För att visa att jag lever

Det händer så mycket att jag varken har haft tid eller lust till det här. Men nu så! För att sammanfatta de tre senaste veckorna:
London var spännande, roligt, jobbigt, upplevelserikt och gott. Såg hela den engelska kungafamiljen, shoppade loss och lärde mig tunnelbanesystemet.
Tillbaka på Landvetter dansade och hoppade jag mig igenom säkerhetskontrollen så att vakterna skrattade. Lycklig över att vara hemma igen.
Några lugna dagar i Falköping övergick snabbt till studentvecka. Pajmiddag, togaparty och allt annat som hör till. Studentdagen kom och gick lika snabbt. Dagen efter tömdes min lägenhet och så kom söndagens bal. Och försvann lika snabbt den med. Hela studenten var i alla fall fantastisk och jag vill pussa på alla som var med.

Foto: Ronja Melcker

Snabba ryck till Falköping för att packa. (Hade en assistent, men det gick inget vidare ändå. Tur att jag får packa på nytt till helgen).
Jag rullade upp på grusvägen i Kungshamn, mitt hem de kommande månaderna. Beskrivning av veckan: bytt rum 20 gånger, träffat tanter och gubbar i mängder, firat midsommar med folk från hela Sverige, festat på busstak, blivit riktigt rädd för första gången på länge, blivit räddad av en audi, haft fulla men söta grannar, bytt rum igen, jobbat på hemtrevligheten, och varit allmänt underbar.
Igår cyklade jag och Anouka en sväng, åt jordgubbar och choklad, och njöt av utsikten.


Jag har det bra här.

RSS 2.0