I mina tankar finns det bara du


Weideskog har verkligen alltid någon låt som stämmer in helt och hållet på en själv. Det är nog bara han och Maggio som kan göra så. Och därför gillar jag dom.

För all del, sitt ner

Drottningen av effektivitet har gjort det igen! Och dessutom har jag insett att jag är händigare på jyskbyråer än både Michelle och Daniel. Igår krånglade den dumma byrån, men efter en god natts sömn så står den nu prydligt vid väggen, alldeles färdig. Förutom att ha skruvat så jag har haft besök av två fina flickor, tömt min sista flyttlåda och plockat lite överallt i lägenheten så nu är den fin igen. En annan bra sak jag har kommit underfund med idag är den brillianta idén att jag nu kan kika på Vänner i mobilen. Så långt har jag inte tänkt förut, så nu stånkar den och går för att få över nästan en hel säsong. Perfekt om man fastnar någonstans!
En liten Johan-update:

Where you wanna live

Idag är det kalas och födelsedagar hela dagen lång!
Min farmor fyller 70 idag och har öppet hus hemma hos sig hela dagen så jag har varit där en sväng och resten av min familj fixar med mat och diskar från början till slut.
Idag fyller även sötjossan myndig, och henne ska jag gratta massa någon dag snart!
Sist, men inte minst, så fyller mamma år imorgon och det ska vi fira ikväll. Det är också anledningen till att jag inte är hos farmor nu. Jag ska agera kock ikväll så har en del att förbereda.
För övrigt så är farmor och hennes kompisar söta och beskyddande. Farmor och farfar hade köpt en brandvarnare till mig som ska med till Skara, och hennes kompis skulle ge mig något sorts pepparsprejliknande. Eftersom jag inte har fyllt 18 än så får jag tydligen inte köpa det själv, och "det finns ju så många busar i Skara!" Känns tryggt att ha dom.

Bubbel

Vliken teaterlektion alltså! Inte trodde jag att 2,5 timme kunde gå så fort. Jag skrattade så jag grät, och jag berördes så jag grät. Och mitt i en massa fnittrande får vi se en riktig kyss på scenen. Härligt att se tycker jag!
Nu har jag minsann lugnat ner mig och inväntar min familj. Så fort min hylla sitter på väggen ska vi hem till Falköping, och det känns riktigt konstigt. Hem fast ändå inte. Hem på det allra riktigaste sättet vore att vara i mitt gamla rum hemma, och inte i det nya. Men så trivs jag faktiskt väldigt bra både här och i det nya rummet i Falköping. Och så ska jag krama Melina i en evighet.


Apdålig bild, men var rädd att en MV:are skulle sticka ut huvudet och dryga sig. Tyckte i alla fall att Johan, som Lisa har döpt honom till, är ganska söt.

I don't want to run away

Jag tror att namnet Effektiv skulle passa mig bättre. Så känns det i alla fall för det var längesen jag faktiskt har fått så mycket gjort som jag måste göra, men lika gärna kunde skjutit upp till sista sekund. Sen jag kom hem har jag registrerat mig på alla kurser, läst igenom betygskriterier för flera kurser, tittat på nyheterna (där det var en kille som rappade om Libyen tillsammans med en annan som beat boxade med ett juicepaket), läst en massa bloggar och nu är jag redo att ta itu med Hamletmonologen på riktigt. Jag ska göra det så ohamletigt som möjligt, för nu är jag så otroligt trött på att allt alltid ska handla om honom. Varför får vi inte göra saker om Romeo och Julia istället? Min andra monolog som jag måste göra handlar om några i Stockholm= långt ifrån Danmark.

Si esto punto

Nu bor jag faktiskt här på riktigt. Det känns bra och det är riktigt fint! Lite småplock är det minsann kvar och jag lär ändra om både garderoden och badrumsskåpet nio gånger innan jag är nöjd, men ska det blir bra krävs det tid. På vägen hit kom jag på ytterligare en bra sak: jag slipper åka förbi Scan och hoppas att ingen ska av eller på så att stanken blir ännu värre. Nu kan jag istället vandra omkring helt utan det bekymret på vardagarna. Finemang!

Som en cello

Nu är jag hemma i regnet igen. Det har varit en vecka med sol, gamla minnen, trevligt sällskap när vi träffade vänner från kusten och stan, ormar, "segling" med en katamaran och vatten i mängder. Trots allt det där underbara så är det faktiskt skönt att vara hemma igen och komma tillbaka till vardagen. Skolan börjar och jag får äntligen träffa alla härliga igen. Och dessutom flyttar jag ju på riktigt!
Det enda som behövs nu är en klippning. Mitt redan slitna hår mådde inte så bra av klor, salt och sol under en vecka utan balsam. Lite bättre är det efter en hårinpackning i alla fall. Men jag bävar över att frisören tvingar mig till snaggning...

Missa nu inte att racken matchar våra bikinis, en ytterst viktigt detalj enligt Melina!


It's all about us

Det måste vara någon hemlig superkraft som har kommit till mig idag. Jag, Elsa Felicia Berger, packade klart min väska för två timmar sen. Och jag behövde inte ens kämpa för att få ner alltihop! Jag hoppas att den här kraften är här för att stanna för det skulle underlätta så enormt i framtiden.
Eftersom jag redan är klar med min väska så har jag både hunnit med att sätta in lönen på resekontot och tagit en riktigt lång och trevlig promenad på berget.
Nu är jag redo för en vecka på Mallorca!

Du ser mig

Det här har hänt sen sist:
~ Jag har varit på världens fest
~ Mått riktigt dåligt dagen efter
~ Fått besök av ambulansen
~ Sovit i mitt nya rum här hemma
~ Gått en herrans massa kilometer
~ Åkt Atmosfear
~ Blivit medtvingad på Gasten
~ ... och överlevt
~ Ätit massa godis
~ Pussat på Daniel

En del bra saker. En del dåliga. Men har ändå varit bra dagar för jag har fått vara med min Daniel!


Bring me down

Och så var det fixat! I stort sett alla mina grejer står nu i skara. Det enda som är kvar här hemma är kläder och allt som står i mitt badrumsskåp. Men fint blev det minsann i lägenheten! Om ett tag får vi dit en soffa och lite annat grejs också. Känns fint!

Vi fann alla sätt

Igår ljög jag. Allt för att hålla min hemlis hemlig. Idag har jag inte alls packat så mycket som jag sa att jag skulle. Istället kröp jag upp i Daniels säng tidigt i morse och väckte honom men en puss. Efter ett "Va fan? Vad gör du här?" så blev han väldigt glad. Mission completed. Och jag är nöjd.
Men eftersom jag spenderade hela dagen hos honom så blev det en riktig ordentlig packning när jag kom hem och nu är jag äntligen klar och redo att köra upp allt till Skara imorgon. På min resa genom all skit i garderoben så hittade jag en väldigt välkänd filur: en clown som heter Clownen. Kan vara det mest utslitna jag äger, men den är så älskad! Han var min kompanjon från det att jag föddes tills jag var 6 ungefär. Ett kärt återseende!

Sitter fast

Om en stund intar jag cykeln tillsammans med resten av min familj. Det är ett dubbelkalas för mina kusiner som väntar oss, och det är inte helt fel!
Imorgon är det någon annan som fyller år. Någon väldigt speciell. Någon som jag tycker om så mycket att jag ibland inte vet vad jag ska ta mig till. Någon jag älskar. Och vad ska jag göra? Jo, jag ska packa ner, flytta och packa upp. Bajs. Men på lördag åker jag dit med mamma, pappa och Melina för att fira honom och 3 / 6 av hans familj. Och sen väntar en hel vecka med min älskling!

California

Efter några dagar i båten med Lisa, Louise och Sarah har jag utvecklats lite som människa. Jag har för första gången i sommar badat,  och jag slog på stort med både kvälls- och morgon dopp. Jag sa till vakten på Sealodge att jag var 18, men att jag hade glömt leget och jag fick gå in ändå. Jag kan numera sätta av och på kapellet och kan även gasolspisen. Mest nöjd är jag nog med badet måste jag säga! Och så min fagra röda solbrända rygg.

Och efter dagens bravader med syster i Skara så ser min gaderob just nu ut såhär:

Och imorn blir den gröna väggen ch hyllorna ännu mer gröna och dom vita väggarna... får fortfarande vara vita.

RSS 2.0