Spanjoren duschar. Mamma klipper lugg på min kusin. Festen igår var nice, men galen. Idag har vi åkt pulka. Snabbt inlägg.

Sandra, Marta, jag och Alicia

Living a fairytale

Igår kollade jag och mamma på ett program som jag tror heter Hemliga prinsessor. Jag har sett lite av det förut och det handlar om tre prinsessor från olika länder som bor i ett hus i England tillsammans. Där ska dom bo i några veckor och jobba. Och den huvudsakliga anledningen, dom är där för att hitta kärleken! Dom berättar inte för någon att dom är prinsessor, utan har andra namn och säger till alla att dom är med i en dokumentär om engelsk kultur (hade varit svårt att komma på bortförklaringar till filmteamet annars).
En av dom dejtar hej vilt och har väldigt lätt för att prata med folk. En dejtar en kille och hon är jättesöt för dom är så himla kära! Den sista är däremot valdigt blyg och vågar typ inte prata med någon...
Ganska underhållande program, men jag tänker lite såhär: hur ska killarna dom väljer reagera när dom får reda på att tjejen dom är tillsammans med är en prinsessa? Jag menar, dom har ljugit om sitt namn och hela sitt liv typ. Och att helt plötsligt vara tillsammans med en prinsessa är inte en liten grej precis. Tänk hur annorlunda deras liv skulle bli om dom gifter sig! Jag tror inte att jag hade klarat pressen, och så hade jag känt mig sviken. Är den där prinsessan ens samma människa som man blev kär i?
Nej, Daniel, om du är en hemlig prins så är det på tiden att du berättar det i så fall!

All I wanna say

Jag som hade tänkt att jag skulle hinna skriva ett ordentligt inlägg nu på morgonen, men jag måste springa iväg till bussen om 25 minuter och jag är långt ifrån klar. Jag får väl skriv när jag har kommit hem från skolan antar jag!

This side of the road

Jag blir fundersam... Det är två elektriker som springer omkring och borrar utanför alla lärarrum. Dom ser helt likadana ut också. Tror att dom kanske har skickats ut från någon hemlig organisation eller något för att spärra in lärarna. Det vore nog ganska intressant ändå. Men jag hoppas faktiskt att dom bara ska göra någon förbättring. Då skulle det kännas bättre tror jag.


Mössan

Imorn kommer dom. Dom 20 spanjorerna som ska vara utspridda över hela Skaraborg den kommande veckan. Det är ganska galet tycker jag. Jag menar, det känns inte alls som att det var längesen jag fick reda på att jag fick vara med, och nu är det plötsligt bara en dag kvar! Just nu befinner dom sig i Stockholm och vandrar omrking, men imorn hamnar dom i Skövde. Väldigt spännande!

Keep feeling it

Nu sitter jag här alldeles ensam igen. Inte så kul. Men klockan är snart kvart över och då slutar mina kompisar! Jag har ett individuellt val att kolla på och en engelska uppsats som ska göras mer klar än vad den är just nu, så helt sysslolös kommer jag ju inte vara ändå.
Ikväll ska jag besöka en speciell lägenhet där två speciella personer bor, och det blir nog ytterst trevligt!

If I act like that

Logerna bakom aulan var fulla av folk med blåmärken, skrapsår och stora blödande sår i morse. Lite läskigt faktiskt! Det var nämligen estetisk orientering med sminkning som gällde, och dagens tema var skador. Det var spännande faktiskt, men det jag tyckte var äckligast var att det faktiskt gjorde ont på riktigt! I alla fall på mig... Jag hade gjort ett sår på handen, och har man ett sår så brukar det göra ont. Därför bestämde väl sig min kropp för att det skulle göra ont i handen även fast det bara var låtsas.
Men den äckligaste av dom alla var helt klart Sterner!! Bilden talar för sig själv.

This past year

Idag har jag varit riktigt duktig. Jag har nämligen precis skickat iväg ännu fler jobbansökningar! Är du stolt nu, älskling? Jag är i alla fall det! Nu när pappa har konstaterat att han inte kommer ha något åt mig i sommar så har jag ingen reservplan (jag tänker inte spendera en tredje sommar i rad med att sitta framför en dator och  översätta) Bara att se till att plan a funkar. Och det vore ju inte helt fel med ett sommarjobb på kusten? Fatta att jag kommer ha det bra i så fall!

Vacker bild tycker jag! Här har ni för övrigt mitt boende om allt går som jag vill...

Står vid din port


Snygging till tant det där tycker jag, och det är inte vilken tant som helst, utan Louise som fyller körkort, fängelse och 18 idag! Massa grattis på dig<3


Dans är inte något man tänker på

Inte för att jag brukar sjunga i duschen, men idag behövde jag inte känna någon press eftersom det var någon annan som stod för den musikaliska underhållningen: min mage. Den sjöng på högt och tydligt! Jag har nämligen inte hunnit äta sen lunchen i skolan så jag är ganska så väldigt hungrig just nu... Ingen idé att äta något nu ändå, för maten är antagligen klar om en timme eller så. Jag får tänka på något annat för att stilla min hunger!

I've got to know

Mina planer för helgen såg ut såhär: skriv engelskauppsatsen och gör klart filmkunskapen som jag har haft hela lovet på mig att göra. Det gick inte alls. Jag var med den finaste killen istället, så det har inte blivit så mycket gjort. Men han fick mig att börja söka lite sommarjob. Tur det! Jag hade nog aldrig gjort det annars... Bröllopsrim har vi fatiskt suttit och skrivit. Jag har skrivit, och han och Larsson har hittat på. Det blev bra tillslut måste jag säga!

If I succeed

Efter gårdagens inlägg blev det en frågestund. Vissa frågor var helt random, men som den ängel jag är så svarar jag på dom ändå!

Louise
Jag och mina föräldrar har lite olika syn på alkoholintaget när jag har med mig Alicia...

Melinda
1. Om du berättar för mig vart bollhavet finns så berättar jag om kaffemaskinen!
2. Jag kollade faktiskt i katalogen nu haha, men jag jag hittade ingen så kan tyvärr inte hjälpa dig. Fast vi har ju inte samma smak heller, eftersom jag inte tycker att snyggmarcus borde kallas mer än Marcus...
3. På fredag så kommer alla spanjorer hit och då åker jag och Alicia direkt till Louise!

Jag hoppas världen ser lite ljusare ut nu!

Lights will guide you home

Planerna verkar ha löst sig ändå! Känns väldigt bra. Och om en vecka är det dags! Spännande må jag säga!

Lying on the floor

Mitt humör har gått upp och ner hela dagen. Inte utan orsak, utan det har hänt massa grejor. För att förklara har jag gjort en vacker bild!

Ja, ni ser själva! Men mest har jag varit riktigt glad faktiskt och jag har skrattat massa. Bara en del irritationsmoment, och den sista nerpunkten gör mig riktigt sur. Jag lägger hoppet hos moster!


När det inte räcker till

Fest. Inte fest. Fest. Inte fest. Fest. Inte fest. Fest. Inte fest. Sola. Lite som att köra "älskar, älskar inte". Planerna blev ändrade typ tusen gånger, men tillslut var det solning som gällde. Så skönt har det nog aldrig varit när jag har solat tror jag. Jag trodde verkligen att jag var utomlands på en strand, och sen somnade jag nästan. Brun är jag! I alla fall brunare än innan. Speciellt mina ben! Så nu är det färdigsolat för mig på ett tag. Jag lever inte under tron att man får cancer efter att ha solat en gång, men att sola 2-3 gånger i veckan jämt är inget att rekomendera för då kan det bli farligt. Sola med måtta!

I wrote you a letter

Jag funderar på om jag kanske ska börja gilla matte. Eller nej, inte gilla kanske... Det var ett steg för långt! Men jag behöver inte hata det längre för idag fattade jag faktiskt allt + att jag gjorde alla uppgifter man skulle göra så jag ligger inte efter! Väldigt härligt tycker jag.
En sak jag däremot inte gillar är att Björn blandar in svenska- och engelskalektionerna i varandra, och eftersom jag inte har med samma grupp så missar jag massa. Jag orkar inte förklara för ingen kommer fatta och det finns ingen bra förklaring helt enkelt.
Nu tänker jag inte skriva mer förän imorn för Daniel ser väldigt ensam ut här bredvid mig!

Låt mig vara

Jag tror seriöst att min byrå föder upp läppsyl. Så fort mitt tar slut så öppnar jag lådan med hopp om att hitta ett nytt, och varje gång så hittar jag ett duopack med det ena kvar.
Igår kom jag fram till att det jag hade var så förbrukat det gick. Jag kom på att jag nog inte hade något i byrålådan ändå. Någon gång måste dom ju ta slut?! Men nej, där låg ytterligare ett ensamt läppsyl. I ett duopack. Och jag har inte köpt läppsyl på säkert två år. Ekonomiskt med en sån byrå!

I think I'm addicted

När alarmet gick igång 5.30 i morse var jag inte glad. Däremot var jag inte så trött som jag trodde att jag skulle vara! Igår fick jag nämligen det förvånadsvärda beskedet att vi visst skulle till skolan idag, för att ha marknadsföringsprat och teater. (Dom två lärarna jag enligt schemat skulle ha hela dagen är på semester så jag såg ännu en dags ledighet framför mig!)
Busschauffören verkade minst lika förvånad som jag över att jag skulle med bussen! Trots att jag stod utanför dörren så började han att åka, men sen såg han mig. Ni skulle sett hans min! Hahah, jag måste ha varit väldigt lik ett ufo eller något...
Bussresan hem var också ganska konstig. Det var jag och treans fyra manliga representater ombord. Dom sjöng. Vi var gamla. Tomas bet mig i handen. Vilken tur att jag förlåter honom för det!


Let me know your name

Innan lovet tänkte jag jättemycket på det. Nu hade jag nästan glömt bort det. Tills nu. Vi har gått ett och ett halvt år på gymnasiet. Ett och ett halvt år kvar. Det är hälften. Jag kan inte fatta det. Det känns som att det inte alls var längesen vi började. Samtidigt känns det som att jag har känt alla underbara vänner hela mitt liv. Vårterminen är full av lov och lediga dagar, och dessutom har jag andra roliga planer som kommer få tiden att gå fortare. Snart kommer det vara sommar och då är det bara ett år kvar. Det kommer antagligen också gå fort eftersom vi har våran slutproduktion och kommer jobba massa med den. Och när vi är klara med den åker vi till London för pengarna vi själva har fått ihop, och precis när vi är som tightast- då splittras vi.
Jag vill inte sluta. Jag vill verkligen inte det. Tänk att inte få träffa alla fina människor så ofta som jag gör nu. Springa omkring i korridoren och leka som om vi var dagisbarn. Drömma sig bort i kostymbunkern.
Nej, nu börjar jag nästan gråta.  Tur i alla fall att vi går ett så bra program där man faktiskt kan komma tillbaka och hjälpa till i produktioner även efter att man har tagit studenten.

Puss på underbara folket! Alfred är iväg och försöker bli brun, men puss på honom ändå.


All that I do

Lisa, den är värd att se! Den var mörk och ibland hände det inte så mycket, men man fattar att det kommer hända så sjukt mycket i nästa del, och den lär du inte vilja missa!
En annan grej om igår, som jag glömde skriva, var att jag tycker att dom i kassan på bion är väldigt snälla! Vi skulle dela på en stor popcorn och när vi skulle förflytta oss in i salongen så måste man ju ta tag i kartongen, eller vad det heter, för att den ska hänga med. Ganska logiskt, inte sant? Pappret var tyvärr inte så hårt som jag trodde. Istället bestämde det sig för att ge vika och hamna på golvet. Och helt plötsligt var våra fötter omringae av popcorn... Men den snälla tjejen bakom kassan fyllde snällt på och en annan tjej kom rusande med sopborste. Ingen störra skada skedd!

The broken hearted people

Det har varit en ganska spännande helg. 40års-firandet av Daniels mamma slutade med att alla var helt sjukt mätta och tvingade i sig tårtan bara för att man måste äta tårta när någon fyller år. Annars är det ju inte på riktigt!?
Två månader efter alla andra så följde jag och Daniel strömmen och tog oss iväg till bion och kikade på Harry Potter. Jag skrattade. Jag grät. Och jag blev rädd. Det som förvånade mig mest var att det besöket faktiskt tog i princip hela dagen. 11 började vi vår färd ner mot stationen för att komma till Skövde precis i tid för att hämta biljetterna. Sen kom vi inte till Falköping igen förän vid 5. Men vi fick i alla fall åka dubbeldäckare!


Never easy this way

Mamma står fortfarande i duschen så jag hinner skriva en sak ändå! Det vill jag skriva är att det är en konst att få till sina ögonbryn bra. Det är det verkligen! Jag tror att dom flesta håller med mig. Och dom som inte gör det: Grattis! Ni har talang!
För om man råkar plocka ett enda litet strå fel, då kan hela formen förstöras. Det är ganska otroligt hur mycket skillnad ett enda strå kan göra. Och sen det som är ännu svårare. Få dom två brynen så symetriska som möjligt. Inte helt lätt ska jag säga er!

You're the one that I want

En sak som jag glömde ta med i min lista: jag borde ha valt naturkunskap b som individuellt val i år. Och så tycker jag att jag borde få meritpoäng för mordern idéhistoria!
Jag får plugga gärnet och köra med spanskan nästa år också!

Not so fast

~ Pappa kollar på årskrönika med fotboll. Han gillar inte fotboll. Inte så mycket att han borde kolla på detta i alla fall.
~ Jag börjar bli brun på riktigt nu! För en vecka sen kollade jag mig i spegeln och tyckte att jag var jätteblek, men nu är magen brun igen!
~ Ronja gav mig två jättefina berlocker i sen födelsedagspresent. Tack så mycket!
~ Min spanjor gillar att festa. Och hon är cool.
~ Jag tycker att Johns inlägg om reklamfilmer var riktigt bra.
~ Nu är våran sländtapet uppe och allt är färdigtapetserat. Skön..t!
~ Imorn så ska jag åka till min fina Daniel så jag kommer kanske inte skriva något på hela helgen. Den som kikar in får se!

Här igen

Nu är det fem minuter kvar tills jag har bestämt mig för att gå upp. Antagligen går alla dom minuterna åt till det här. Jag ska ta mig ner till Meddo och sola lite hade jag tänkt. Så underbart att bara kunna koppla av! För just nu är det kaos i mitt huvud. Alicia från Spanien kommer hit om två veckor. Samma kväll ska Louise ha 18årsfest. Det får man ju inte missa!? Nej jag får helt enkelt hoppas på att dom kommer ganska tidigt så får jag väl dra med henne dit. Om Richard bara kunde svara på vilken tid snart...
Om allt löser sig så kommer det bli en riktigt fin kväll!

Drugs and cheaters

Jag har säkert spenderat två timmar framför gamla mail nu. Mina och Michelles mail. Roligt att läsa igenom allt och åka tillbaka i tiden. Mail från 2,5 år sedan, när vi började 9an. Fatta vad mycket som har hänt under den tiden. Hur glada, ledsna, kära, arga och galna vi har varit. Jag verkar ha haft en tendens till att bli sådär glad, ledsen, kär , arg och galen när hon har varit iväg på treveckors semestrar. Inte okej. Tur att det funkar att maila då.
Älskar den där människan!

Nothing but opportunities

Nu börjar tårarna sluta rinna ner för mina kinder. Jag har precis sett klart Keith som jag började kolla på igår. Helt otrolig film enligt mig. Jag tröttnar aldrig på den. Keith tar alltid dagen som den kommer och gör ofta det bästa han kan av den. Tänk att vara så fri som han är och inte bry sig överhuvudtaget om vad andra tycker. Mitt råd till er alla: se den!


Det bränner under ögonlocken

Jag och fröken Hellberg ska gå på en packa-inte-hela-väskan-full-med-klänningar-kurs. Hennes idé, och jag ka inte annat än hålla med!! Min kärlek till klänningar är oändlig. Hur ska jag kunna klara mig utan att packa för mycket?! Jag vill ha valmöjligheter. Detta leder alltid till att jag fyller väskan till max, och använder ungefär hälften. Nu ska jag dessutom dela den där väskan med Louise. Kan bli spännande... Vi får ta den där kursen så fort som möjligt!!

When I see your face

Här sitter jag med lena händer. Jag kan meddela att ansiktspeeling funkar lika fint på händerna som i ansiktet! Bara man smörjer in dom med handkräm eller lotion efteråt så blir det riktigt bra!
Men det var inte det jag tänkte skriva om, utan jag tänkte väga upp mina klagomål från igår. Jag tycker fortfarande att det är jobbigt att det är så stökigt och att jacka, skor och vantar befinner sig i tre olika rum och att det är krångligt att ta sig fram. Men för att underlätta för mina föräldrar så att dom ska bli klara fortare så har jag faktiskt skottat bort att nyfallen snö som ockupperade garageuppfarten och gångarna. Som om inte det vore nog så ska jag stryka massa kläder så fort jag har skrivit klart. Och om jag vågar så sätter jag till och med igång en ny maskin! Inte så illa va?
 


You've got style

Jag och min kära vän John gjorde en deal. Vi skulle båda lägga ut våra packningslistor på bloggen. Att folk skulle tycka det var kul att läsa är jag ytterst tveksam till, men nu kan iaf jag och John jämföra med varandra så vi inte har glömt något. Det gäller nog mest mig om jag ska vara ärlig. Packa är inte min grej.

Packningslista Spanien 2011

~ Klänningar

~ Shorts

~ Linnen, T-shirts

~ Någon sorts hoodtröja

~ Leggings, tights

~ Skor

~ Trosor och bhs

~ Bikini (köp en ny för att slippa den kassa! Den har töjts ut så ser seriöst ut som att jag har bajsat på mig eller nåt…)

~ Skor

~ Smink

~ PASS

~ Plattång (är det ens värt det?!)

~ Kamera

~ Laddare till den och mobilen

~ SOLKRÄÄÄÄÄM

~ Tanborste och allt annat som hör hemma i necessären

~ Handduk

~ Boardingpassen kan vara bra?!



Packningslistor är jag inte heller bra på...


The way that you sit back

Onsdagen den 13 april 10.55 så kommer jag, Louise, John och Sarah befinna oss på ett flygplan som ska ta oss till Spanien! Vi ska ta oss hela vägen till Johns lägenhet är ingen av oss har varit förut, och om vi lyckas med det så tänker vi stanna där ända tills torsdagen veckan efter. Kommer bli helt underbart!! Känns väldigt vuxet att åka iväg bara vi fyra. Det ack så spännande!!
Jag vill seriöst börja packa redan nu.

Jag vet att du sover

Det ser ut som ett bombnedslag utanför min dörr nu. Och jag får inte gå ut ur mitt rum, för då kommer jag få in damm/färg/annan skit. Pappa klagar på att det är ett evighetsprojekt för det ska tapetseras, golvet ska tydligen bytas ut, taket ska målas och lister och dörrar likaså, ny garderob ska upp och säkert massa mer grejor. Jag kanske borde hjälpa till... Och det hade jag gjort om jag hade fattat grejen med det! Jag tyckte faktiskt att det var snyggt redan innan. Men det är ju inte jag som bestämmer...
Dessutom har dom utsett mitt rum till någon slags avlastningscentral där tvätten som ska strykas, lampor och kassar med kläder som vi hade i hallen får ta plats. Och detta bara för att jag råkade befinna mig i Larv vid själva avlastningstillfället.
Nej, nu ska jag inte klaga mer. Ni fattar redan att jag tycker det är dåligt. Istället ska jag dejta min gitarr.

Falling away with you

Förut när jag startade min Ingvor så märkte jag att internetet inte fungerade. Strömmen till routern (mm, stavningen på den är tveksam...) var inte på, och jag förstod ingenting. Vad skulle jag göra då?! Helt plötsligt kom jag på massa grejer jag var tvungen att göra just då! Typ kolla bloggen, leta upp ackord, söka sommarjobb, skicka in inlämningsuppgifter, boka biljetter till Spanien, skicka in delar av loggboken och så var det något mer som jag blev förvånad över att jag ens tänkte på, men nu kan jag inte komma på vad det var. Som tur var så kom pappa hem och jag fick diagnosen för internet. En säkring hade gått. Pappa tryckte på en knapp och allt var som vanligt igen. Men hur blev det med alla dom grejerna nu så? Bloggen sitter jag hyfsat uppenbart vid just nu, gitarr har jag faktiskt spelat massa, sommarjobb har jag inte ens tänkt på, inlämningsuppgiften ligget framför mig och bara väntar på att skickas in, Spanien kan jag inte boka förän pappa har slutat jobbet, loggboken måste jag fylla på med fler datum och det där sista kommer jag fortfarande inte ihåg vad det var. Och snart måse jag göra en väldans massa andra saker så jag kommer ingenstans alls...
Men vi börjar ju inte skolan än!

Nu blev det kvällen!

Det verkar som att var och varannan blogg gör årskrönikor, så jag tänkte inte vara så mycket sämre. Bara lite... Jag klarar inte av att skriva så mycket utan att det blir pannkaka av alltihop. Men en bild säger ju mer än tusen ord, so here you go!

Lisa fyllde 17 och det firades med en galen förfest och Kronan


Myskväll med mysiga flickor!


Lisa, jag, Michelle och Melinda dansar loss i Johns vardagsrum innan en annan Kronanfest. Hur mycket säger Melindas min "wiiieeeeeee"?!


Picknick på matsalsgolvet innan vi skulle visa upp våra tragedier. Jag gillar picknick. Och golv. Och teatrare.


Felicia Berger och Michelle Kallin lämnade landet för att inta Kreta!


Kullenfestivalen, och den var helt nykter på grund av Borggårdsfesten. Dock inte så rolig.


Efter Borggårdsfesten var det skrubb som gällde. En vecka efter Kreta. Hejdå solbränna.


Efter skolavslutningen i väntan på studenterna


Min fagra hamsterkind efter en av mina borttagna visdomständer. Här hade dessutom det mesta gått ner...


Midsommarfirande ute i Vedum med Louise och ingen mindre än Daniel Nilsson! Då kände vi inte varandra så vad jag minns så hälsade vi bara. Okej, jag minns inte ens att vi hälsade, men jag hälsade på en herrans massa folk så han borde ju ha varit en av dom?! Om jag bara hade vetat att vi skulle bli tillsammans några månader senare!


En glad Amanda + en glad Louise + en glad Anna + en glad Felicia = En bra dag där allt krestade kring Oskar Linnros!


Här ser vi ett exemplar av Louisuis Grabus på Liseberg. Här hamnade hon tillsammans med mig när vi under en kväll i Göteborg inte kom in på discot. Ska det vara alkoholfritt så får dom väl skriva det också? Men, men, vi hade väldans trevligt ändå! Tror vi hade haft tråkigare inne på discot, och dessutom fick vi trevligt sällskap till stationen lite senare.


Någonstans i Falköping City var jag med denna snyggingen på Maratonrock. Kvällen var konstig, men morgonen var det mest konstiga och awkwarda jag nånsin varit med om... Kort sagt: don't drink and make decisions.


Jag och Michelle skulle ha picknick. Jag tog med mig kakor att äta och hon åt en banan. Som om det inte vore nog så sprang hon dessutom hela vägen till vår sten. Aja, jag cyklade i alla fall!


Ännu en mysig estetpicknick, fast denna gång i Plantis.


Såhär kan det se ut när ett stycke Lisa Brage och ett stycke Emma Holmén har inflyttningsfest!


Tillsammans med John, Louise och Sarah så spelade vi in filmen "Videoblogg" till en filmtävling. Efter massa brainstorming, planering, springande, "vindrickande", pinsamma tystnader, badande i en fontän och en heeel natts redigering så blev vi tillslut klara. Inte illa för att bara vara ett dygn! Tyvärr vann vi inte, utan det gjorde lite konstnärligare filmer. Om dom nu var det.


När Ylva har förfest så vet man aldrig vad som kan hända. Här hade Michelle försökt lära mig breakdance eller något. Minnet sviker... Det var i alla fall den här kvällen som jag dansade med en snygg blond kille som senare kom att bli min pojkvän!


En überseriös mamma och hennes dotter som aldrig tycks tröttna på kundvagnsbilar!


Den här bilden är riktigt cool tycker jag! Det är i alla fall Sigrid innan Kronan. Och det är Johns bild!


Emanuels fest är lätt den roligaste festen jag någonsin varit på! Videosen, eller hur man säger, härifrån är så sjukt galna, men jag skrattar lika mycket varje gång! Här är fröken Grabo, Viktoria och jag.


Spökvandringen är icke att förglömma! Efter flera månader av slit och stress så blev det äntligen dags för två dagars spelande. Det resulterade till ett stort bidrag till vår Londonsresa!


Alfred aka Pippi bestämde sig för att dra till med klassfest. Och vilken fest det blev! (Btw så var den även den här dagen det blev jag och Daniel på riktigt)


Är man i Stockholm så måste man ju gräva i soptunnor!! Eller så försöker man bli av med en burk turkisk yoghurt som man av misstag fick med... Du väljer själv vilken förklaring.


Kvällen då Carrie, Charlotte, Samantha och Miranda intog scoutstugan i Skara. I tio centimeters klack så blev Sarah min lillasyster, och hon kan inte klättra upp på handfatet! Dessutom luktade inte tvålen något...


Fantasisminkningen i skolan som jag tyvärr inte hann klart med. Vi kan ju låtsas att jag har på båda ögonen i alla fall!?


Älskade, älskade dans! Seriöst, finns det något roligare?! Jag blir glad bara jag ser bilden!


Sjutusen år efter alla andra bestämde jag mig för att följa trenden och bli 17 jag med!


Tillsammans med min trogne kompanjon Hjärter Dam i form av Melinda befann vi oss mitt i Skara med massa MoPfolk innan vi drog vidare till Lusse. En kväll som var rolig ändå tills den blev riktigt dålig...


Alfred sitter och klappar kartongen med discolampan i, morfar begravs i julklappar och jag ser allmänt glad ut!

Jag hoppas verkligen att bilderna ligger i rätt ordning nu för det var banne mig inte lätt att tänka ut när allt hände. Det här året ska jag ha kameran framme betydligt oftare så jag får med mig bilder från fler tillfällen! Dessutom är det många av dom här bilderna som jag har fått av andra.

Nu när jag kollar tillbaka på allt så märker jag hur långt det faktiskt har varit, men det har varit helt underbart. Jag hoppas verkligen att detta året blir minst lika bra! Jag fyller ju 18?!

So beautiful

Okej, nu är det redan den andra dagen på året och jag har inte bloggat på flera dagar. Men som jag har sagt förut: jag prioriterar inte bloggen så högt, eftersom jag skriver för min egen skull när jag har tid och har lust.
Nyårsafton var i alla fall väldigt trevlig och mysig! Först var jag och Daniel uppe och åkte pulka tillsammans med min familj och några till. Sen fixade jag och Daniel trerätters åt Lisa och Jakob och så satt vi i köket och bara pratade i massa timmar. Jag tycker om alla dom!
Just nu sitter jag i Daniels säng och medans han kollar på en film och Maja springer omkring och leker med dörrkarmen.
Halvbra inlägg det här, men jag bloggar hellre när jag är själv. Kommer säkert ett nytt ikväll!

RSS 2.0