High fiveish!

Kan inte någon bara tala om för mej vad det är jag håller på med egentligen? Jag har sjuttioelvatusen saker att göra och känner mej jättestressad men jag gör inget åt det utan sitter bara här. Och det, mina vänner, är inte bra!
Istället för att ligga på golvet framför datorn så borde jag
*Läsa på historiaprovet tills imorrn
*Läsa klart engelskaboken tills imorrn
*Packa alla mina grejer som ska med till usa
*Göra pannkakor till mej och syster

Men av någon anledning så vet jag liksom inte vart jag ska börja... Jag är bara väldigt stressad och känner att tiden inte kommer räcka till.


Jag har sagt det massa gånger och kommer säga det massamassa gånger mer men min klass är underbar!Puss<3

You know you love me

Nu är det söndag igen och jag fattar inte att det kan gå så fort! Veckorna verkar bara bestå av måndagar och fredagar nu för tiden. Vet inte vad jag ska tycka om det. Korta veckor innebär att det snart är jul, men också att dagarna med klassen försvinner...

Men aja, vad har vi lärt oss denna veckan?
~ Lisas katt gillar köttbullar
~ Rockrummet på musikskolan är bättre isolerat än dom andra rummen (annars har hela musikskolan hört mej...)
~ Lisa kan inte spela fjortis för då kvävs hon har skolans köttfärssås
~ Bilddagboken har något emot mej för jag loggas ut hela tiden
~ Man kan inte få nog av Taylor Lautner
~ Jag får vara zombie en liten stund i alla fall
~ Richard tror att vi inte har någon fritid, utan att vi bara pluggar historia (vilket vi gör nu)
~ Man borde sätta mute-knappar på folk

Ikväll börjar Gossip Girl igen och jag är lycklig!


Puss<3

Pappa...

Idag vaknade jag hos min Michelle. Jag är så fruktansvärt seg på morgonen (eller ja...alltid) så jag gick upp en halvtimme innan henne. När jag kom till skolan så var det teater direkt. Så underbart! Vi fick improvisera och när Sterner går in på scenen så kan det inte bli annat än bra! Sen började det snöa också så det kunde inte bli bättre!

Resten av dagen flöt på bra. Fick ju bort tandställningen där uppe igår så det känns som att jag har gått omkring leende hela dagen. Men det är otroligt härligt!

Asså jag måste verkligen bli bättre på det här med planering! Eller jag är ganska så bra på att planera egentligen, men mitt problem är att jag har svårt att följa den... När jag kom hem från skolan så skulle jag göra historia men jag har inte börjat än och nu måste jag fixa maten. Jag orkar inte göra det sen heller så nu vet ni vad jag kommer göra i helgen. PluggaPluggaPlugga!Puss<3


Kioskvältare

Åh vad jag är bra på det här! *inte alls ironisk...*

Har inte haft tid eller så har jag glömt, men när jag har haft tid så hänger sej sidan bara. Nån kanske borde plocka upp bloggen från deppet... Hahah, nej det var dåligt. Men jag har ju dålig humor så de kanske funkar ändå...

Än så länge den här veckan så har jag både kallats dansare och MoPare. Dansare tar man ju såklart som en komplimang (behöver jag ens förklara varför...?), men hur tar man det här med MoPare då? Jag menar, han har ju inte hört nåt så det har ju inte något att göra med att han tycker jag är bra. Antagligen är det för att jag är med Michelle typ hela tiden men ändå liksom. Är det bra att bli tagen för en MoPare, eller är det liksom ingenting?
Hmm... Antagligen ingenting, men aja. Hahah


Måste bara säga att mina underbara vänner gör allting så bra! Massa kärlek på dom!<3Puss<3

Discofralla

Dagen har varit både bra och dålig, men det bra väger upp det som var dåligt antar jag.
Började med att jag försov mej och inte vaknade förän 6.20 och då var det bråttom! Så Michelle, nu har jag provat din tid och det funkade inte. Sådeså!
När jag kom till skolan så var det teater som gällde! Fick reda på massa om Spökvandringen och fick öva på våra roller. Asså är det meningen att jag och Lisa ska kunna gå som zombies och stirra varandra i ögonen utan att börja flabba?! Kommer bli grymt bra i alla fall! Det är verkligen jättetråkigt att jag inte kan vara med, men ni andra får inte missa det!! (23 och 24 oktober)
Av någon konstig anledning så fick jag lust att åka till Skövde efter skolan så det var bara att hoppa på bussen med Frida. Tänkte ta tåget hem med Ronja och Jossan men dom slutade så sent så jag hängde med Emma till Tidaholm istället och tog bussen hem därifrån. Trevligt trevligt!
Nu ska jag äta och sen åker jag nog till Ronja och kollar på film med Jossan.


Puss<3


Thought I was fine, but I guess I was wrong

Dagen har varit bra! Fast deklart, när man är med Es så kan det inte va dåligt. Fortfarande sjukt förvånad över hur fort vi har kommit varandra så nära! Den sammanhållningen vi har nu är samma som jag hade efter tre år med 9a(<3). Perfekt blandning av olika personer och det skulle inte kunna va bättre än såhär
Min klass är den bästa någonsin och jag älskar den<3

Puss<3<3


RSS 2.0