Say you will

Hur kommer det sig att i stort sett alla underbara sommarlåtar kommer från 90-talet, eller i alla fall tidigt 2000-tal? Nästan hela min sommarlista på Spotify består av gamla låtar. Typ som Bring It All Back- S Club 7, C'est la vie- B*Witched och MMMbop- Hanson. Varför gör dom nästan inga sånna feelgoodlåtar längre? Gamla låtar är ju dom bästa som finns! Kärlek på dom


Puss<3


Allra bäst

Okej, så det var nog bara en svacka trots allt. Jag kör på ett tag till!! Men jag fattar verkligen inte hur storbloggarna orkar pluppa in typ fyra inlägg om dagen... Bor dom vid datorn eller? Vet inte om jag skulle klara den pressen, att få massa skit om man inte orkar en dag. Nej, jag tänker aldrig bli så stor och låta läsarna styra över min blogg!

Föresten, om det är någon som är sugen på att göra en snygg design åt mig så är det bara att säga till. Jag bjuder på en chokladboll!

Bara för att jag blev så himla ressugen...


Jag höll nästan på att glömma! Jag måste ju dagens kindupdate. Idag kan man skymta en käklinje, det ni! Tänk att jag har haft den där och att den bara har gömt sig i några dagar.  Helt otroligt! Ett tag trodde jag att den hade tagit tåget till Jokkmokk för att aldrig återvända... Men nu har den som sagt en hyfsat normal form, fast färgen kan ju diskuteras... Jag märkte det inte förän i morse, men jag har fått ett blåmärke som är så gult att det borde vara olagligt att kallas för det. Gulmärke passar bättre!
Men imorn tror jag faktiskt att det ser bra ut igen! I alla fall så kommer jag vara mig själv igen på tisdag.
Jag som hade tänkt göra en kort uppdatering...



Puss<3


Det jag ser

Aldrig i hela mitt liv ska jag vara otrogen mot mina älsklingar Ben och Jerry! I alla fall nästan. Hur som helst så tänker jag hålla mig borta ifrån GBs Big Packglass! Mitt uppe i ett desperat sug efter glass så var det det enda min frys hade att erbjuda. Jag hittade dessutom en helt ny kolasås hemma. Toppen, tänkte jag! Men redan efter första skeden kände jag misstaget... Efter att ha ätit min New York Super Fudge Chunk så var det den ogodaste glass jag har ätit. Den bestod typ av luft och... luft. Fluffigare än mjukglass, och det är inget bra tecken. Nej, inte gott alls!



Puss<3

Never give up

Idag har jag spenderat större tiden på golvet i en halvliggande position, väldigt obekvämt. Jag har nämligen gjort kort med historiabegreppen på så att det blir lättare att plugga in sen! Jag gjorde i för sig bara till ett av häftena för jag orkade inte mer, men bara det att jag har tagit mig igenom det första!
Det började som ett väldigt kreativt initiativ. Richard hade tjatat om att det var smart att göra så, så jag tänkte "varför inte?". Men det var ett sånt där dödsdömt projekt som är roligt i början, men som man plågar sig igeonom efter mindre än hälften... Jag var ju tvungen att göra klart det! Efter en hel del pauser och massor med musik blev jag äntligen färdig! Men man ska verkligen akta sig för sånna projekt. Inte kul att fastna i dom.


Puss<3

Sneaking out the door

Jag kan glädja världen med att min kind har bantat ner sig ganska mycket under natten och nu ligger på en nivå som är mer mullig är tjock. Det går åt rätt håll! Jag hoppas verkligen att mitt ansikte väljer en vanlig symetrisk form innan helgen är slut.
Igår fick jag en uppenbarelse! Eller jag insåg en sak. Nästa tand kommer hoppa ur min mun typ två dagar innan midsommarafton. För er som inte tänker hela vägen utan vill ha lite assistans så innebär det att jag kommer ha en tjockiskind på midsommar också. Hur kul är det då...?

Hej allihop! Visst är det fint väder. Det regnade ju lite på midsommar förra året men i år verkar vi klara oss. Va?! Mitt ansikte? Nej, jag har inte gått in i en dörrkarm hemma! Jag träffade Jimmy Neutron på stan förut och han bjöd hem mig på Ben & Jerry's, fast han ljög bara för han förvandlade mig till en Theodore i Alvin och gänget istället! Som tur var rymde jag innan han var klar så det var bara ena kinden som hann förändras.

Glöm inte att kinden är Liten nu jämfört med innan...

Det är en historia som faktiskt skulle funka! Sådär, nu tar jag patent på den och kör med den så fort någon kommenterar mitt ansikte...


Puss<3


Meet again

Jag har hittat min framtida sminkös! Om några år när hon har fått träna lite till så kommer jag anställa min kära syster. Hon ska iväg på klassbollsdisco (flashbackvarning!!) så när jag kom hem så hade hon fixat sig och hon var verkligen grymt fint sminkad. Fattar inte hur en 10åring klarar det. Jag sminkade mig verkligen inte så fint när jag var lika gammal som henne... Jag körde liksom med en ögonskugga och mascara, vädligt basic med andra ord. Men hon avancerar redan upp till minst två ögonskuggor, mascara och eyeliner. Hon kommer bli den framtida Louise!

Snart sminkar hon väl in sig i gänget...



Puss<3


Find me inside

Just nu är jag så fruktansvärt snygg! Jag skulle kunna dra hit alla modeller och skådespelare i hela världen och ändå vara snyggast i rummet. Jag menar, vem gillar inte tjejer med en tjock kind?! Att folk skulle gilla symetriska former är ju bara bullshit. Tyvärr tänker jag inte dela med mig av min underbara skönhet, utan jag tänker låta er föreställa er perfektionen i mitt ansikte helt själva.

 

Aja, jag har inte dött på hela dagen och på måndag ser jag förhoppningsvis normal ut igen! Dessutom har jag bidragit till en del förlängda liv så varför klaga?

 

Puss<3


Come on baby

Hmm... Jag funderar på att strunta i bloggen. Jag har ingen lust att skriva längre, och ingen tid heller känns det som. Kanske är det bara en svacka på grund av stressen inför Borggårdsfesten... Men men, jag har ju inte bestämt mig än så vi får se lite vad som händer. Om en vecka kanske jag lyckas peta in ett inlägg om dagen, vem vet?

Förutom det så vill jag bara säga att jag hade en mysig kväll och natt med esteterna i aulan igår! Riktigt gött med sovmorgon till halv 8 när man börjar redan 8.


Puss<3


Get down from the treehouse

Busy week framför mig kan man säga! Det började redan igår med massa farande hit och dit till sång och dans och Lisa, som föresten fixade en jättefin matlåda till mig till nationella, den sötnöten. Idag har jag sytt på vidare på mitt paraply till helgen och jag blev precis klar med kjolen. Min gamla syslöjdslärare skulle vart stolt över mig! Imorn ska jag ägna håltimman åt mitt kära paraply igen. Det verkar aldrig ta slut!? På kvällen ska vi till något ställe och marknadsföra Borggårdsfesten i full karaktär. Kladdigt med andra ord... På torsdag ska vi fixa det sista för att på fredagen kika på tvåornas genrep. Kvällen tillbringas på kullenfestivalen och natten spenderas i aulan med braigt folk! Lördag och söndag är Borggårdsfesten äntligen här, vilket innebär att det kommer vara massa roligt!! På måndag är det dansuppvisning med Lisa och Sarah. Riktigt sorgligt faktiskt att lämna det... På tisdag så är det estetkväll med tvåorna och treorna och antagligen så kommer jag sova i aulan då med. MYYS!
Ingen rast och ingen vila.



Puss<3

Långt bort

Helt otroligt. Once in a lifetime. Jag har tid att blogga på morgonen! Jaa, jag har faktiskt en kvart på mig innan jag måste hoppa in i mitt tidsschema igen. Trots att jag har sovmorgon så var jag tvungen att gå upp som vanligt för att hinna duscha och eftersom det inte tar en timme i duschen så kan jag sitta här en liten stund!
Jag laddar för två dagar med väldigt mycket ny, som också ryktas vara väldigt svår, dans. Dels på vanliga dansen idag där det är sista gången innan uppvisningen och eftersom jag inte var där förra måndagen missade jag hela slutet. Enligt Lisa ska det vara grymt svårt...
Och imorn är det dans i skolan och förra veckan fick dom lära sig slutet där också, och så ska vi ha prov på det imorn. Kul att jag kan den då...
Tur att jag tycker dans är bland det bästa som finns! Annars hade jag väl gått under snart.
Aja, ikväll ska jag och Sarah sova hos Lisa och det ska bli mysigt. Har saknat dom två så mycket!


Puss<3


I found you

Dags att slänga in en liten uppdatering kanske?
Jag kan berätta att jag har haft en väldigt härlig vecka vid medelhavet! Jag, som trodde att det skulle vara runt 20-25 grader, fick en glad överraskning när termometern visade 10 grader mer än förväntat. Så det var bara att köpa en ny, starkare solskyddskräm. Michelle har fungerat som min egna solklocka. Hon har sagt till mig när jag måste smörja in mig igen och byta sida för att jag ska slippa matcha tomaterna i den grekiska salladen. Väldigt praktisk sak, dendär!
Jag orkar inte skriva vad vi har gjort, och jag tror inte att någon hade orkat läsa heller. Men jag kan kosta på mig en liten sammanfattning iaf:
~ Sol

~Bad

~ Volley i vattnet

~ Volley på land

~ Ännu mer volley i vattnet

~ Shopping

~ Strandpromenader

~ Trampbåtstrampning
~ Fototagning
~ Flum

En av de bästa resorna jag har gjort!

(får se om jag orkar lägga upp några bilder här, men annars så kommer det på facebook)


Puss<3


Walking in the sun

Ett snabbt litet inlägg för att sammanfatta dagen och mina planer.
Jobbig dag med tråkiga lektioner. Jag lyckades sträcka mitt ena lår på idrotten, men en ipren och en ordentlig uppvärmning senare var jag, mamma, Ronja och hennes mamma i Jönköping och sprang vårruset med massa andra tjejer! Jag klarade runt hela banan utan att gå och jag är väldigt nöjd med det eftersom jag faktiskt inte har sprungit 5 km i år än!
Nu har jag packat allt som jag inte behöver packa imorn och jag är stressad till tusen. Men jag vet att det är värt det!

Det här är mitt sista inlägg innan jag åker eftersom vi lämnar Falköping 15.30 imorn och jag tänker lämna min Ingvor hemma så det här är som sagt det sista på en vecka.

Jag hoppas att ni har det grymt bra här hemma nu och att ni tar hand om er så ses vi om en vecka igen!



Puss<3


Ett hjärta

Det verkar som att hela världen försöker stoppa oss från att komma iväg! Först var det ju det där underbara askmolnet som var ivägen. Som tur var bestämde det sig för att blåsa åt det andra hållet, men nu har vi ett nytt problem. Det är strejk på alla Greklands flygplatser... Jahapp. Förhoppningsvis hinner dom sluta innan fredag, men dom håller ju på och upprorar och bränner bilar och skit!

Mitt i allt har min jacka som jag ska packa ner bestämt sig för att leka kurragömma och vägrar låta mig vinna. Jag får väl leta som en galning sen!

En god nyhet är i alla fall att jag har lyckats förminska min packning en aning till den grad då mamma inte ens klagar på att det är för mycket. Jag tar emot era applåder!!

 

 

Puss<3


To be yourself

Jag tror jag behöver hjälp. Seriös hjälp. Min packning är verkligen inte av normal storlek och jag har inte ens tagit fram allt eftersom en del saker fortfarande ligger i tvätten... Undrar om man kan gå i terapi för det. Det skulle underlätta en hel del!

Än så länge har jag lyckats få fram
~Två shorts och ett par trekvarts typ
~En kjol
~Tre linnen
~Två t-shirtar
~Fem klänningar
~Två leggings och ett par strumpbyxor
~Två ½ bikinis
~Underkläder

Plus dom typ tre linnena och tröjorna i tvätten. För en vecka.
Grejen är att jag själv vet redan nu att jag inte ens kommer använda allt jag har fått fram hittills. Jag vet att nästan hälften kommer få ligga kvar i väskan. Jag fattar ju själv att man inte har nya kläder varje dag bara dom få timmarna man är ute på kvällen liksom. Ändå vill jag ha med mig mer!

Jag kanske borde satsa på den stora väskan istället...

 

 

Puss<3


Take the wheel

Herregud säger jag bara! Det är bara några dagar kvar och jag är säker på att dom dagarna kommer flyga iväg väldigt fort! När jag har skrivit klart här och kollat lite andra bloggar så ska jag börja plocka fram lite kläder och grejor. Nice!

Föresten, om det är någon i hela världen som vet vart jag kan hitta guldiga wayfarersolglasögon och vill dela med sig av den informationen vore jag evigt tacksam!



Puss<3

If you really wanna know

Idag har jag inte orkat göra någonting så jag satte mig vid datorn och hamnade till sist på Voddler och där hittade jag en film som jag hade hört talas om, men aldrig sett, Min Date Med Drew. Jag trodde att det var en vanlig film, men det visade sig att det var en dokumentär. Killen den handlar om har filmat när han försöker uppfylla sitt livs största önskan, att få en date med Drew Berrymore! Han gjorde verkligen allt och kämpade som om det gällde livet. Jag tycker att det är så fint att han lägger ner så stor kraft i att förverkliga sin dröm!

Men det fanns en annan sak i filmen som jag älskade. En av hans favoritfilmer är Grease 2 och han pratade en hel del om den och sjöng låtar därifrån! Den är en av dom bästa filmerna som gjorts. Punkt slut.


Puss<3


I don't mind

Det var en rikigt rolig och galen dag/kväll/natt igår!
När jag skulle träffa Louise på tågstationen så kände vinden helt plötsligt för att ta nya, starkare tag, så den drog tag i mitt ena ben precis när jag håller på att ta ett steg. Vad resulterade detta i? Jo, jag var nära på att fälla mig själv! Som tur var klarade jag mig. Det hade varit lite halvjobbigt sådär att snubbla över sin egna fot på stan...
Väl hemma igen var Melinas barnkalas i full gång. Eftersom de lyssnade på så hög musik så kunde vi inte lyssna på något eget. I alla fall skulle vi inte höra något av det... Så vi fick nöja oss med Molly Sandén ett tag.

Min mascara håller i alla fall vad den lovar! När jag kom ut från badrummet efter att ha sminkat mig så frågade Melina om jag hade lösögonfransar, men det hade jag inte. Jag hade ju False Lash Effect!
Färdigfixade och allt begav vi oss till Skövde där vi mötte Lisa och hennes kompisar. Mycket trevligt folk! Sen gick vi vidare och till sist hamnade vi på Vatra. Inte så mycket folk där, men det var roligt ändå!
Några timmar senare satt en trött Felicia och en ännu tröttare Louise i bilen hem.
Bra kväll!


Puss<3


Just go ahead now

Igår var det ju valborg, om ingen missat det, och jag tillbringade den med Michellisen, Avatar, Amanda Bynes och mat. Det var väldigt mysigt och att det var exakt en vecka tills vi åker till Kreta gör ju inte saken sämre!

Just nu är jag i full gång med fixandet inför ikväll, då det bär av till Skövde med Louise! Jag sitter med en ansiktsmask som luktar så gott så att jag var nära på att smaka. Inte så bra kanske... Men det är jordgubbar, vanlij och vispgrädde så deklart de luktar gott!


Nej, nu är det hög tid att tvätta bort den!


Puss<3


RSS 2.0