It's your day

happy birthday feliz cumpleaños selamat hari ulang tahun felice cumpleanno joyeux anniversaire

Älskade Melina fyller 10<3


I decide

En fika senare, och jag är hemma igen.
Min vecka lite kort då:
Måndag: sång, dans, sova hos Lisa
Tisdag: plugga historia
Onsdag: plugga historia, Skara skolscens slutproduktion
Torsdag: plugga historia

Så... Ni kanske förstår att jag inte riktigt har haft tid att blogga nånting. Dessutom har jag bråkat med mitt internet. Internetet ledde tills jag tillkallade min pappa. Han fixar allt!


Puss<3

Love unconditional

Jag har precis gjort klart mitt prov på kalla kriget och ni anar inte hur skönt det är! Eller... vi har en del kvar nästa vecka, men det är ändå en stor lättnad.

Hela veckan har jag haft fullt upp! Verkligen inte en sekund över. Och nu har jga inte heller tid... Var kommer detta sluta?


Puss<3

Alla sånger som jag hört

Dans är nog det underbaraste man kan göra! Endorfiner i hela kroppen och man har kul samtidigt som man tränar. Kan man begära något mer?! Nej, jag tänkte väl det!
Just nu sitter jag hemma hos Lisa där jag ska sova inatt. Mys! Stackars Sarah blev sjuk, annars skulle hon vara med nu. Krya på dig!!


Puss<3

Somewhere only we know

Jag tog tag i min kära bloggdesign idag också! Jag laddade ner ett program som jag hade innan den stackars datorn blev sjuk, men som jag aldrig riktigt lärde mig då. Men nu hittade jag allt lite roliga saker!
Får se om jag orkar ändra typsnitt också... Det kommer väl senare i så fall.


Puss<3

A place for me

Dagen som gick från att vara hur slapp som helst till att vara riktigt duktig... Fram tills klockan var fem gick jag mellan sängen och datorn hela tiden, men sen tog jag tag i mitt liv och bestämmde mig för att städa i klädkammaren (mitt blivande dressing room). När jag höll på där hittade jag först några bilder på min gammelmormor Elsa, min skyddängel. Det är verkligen ganska otroligt hur mycket jag älskar henne även fast det var tio år sen hon dog. Jag började nästan gråta när jag kollade på bilderna. Mitt älskade lilla spöke<3
När jag städade vidare hittde jag andra kort, nämligen mina föräldrars bröllopskort. Då började jag nästan att gråta igen. Herregud vad är det med mig? Så fina var dom! Jag kommer inte ihåg så mycket från den dagen eftersom jag bara var 3,5 år, men minnena jag har är väldigt fina!


Underbara klänning<3


Det blev riktigt fint därinne tillslut, och nu kan man till och med gå in! Nu ska jag bara se till att gå ut med allt skräp. Jag har sparat det roligaste till sist alltså...


Puss<3


I'll never be with you

Min kusin är galen! Hon är verkligen det! Igår så var hon med och kollade på Wannabe Me och hon fastnade direkt för Miro, eftersom hon tyckte att hon var så cool och duktig på att spela kille. Det började med att hon klappade extra intensivt, inte så speciellt liksom, men när vi skulle till bilen började hon gå som en kille och sa att hon ville spela Miro någon gång. Hon frågade sin mamma och dom hade någon mössa som hon kunde ha, ett par jeans hon kunde klippa sönder och en oversize t-shirt. Sen började hon prata om att hon skulle ta en kajal och måla skägg och mustasch... Hon skulle tydligen gå sådär till sin farmor idag, men hennes mamma sa emot. Det kanske var lika bra.
Hahah, så söt är hon!



Puss<3

Ain't real

Igår efter vanlig skoltid var det den mysigaste eftermiddagen på länge! Vi har hållt på med tragedier i små grupper och igår skulle vi visa upp för resten av teatrarna. Men eftersom vi hade en timma på oss innan Juha skulle komma så satte vi oss, alla 22, på golvet i matsalen och hade knytkalas på ett sätt bara vi kan. Jättemysigt var det och massa kakor fraktades fram och tillbaka. Tillslut fraktades även viskningar runt bland allas öron i viskleken.

När Juha kom promenerade vi till teatersalen och kunde börja. Alla var verkligen jätteduktiga och det hördes snyftningar i stort sett hela tiden. Jag rös till och med till flera gånger! Det enda dåliga var att min grupps musik inte fungerade. Det förstörde lite eftersom det inte blev lika mycket stämning då, men det gick ganska bra ändå!
Bra dag!!



Puss<3

Who I'm not

Igår sov Lisa hos mig och då fick jag en uppenbarelse... Hennes mobil är inte helt omöjlig att skriva på!! Den var faktiskt riktigt kul. Roligare än min i alla fall.

I Lördags sov hon också här, i Måndags sov jag och Sarah hos henne, så sov hon här till idag och inatt hoppas jag att Michelle sover här. Kommer kännas massa konstigt att sova själv sen ju! Jag får väl fråga min kära syster om hon vill ligga inne hos mig ett tag.





Puss<3

Brand new addition

Bra dag! Klockan är kvart i ett och ja har varit hemma i 45 minuter. Det är sånt som sovmorgonar och inställda lektion gör, förstår ni! Vi hade bara historia idag och det behövdes verkligen. Vi pratade om provet och kom fram till att vi ska flytta upp det. Yes!!
Snart kommer Sarah och Lisa hit en stund innan jag måste hoppa iväg till sången. Sen åker vi till Skövde där vi ska dansa ikväll. Eftersom Lisa är så snäll och låter oss sova hos henne så hinner jag och Sarah vara med på nästan hela lektionen. Good! Annars måste vi gå typ en halvtimme tidigare...
I gengäld så skyddar vi henne från den galna tanten på bussen!



Puss<3


Hide and seek

Just nu sitter jag och kollar på När och Fjärran och dom är på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Hahah, barnen bara tjatar på stackars fröken Bornebusch! Men känslan man får bara av att se dom gå omkring bland alla miniatyrhus är så mysig. Jag vill bara bli liten igen och åka dit! Vi var där en gång för massa år sen, men jag kommer inte ihåg så mycket...
Men fatta hur roligt det skulle vara att jobba som skådespelare där. Det är något jag verkligen skulle vilja göra någon gång! Tänk att få gå runt där som Pippi och prata med alla små barnen.
Det är samma som Disney. Jag vill så sjukt gärna jobba som någon prinsessa i Orlando en säsong!!
Bästa jobbet ju!



Puss<3


Make myself believe

Det här askmolnet asså... Varför väljer det att molna sig just nu?! Om tre veckor, tre veckor, ska jag ju med Michellin till Kreta. Om den inte slutar snart så kommer vi ju inte kunna åka!
Jag som är så fruktansvärt sugen på sol och värme. Att få tjuvstarta sommaren lite vore ju helt underbart! Men nej, vi kanske inte får göra det.

Jag hatar island.


Puss<3


Ridin' solo

Jag har hittat ett nytt golv att ligga på: det vid skåpen mellan aulan och navet! Visst, det är ju inte som en heltäckningsmatta direkt, men trots att det var stengolv så var det inte så farligt ändå.
Det är något speciellt med att ligga på golv... Precis som en tant som gick förbi sa så är det skönt för ryggen. Dessutom får jag liksom en frihetskänsla. Don't ask me how för jag vet inte svaret. Men det känns typ som att man ligger på ett moln som svävar iväg eller något.
En sak som var lite läskig var när jag låg där, helt lugn och blundade och hör någons steg tyst, tyst. Jag skulle bara kolla vem det var och när jag öppnar ögonen ser jag Juha stående ovanför mig. Jag blev så rädd att jag skrek till! Sterner, som ligger bredvid mig, undrar vad jag skriker åt så han öppnar också ögonen och då skriker han ännu högre än mig! Hahah nog för att Juha kan vara lite skrämmande ibland så behöver man ju inte överdriva.

Håll med om att det ser mycket bättre ut från mitt perspektiv!?



Puss<3

Make or break

Jag måste säga att jag tycker jag är ganska duktig ändå! Här sitter jag, inne, och gör historia samtidigt som solen lyser på för fullt utomhus. Inte ofta det händer! Men jag måste verkligen ta tag i kalla kriget på allvar om jag ska klara av någonting över huvudtaget. Kommer jag att lyckas göra klart allt tills på fredag tro? Hoppas verkligen det.
Imorn ska jag och några andra trevliga människor stanna kvar och kolla på genrepet till Wannebe Me på kvällen. Då har vi ju ganska lång tid emellan så då vill jag sitta ute i solen och äta chokladboll samtidigt som jag gör klart min dumma historia. Det blir nog lite bättre då!


Puss<3

As I fell asleep

Solen bara lyser och lyser, och värmer och värmer. Solglasögonen åker på och klänningarna med. Grillen tas fram och studsmattorna börjar ploppa upp i området.
Jag säger bara en sak: Sommaren närmar sig!


Puss<3

Sunny days

Förkylningen är nästan borta, men det var inte så att den bara försvann utan den förvandlas långsamt till pollen istället. Ingen rast och ingen vila... *suck*
Som tur är så hittade jag tabletter och grejs sen förra året så jag slipper vara helt utan i alla fall. Jobbigt är det, men så länge det inte kliar inuti huvudet och halsen är jag glad! Fast att gå ut och njuta av solen idag kan jag ju glömma... Så jag får sitta inne och koncentrera mig på historian. Det kanske är lika bra det.

Tack till tjejerna för igår, och speciellt tack till Melinda för den fina presenten! <3

 

Puss<3


This party never stops

Jahapp. Då var det klart. Felicia lider av en stor förkylning. Roligt? Nej. Men jag har nyss varit och köpt mig en Ben & Jerry's och en Brämhults. Mitt mål är att må bättre tills ikväll så att jag kan träffa mina tjejor. Hoppas att jag lyckas! Så nu ska jag krypa upp i soffan och dejta mina favoritkillar i New York!



Puss<3


Strong and right

Min hals är apa. Den gillar mig verkligen inte och vi har bråkat i flera dagar nu...
Av någon anledning så blir jag extra sjungig just när halsen är på någon annan planet. Inte bra eftersom den inte direkt blir bättre av det. Jag som hade övat så mycket på min sångläxa och verkligen kunde den, och jag ska inte ens få visa det ordentligt...? Orättvist säger jag bara!

Aja, jag får väl försöka att hålla mig till att bara lyssna på musiken. Kommer nog inte gå så bra, men man kan ju hoppas. Annars kan man ju alltid låtsas att man är tyst!

 

Puss<3


Cybertronic organism

Inlägget tillängnas Sterner och han galenheter!
Efter sin Egyptenresa så har han återvänt till skolan. Och han var galnare än nånsin!
Det började med att jag såg ett huvud med små inbakade rastaflätor i halva håret, som är vanligt när man åker utomlands ni vet. Sen ser jag att det är Sterner huvudet sitter på. Han hade tröttnat på hår i ansiktet så han flätade bak det. Smidigt. Förvånade. Smart.

När han kommer in i matsalen har han en stor blomma på sin bricka. Han hade hittat den vid tallrikarna sa han...


På matten startade vi vår alldeles egna styrelse. Det är den bästa nånsin tycker jag! Jag är ordförande och han är vice ordförande.

Sen hittade han en till mustash också!






Puss<3


Open up

En sak jag verkligen önskar mig av mina föräldrar är att få åka till Peace & Love i sommar. Det vore så grymt roligt!! Jag, Sarah, Louise och Lisa (ja, vi ska dra med dig också oavsett vad du säger) ska dit i så fall. Bra musik, bra vänner, bra sommar.
Jag sastar på att detta ska bli den bästa sommaren nånsin, och detta vore en underbar del!
Någon i hela världen som har bra övertalningstips?!


Puss<3


You are not the first




Någon mer än jag som inte skulle ha något emot lite sommar just nu...?

 

Puss<3


Where we belong

Såg en reklam för leksaker på tv för en liten stund sen. Jag kände igen namnet så jag sökte lite på det på google och gissa vad jag hittade! Massa Gogos som jag brukade köpa när jag var liten!!! Jag älskar verkligen när jag hittar sånt som jag har glömt av totalt.
Självklart var dom nya helt annorlunda så jag kände inte igen dom, men bilderna på google var dom jag kände igen!
  

Jag är lycklig!


Puss<3


Utan dina andetag

Att det ska vara så fullkomligt omöjligt att ta tag i historian då! Just nu sitter jag med alla frågorna framför mig och har inte minsta lust till att öppna boken alls... Därför äter jag godis och lyssnar på Kent istället. Har ingen aning om hur det ska kunna hjälpa, men vi kan ju låtsas att det ger mig superkrafter eller nåt så att jag orkar med historian ändå!
Wish me luck!!

Ge mig?!

 

Puss<3


Tell them how sorry I am

Efter säkert fyra års tid så har jag äntligen kommit lite närmare min dröm om ett dressning room! Eller det blir mer som en wakl-in-closet eftersom det är så litet med ändå!!

För er som inte vet, så kan jag berätta att jag har en dörr på mitt rum som leder till ett litet rum. Just nu är det en klädkammare som innehåller allt från gamla videos och papper till sovsäckar och pjäxor. Men jag har kommit på att man kan höja min säng och lägga det där under och lägga in saker i min vanliga garderob för då skulle jag kuna ha alla mina kläder där. Jag skulle göra om därinne helt själv, och när jag har flyttat hemifrån så får Melina ta över det om hon vill. Vad finns det att inte gilla?!

När jag berättade min plan för mamma så var hon inte alls så emot som hon brukar vara, utan sa bara att jag skulle börja röja undan bland mina saker där inne så fick vi se sen hur det blev. Så nu har jag slängt ut fyra år av Julia tidningar och tryckt ner massa mer saker i mina stora lådor därinne.

Jag hoppas verkligen att jag får göra om det för då skulle jag bli så himla lycklig!!

 
       Före                             Efter?



Puss<3


Bring me a letter

Då har jag varit ute i trafiken på riktigt för första gången. Kändes riktigt bra faktiskt, även fast det var lite jobbigt. Jag känner massa press när både mamma och pappa sitter med i bilen för att kolla om jag kör bra eller inte. Men det gick bra ändå. Snart kanske jag till och med vågar köra inne i stan. Nu körde jag bara vid bytt och nytt och sen skövdevägen in till stan, men det kändes ganska lagom.
Nu ska jag återgå till mitt godisätande!

 

Puss<3


Across the universe

Nu är det gjort! Nu har jag avkissieat och -paowat mig. Jag, och mina kompisar, tröttnade på allt mitt prat om storbloggarna. Det tog typ över alldeles för mycket och jag blev liksom för känslosamt insatt. Jag fastande helt enkelt i det. Så nu har jag sagt hejdå till Kissie, Paow, Dennis M och Falsksanning. Rahlenfeldt har jag fortfarande kvar, men jag tycker inte att det räknas!
Så nu ska jag hålla mig till mina kompisars bloggar bara.


Puss<3

Can't controll my feet

Glad Påsk på er!! Hoppas ni har fått besök av påskharen idag. Det har i alla fall jag. Två gånger till och med!
Jag har märkt att jag inte är så sugen på godis längre... Det är jättebra ju!  Men jag ska nog klara av att ta mig an dom där äggen utan svårigheter ändå.
Vad ska ni hitta på ikväll då? Själv ska jag följa med familjen till några kompisar och det brukar bli riktigt trevligt faktiskt!

 

 

Puss<3


Music is my galaxy

Jag märkte nyss en sak, på google så brukar dom ju byta logga när det är något speciellt. Som idag till exempel, så är det HC Andersens födelsedag. Då har dom massa fina bilder som är inspirerade av hans sagor. Men det var ju inte det jag märkte, utan att om man trycker på loggan så ändras bilden! Jag vet inte om den alltid gör det, men jag tyckte det var lite coolt faktiskt. Riktigt söta bilder var det också!


Puss<3

I want your love

Hahah vilket fint avslut jag lyckades med i det förra inlägget! Sarah och Fanny kom nämligen när jag i stort sett hade skrivit klart så jag bara slängde in en puss och publicerade det. Aja, jag fick ju sagt det jag ville i alla fall.
Eftersom det är nya ägare och så så hade dom gjort om lokalerna helt. Det såg verkligen inte ut som samma ställe längre! Mycket snyggare, öppnare och mer high class.
Fannys kök och Mangos is the place to be!
Hahah, tack för en rolig kväll gott folk! <3


Puss<3

Ps. Jag hade lite bilder från när vi fixade oss, men jag hittar inte kameran. Kanske lägger upp dom jag jag hittar den igen.


ingen rubrik

Nu sitter jag här, uppstressad till tusen typ. Jag har städat och dammsugit nu så de ser lite finare ut i alla fall. Mina sms har slutat fungera och det suger massa! Jag får sms av folk, men mina kommer inte fram så jag måste ringa dom.
Snart kommer Sarah och Fanny, och sen ska jag nog iväg och möta Frida på busstationen. Sen kommer Michelle och Ronja också.  När alla har kommit så blir det lite mat och sen FIX! Kvällen tillbringar vi först hos Fanny och lite  senare försvinner vi in på Mangos, som är istället för Olins.


Puss<3

Let's do it again

Okej, nu kan vi låtsas att jag inte sitter här utan går runt i huset med en dammsugare i handen. Det skulle vara så mycket bättre!
Om vi ska låta bli att låtsas så har jag precis duschat och ligger mer än en timme sent i mina planeringar... Om 15 minuter ska jag vara på pappas jobb, och då ska jag ha bäddat, fixat mig, dammsugit och städat. Ska jag vara helt ärlig tror jag inte att jag kommer hinna det, även fast jag är supersnabb. Nej, dammsugningen får vänta och så får väl Frida sitta och titta på. Mycket nöje!
Varför sitter jag här nu då? Ja, det kan man fråga sig. Jag vet inte. Men jag vet att det inte är så smart...
Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv och i alla fall hinna byta om innan jag går ner!


Puss<3

RSS 2.0