Give it a thought

Jag fick skäll av Melinda för att jag inte gav smskillen ett namn. Jag tycker dock att det är ett alldeles utmärkt sätt att beskriva killar som man inte vet vad dom heter. Typ datorkillen, ögonkillen, bibliotekskillen, elkillen. Listan kan göras lång med namn som använts under året. När man sen tar reda på vad killen heter så får han ju ett namn. Ögonkillen blev till exempel Jonas, och sen blev han Louises Jonas!
Ni fattar grejen? Smskillen har faktiskt också fått ett namn nu, och det är Hugo!

I've seen it all

Idag har jag varit hos John med Sarah och Louise. Idag är det nämligen bokningsdags för Spanien!! Känns väldigt bra måste jag säga. Lite läskigt eftersom ingen av oss har varit där och så måste vi se till att vi kommer iväg från flygplatsen, och det är ganska långt dit vi ska. Men allt sånt brukar fixa sig ändå!
Jag och Sarah såg till att bli lite bruna innan vi gav oss iväg till stationen, och när vi är där så sitter världens sötaste gubbe en bit bort och gråter! Vi visste inte vad vi skulle göra! Vi kom fram till att det bästa vore att ge honom en lapp är det stod "Vi tänker på dig" men vi hade ingen penna eller papper. Jag hade nog inte vågat heller... Men tyckte så synd om honom!!
Gubben, om du läser detta (vilket inte är särskilt troligt) så hoppas vi båda att det löser sig och att du kommer bli glad snart igen!

När det blir ljust

Melina och hennes kompis sitter på hennes rum och fnittrar och då och då hör jag: "Nej skriv inte så!" "Vad skrev han?!" "Vad ska jag svara på det här?" Min gissning, som dessutom antagligen är ganska så rätt, är att dom smsar med någon kille någon av dom är kär i. "Varför svarar han inte? Jag får ångest", hör jag nu. Dom är så söta! Att vara kär är spännande!


Edit: Melina är nu tillsammans med smskillen!

Sweet perfection

Nu sitter jag i köket och agerar kock åt mig, min syster och hennes kompis. Makaroner och köttbullar. Omväxlande det här. Men matlagning är inte det som står överst på listan över det som är roligast, i alla fall inte när man är själv. Jag är inte särskilt bra på det heller... Tur för mig att jag har Daniel! Annars hade det antagligen blivit makaroner och köttbullar på nyår också.
På tal om nyår. Festen vi skulle på blev inställd så istället för att leta reda på en ny fest så är jag och Daniel hemma hos mig tillsammans med Lisa och Jakob. Väldigt trevliga människor så det kommer bli en väldigt trevlig och mysig kväll!

Stand up little girl

Kan ju meddela alla i hela världen att min stickade tröja som jag pratade om igår nu är i min ägo!! Och dessutom var den på halva priset. Helt okej tycker jag. Förutom den så hittade jag en annan fin tröja på Monki som också var på halva priset. Att köpa två tröjor för 300 när dom egentligen kostar 300 var tycker jag är ganska bra för att vara mig. Jag är kass på att handla på rea annars. Allt är ju alltid slut! Lisa har i alla fall bestämt sig för att aldrig nånsin gå på mellandagsrea igen. Det är för mycket folk och dom fattar inte att man inte kan ha med sig stora barnvagnar. Det fattar inte jag heller. Och jag blir aggresiv när det är så trångt överallt. Jag kanske borde hålla mig borta jag med...
Nu ska jag börja spara massa pengar igen, för på torsdag bokar vi spanienresan! Är jag taggad?!

Hittade en väldans söt bild på Lisatjejen! Och min rumpa...

I don't wanna miss you right now

Nu rivs det tapeter för fullt ute i vardagsrummet. Och ångmaskinen ångar som bara den. Tanken var att det skulle bli lika lätt att dra bort den här tapeten som vilken som helst, men eftersom den är målad också så flagnade den som äggskal istället för att bli långa bitar när mina kära föräldrar attackerade den. Efter att pappa fick ångest över att dom hade startat projektet från första början så fick han höra att man kunde spruta ånga på den, och det hjälpte som tur var! Kul för dom. Mindre kul för mig eftersom det antagligen kommer se ut som ett bombnedslag på nyår... Men vi får väl hålla oss till köket i värsta fall! (I så fall kan vi kolla på Grevinnan och betjänten på min tv, så du behöver inte oroa dig för det älskling)

As we go on

Just nu är jag väldigt glad, och det på grund av två saker:
1. Ni vet när man föreställer sig exakt hur ett plagg ska se ut och sen letar man runt som en idiot efter något som är tillräckligt likt det?! Jag har föreställt mig en helt enkel stickad tröja som jag har letat efter heeeela hösten. Nu har jag hittat den på Carlings, och imorn ska den bli min!! Helt underbart! (jag måste sluta bli kär i kläder...)
2. Jag ska, jag ska, jag ska få tag på ett somarjobb på kusten. Då kan jag vara i båten och så kan mina kära vänner komma på besök även fast jag jobbar. SUPER! Nu gäller det bara att få tag på ett också...

Way back

Jag tycker det är helt okej att sätta på tvn och se att det är mitt favorit avsnitt av Vänner som är igång, nämligen The Rumor med Brad Pitt. Mycket roligare än så blir det inte!
Icke att förglömma är att en tjej vid namn Ronja fyller år idag. Grattis på dig!!

We are

Ikväll ska jag med gott samvete äta massa godis. Jag måste äta massa över huvudtaget. Sen jag blev sjuk förra veckan så har jag gått ner nästan fyra kilo, och det märks! Jag tänkte inte så mycket på det först, men när mamma klagade på hur smal jag har blivit så såg jag det ju själv. Jeansen jag har på mig brukar vara tighta, men nu är dom definitivt inte det. Först tänkte jag ju att dom hade töjts ut, fast sen kom jag på att det var jag som hade blivit mindre. Inte bra! Så jag ska minsann se till att gå upp igen. Hallå, kära choklad!

Så långt jag kan

Jag är rädd för att jag ska ramla ner i storbloggsträsket igen... Igår kollade jag på falsksanning och kunde inte låta bli att bli jättenyfiken på alla igen. Jag lämnade ju Kissie, Paow, Amir, Dennis M och dom bakom mig när jag märkte att jag började videoblogga på fest. Visst, det gör jag ju fortfarande en del, men nu lämnar jag i alla fall bloggarna utanför mitt tjat. Om någon kommer på mig att läsa någon blogg som har någonting med falsksanning att göra så måste ni stoppa mig! Lisa vet vad som händer med mig annars...

Fool for you

Jag sitter framför tvn och tänker på tre saker:
1. Verkar inte Marcus Schenkenberg vara den tråkigaste nånsin?! Jag tycker minsann att Carin Da Silva förtjänar att vara lagkapten för hon är den som peppar mest och har mest energi. Marcus står bara och ger då och då ifrån sig ett litet leende.
2. Ginatjejerna har så sjukt snygga skor i reareklamen!
3. Har dom alltid haft Your song i Fritidsresors reklam? Jag har inte haft en tanke på det innan, men nu när jag såg den så hörde jag att jag kände igen texten. Hur länge har jag missat det egentligen?!

Leave it

Om det händer dramatiska saker i drömmar så brukar jag ha svårt att släppa det. I natt hade jag precis en såndär dröm. Känslan sitter kvar och den vägrar släppa. Först träffar jag Sterner som är jättesur av någon anledning och inte ens tittar på mig. För att göra honom gladare så ger jag honom en kram, men han kastar iväg mig. Då går jag ledsen därifrån. Sen träffar jag Daniel som tröstar mig. Låter bra, eller hur? Men lyckan är kort, för det är någon liten skitsak, som jag inte kommer ihåg vad det var, som vi tycker olika om. Det slutar med att vi bråkar vi också. Han åker hem och jag ligger på golvet och storgråter. När jag väl vaknade och fattade vad jag hade drömt så började jag gråta igen och kunde inte somna om på ganska länge. Och nu gråter jag nästan med. Kan jag fatta att jag drömde eller?!


I these times of darkness

Lika lite tid och lust som jag hade att blogga igår antar jag att ni hade att läsa, så ingen skada skedd! Jag hoppas i alla fall att ni hade en bra dag, för det hade jag. 
Jag ska minsann baka cupcakes när jag är snyggt sminkad, har välvårdat hår och har massa strumpor och tights på mig. Och i bakgrunden spelas Michelles låtar. Jag tycker det låter ganska bra faktiskt!
En sak måste jag säga, och det är att min moster måste vara den underbaraste mostern man kan ha. Vi tänker och tycker lika och har precis samma humor. Kram på henne!

This is a dream

Min mamma är snäll! Hon körde iväg min julklapp till Daniel så att han skulle hinna få den innan julafton, eftersom vi båda var sjuka igår.
Idag fick jag ett trevligt samtal från Michelle och det slutade med att vi ökade pepparkaksantalet i huset. Väldigt mysigt om jag får säga det själv! Och tur, för annars hade jag inte fått baka några pepparkakor i år...
Efter att ha skrivit ett så underbart långt och roligt inlägg så tänker jag sluta, för det är mysigare att sitta framför en härlig julfilm med familjen.
God jul på er!

Someone to smile about

Ja, det där med att jag är tjejen som aldrig blir sjuk verkar vara lögn nu för tiden. Bara en vecka efter att jag hade min dunderförkyldning så åker jag på någon konstig maginfluensa eller något... Det sköna är att den försvann lika fort som den kom. Jag fick i stort sett inte sova något alls i natt, men däremot har jag full koll på dom som kör stora lastbilar på isen och fraktar saker till en oljestation eller vad det nu var. Ricky halkar efter med antal körningar den säsongen för han körde sönder något med oljan. Too bad for him!
Sen jag vaknade efter två timmars sömn i morse så har jag mått bra förutom att jag inte orkar göra något alls. Inget Mangos för mig med andra ord!

Något annat

Jag tycker om:
~ min fina pojkvän
~ hans fina tröja
~ min varma jacka
~ Frida Emanuelsson
~ att jag börjar 12 imorn
~ och att det sen är lov
~ att det är Mangos imorn kväll
~ det mesta

Super duper cute

Nu slutar du andas igen, Felicia!

Looking side to side

Jag uppskattar verkligen känslan av att få sitta ner och vila nu. Efter att ha stått upp i köket hela eftermiddagen så är det helt underbart. Men nu har vi i alla fall julgodis så det räcker hur länge som helst! Nu är det bara att ladda om, för imorn ska jag baka ännu mer julgodis, fast med en väldigt saknad kille istället!

Ganska söt kille det där tycker jag!

Föresten så är jag sprallig i hela kroppen och kan knappt sitta still. Den här våren kommer jag resa massor, om det bara blir av! WIIEEEEEEEEEE

Let's sell all our shit

Resplanerna har börjat snurra runt i mitt huvud. Nu är det för sent för att säga till mig att jag inte får åka. Jag ska till London och se Never Shout Never oavsett vad som krävs.

Never want to let you go

Långsamma djupa andetag nu, Felicia! Det är svårt för mig att få kontroll över mig själv just nu. Jag vill bara hoppa upp och skrika så högt jag kan. Det tänker jag dock inte göra. Dels för att min hals inte är med mig och för att folk inte ska missta mig för en fjortis. MEN jag såg nyss min amerikanska mans (ledsen Daniel, men jag har faktiskt en man där borta också och det har varit så långt innan jag träffade dig) turnéschema och jag svimmar nog snart. Han ska till Europa!!! Det närmaste Sverige han kommer är Tyskland, men ändå!! Det är helt sjukt hur gärna jag vill höra honom på riktigt.
*ding*
Det var ljudet av när en biljett hamnade överst på min önskelista!


Alla gester alla ord

Michelle på fredag. Daniel på lördag. Ingen Daniel alls. Daniel på söndag. Michelle på lördag. Ingen Daniel alls.
Jag gillar inte när folk blir sjuka och smittas hit och dit och blir friska och blir sjuka. Vad händer?! En sak som är säker är i alla fall att jag äntligen får spendera massa timmar med den bästa vännen jag har!

Ge inte upp, snälla

Det är en vecka kvar till jul och jag har äntligen köpt dom första julklapparna, förutom Michelles som jag köpte i novemer. Jag fattar inte hur jag kunde vara så seg i år...? Men det sköna är att jag i stort sett är klar också. Jag har börjat köpa till alla och ska bara köpa några grejer till för att komplettera. Känns riktigt bra!
Dessutom ska vi antagligen göra julgodis här hemma imorn, och på söndag ska jag få träffa min väldigt saknade pojkvän igen för att göra ännu mer julgodis. Helt okej!

It started with a kiss

Jag är ingen miljötjej. Inte på riktigt i alla fall. Jag får typ ångest och bli stressad när jag tänker på miljön och vill verkligen göra något för att förbättra den, men jag orkar liksom inte ta tag i det och engagera mig. Men idag gjorde jag något som jag skulle ha gjort för längesen men har glömt bort. Jag ändrade min startsida från Google till Blackle! Det stod om det i någon tidning för minst ett år sedan, men det var inte förän nu som jag kom att tänka på det. Det är en söksida, precis som Google, men grejen är att istället för att ha en vit bakgrund så har de en svart. Svart är mycket mer enegrisnålt än vitt så bara genom att folk använder sig av Blackle istället så har 2 225 117.304 wattimmar sparats och det ökar bara hela tiden. Ganska otroligt enligt mig! Det kräver ju inget av mig heller liksom.
Många bäckar små...

Så står vi där

Jag är så glad över att jag äntligen har tid till annat än läxor nu när jag slutar tidigare och har varit hemma några dagar. Det är så härligt att kunna fördriva tiden med oviktiga saker och slippa tänka på massa måsten hela tiden. Så jag snodde Melindas frågor som jag tänkte underhålla mig med ett tag!

Hur har året 2010 varit för dig? - dåligt i början men sen blev det bara bättre och bättre!
Bättre än förra året? - ja det tycker jag verkligen
Någonting du aldrig kommer glömma 10? - kreta med bästa michellen av alla michellare
Har du flyttat under år 10? - typ båten på halvtid i somras?
Har du hittat en ny låt som du älskar? - si si
Isåfall vilken? - typ alla låtar med Never Shout Never, Magnus Weideskog och Tylor Hilton
Har du kysst en främling? - ja...
Hur har du mått under året? - bra! jag brukar inte vara ledsen så

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2010? - hahah var det kaos det första halvåret eller?! men sen jag blev kär i Daniel så har det bara varit bra!
Har du varit kär? - väldigt!
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja det har jag<3
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - hihi ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - beror på hur man ser det antar jag...

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - Tack och lov inte!
Har någon i din släkt avlidit? - typ farfars syskon men dom känner jag inte
Har du slagit någon riktigt hårt? - Jag? Slå hårt?! HAHAHAHA
varit i slagsmål? - jag är för snäll (a)

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - det har jag väl, men man får inte tänka så!
Har du skämt ut dig? - haha det har jag säkert gjort!
har du ljugit för en vän? - det har jag nog, men inget jag kommer på nu
Har du varit ute en hel natt? - inte ute, men framför ett redigeringsprogram
Har du blivit tagen av polisen? - Nej, och jag tackar för det!
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - det har jag allt
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - yes yes

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - katedralskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - alla är så söta så!
Hatar du någon på din skola? - finns ju ett antal störningsmoment, men inte mer än så
Har du gjort något framsteg? - jaa!
Haft alla rätt på ett prov? - varför kändes det helt plötsligt som att vi inte har haft några prov alls...?

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - ja, väldigt många dessutom!
Har du förlorat en vän? - nja, tappat kontakten
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Fröken Grann!


Det finaste jag har

Ganska nice dag idag må jag säga! Först hade jag matteprov som jag faktiskt tyckte gick ganska bra. Jag borde få godkänt i alla fall. Efter det hade vi teater och sen var det slut! Tack vare att Björn är ute på villovägar så slutar jag massa tidigt imorn också. Helt okej enligt mig! Måndag är den enda dagen den här veckan som jag har varit i skolan hela dagen, och då hade vi dessutom Luciafirande på morgonen så den var inte som vanligt heller. Som om inte det vore nog så är det bara några dagar kvar tills lovet är här. SUPER!

Just because I'm here

Jag vaknade till Ellen DeGeneres Show förut och såg detta. Älskar när kända människor vågar bjuda på sig själva och vara roliga! Made my day!


Kladdkaka

Things are gonna get back the way they were. They have to.


Light up, light up

Jag förstår det inte. Jag blir i stort sett aldrig sjuk. Jag är tjejen som kan vara omkring sjuka människor utan att själv bli sjuk. Och dom få gångerna jag väl smittas så är jag tjejen som bara blir lite förkyld, eller tjejen som har svininfluensa i fyra dagar för att sen komma tillbaka till skolan och dansa det första hon gör.
Ändå har jag lyckats med detta. Jag märkte att jag inte alls mådde så bra som jag trodde jag gjorde i morse så jag åkte hem igen och bestämde mig för att bli friskt istället. Jag spenderade alltså 1 timme och 45 minuter i skolan med att sitta vid datorn och läsa metro och sen åka hem. Men men. Jag ska i alla fall se på det Gossip Girl avsnittet jag missade i söndags, och som substitut för Ben and Jerry's så har jag romerska bågar. Helt okej ändå.

So could anyone

Nu tycker jag faktiskt väldigt synd om mig själv. Mina vanliga onsdagar ser ut såhär:
~ Spanska
~ Teater
~ Arbetsmiljö och säkerhet
Men idag är det helt annorlunda. Jag är fortfarande lite sjuk, men tog mig samman för att gå till skolan ändå. Jag gick upp vid 6 och tvingades gå massa ute i istiden innan jag överhuvudtaget kom till skolan:
~ Spanska- inställd, vilket hade gett mig sovmorgon till halv 12 om läraren hade sagt till
~ Teater- vi jobbar enskilt med enmansteatern plus att vår lärare är sjuk, så hade kunnat göra det hemma
~ Arbetsmijlö och säkerhet- iställetför den lektionen så ska vi kolla på MoP med klassen. Jag har ju redan sett det.

Känns som en ganska ovärd dag och jag hade mycket hellre stannat hemma och blivit frisk på riktigt. Därför ger jag mig rätten att tycka synd om mig själv.

We'll make it through, my dear

Just nu sitter jag och myser i min härliga 9Atröja. Mitt huvud, min näsa och min hals paktade ihop sig och gick upp i krig mot mig. Och jag förlorade. Så jag har spenderat dagen här hemma istället. Dagen har varit ganska händelselös på grund av det... Men istället för att skriva om hur många timmar jag har sovit, hur ont jag har i halsen och hur mycket godis jag har ätit så tänkte jag lägga upp några bilder från igår! Det är min syster som har agerat fotograf, därav den bristande kvalitén i bilderna. Och dessutom finns det 22 bilder på bara Michelles ansikte. Jag överdriver inte, jag har räknat! Dom flesta blev suddiga, men några blev helt okej ändå!







That lost wish

Att festa på söndagar är roligt på söndagen, men jobbigt på måndagen. Nu är jag så galet trött så jag gråter för minsta lilla grej... Men om en stund så ska jag och min lilla familj iväg till Skara för att gå på MoPs julkonsert och kolla på Michelle och Daniel. Det blir nog supermys!

Aa men eller hur?!


Nu ska jag snart hitta en väska åt alla mina grejor för att sen bege mig upp till ett visst helvete på berget. I detta helvete bor min kära väninna Gittan. När vi känner oss redo, och Daniel har trummat klart så bilar vi iväg till Skara. Det känns som att det kommer bli ganska nice, och jag brukar ju ha rätt! Dessutom har pappa hittat min kamera som har varit på vift i säkert ett halvår, så det är mycket möjligt att den får hänga med.


<3


You are my butterfly

Nu har jag minsann förberett mitt hår för det tuffa det kommer få utstå: plattning följt av lockning. Jag hoppas att jag har fått i tillräckligt mycket värmeskyddande mousse för annars lär det inte må så bra sen! Jag hade mina funderingar på om jag skulle göra en hårinpckning först, men sen kom jag på att det blir så lockigt då, och då skulle jag bara bli ledsen när jag måste platta det... Mina lockar är inte sånna jag behöver ikväll. Jag har typ korkskruvar (I wish i alla fall...) men nu krävs det stora lockar. Stackars mitt hår... Men vad gör man inte för Lusse i Skara?

Takes my breath away

Jag är en väldigt kär tjej. Och inte i vem som helst, utan i världens finaste kille. Sådeså!

Mitt hopp, mitt liv, mitt allt

Dansuppvisningen i torsdags gick super! Det är så fruktansvärt roligt att dansa och vi ville bara gå ut och köra en gång till! Mormor hängde med och hon tyckte det var jätteroligt så nästa gång ville hon ta med sig sin syster. Tillslut så kommer det vara pensionärer i hela lokalen haha. Och min kära moder som skulle filma fattade inte att man skulle trycka på startknappen, utan satt bara där med kameran hela tiden och trodde att hon filmade hur mycket som helst... Tur att Sarahs mamma och Sandra kan hantera sina kameror i alla fall!

Had the most amazing day

Jag har dom finaste vännerna, den finaste familjen och den finaste pojkvännen! Igår när jag kom till skolan så möttes jag av mina härliga klass som sjöng för mig och Lisa stod med en superfin cupcake i händerna. När jag blåste ut ljuset så sa hon att jag måste önska mig något, men jag kom inte på något alls! Inte minsta lilla grej! Jag är väldigt lycklig med allt som det ser ut just nu.

Min dag började med att min familj kom in till mig. Av dom fick jag romerska bågar (som är man's gift from God) och lite annat godis och så. Jag fick en ny säng i present några dagar för tidigt så det var super. Dessutom fick jag Daniels paket som han hade gömt här hemma. När jag hade öppnat det så började jag gråta. Det var en berlock med ett jättefint hjärta. Puss på den killen!
När jag kom till skolan fick jag, förutom sången och cupcaken, ett väldigt söt mugg full med godis av Sarah och Louise, och av Sandra fick jag en bok. Lite senare så kommer John och Lisa med min absoluta favoritsmoothie av alla tider och praliner som jag hade pratat om bara några dagar tidigare. Sen fick jag också välja vad jag ville ur cafeterian av fröken Emanuelsson.
För att göra dagen ännu bättre än den redan var så följde min Daniel med mig hem och efter att ha offrat sig med att kolla på Gossip Girl så åkte han hem för en stund sen.

Jag tycker om dom söta varelserna jag har omkring mig och som gör mitt liv så underbart som det faktiskt är!

I'm lovesick

Jag börjar bli lite nervös för dansen nu. Jag och Sarah har övat och övat i skolan flera gånger och vi kommer öva massa mer ikväll innan vi ska ha uppvisningen, men jag tycker ändå att det är nervöst. Usch usch usch! Jag kan ju alla steg, men jag är mest rädd för att jag inte synkar med dom andra eller får blackout.
Nej, nu bestämmer jag mig för att det kommer gå bra!


Wish she could

Nu är det så att jag satte mig här och hade något intressant att skriva om. Men nu är det borta...
Det kan ha något att göra med att jag ska baka bullar nu.
Eller att vi dukade till lärarnas julbord på Richards lektion.
Eller att vi har dansuppvisning imorn och har övat tusen mycket idag.
Eller att jag har läxor.
Eller att jag fyller år på fredag.
Eller att bajsbussarna ändras på måndag.
Men jag kan inte komma på vad det var jag skulle skriva om. Det kanske kommer senare!


As long as you're mine

"Daniel, Daniel, Daniel"
"Det vore kanske smart att lära mig spanskan till provet imorn"
"Det är inte onsdag!"
"Fila ner naglarna eller inte...?"
"Det är fortfarande bara tisdag"
"Julklapparna börjar falla på plats nu ju!"
"Undrar vad min lilla spanjorska kommer tycka om sverige"
"Snö är fint när det inte är storm"
"1 2 3 å 4 5 6 7 å 8 höger vänster väderkvarn"

Tankarna som snurrar runt i mitt huvud för stunden...

A cute picture

Hahah det här med bloggandet går visst bara utför för mig! Men eftersom jag bloggar för min egen skull och för att jag tycker att det är roligt, så bryr jag mig inte sådär jättemycket. Det är så skönt att få skriva av sig lite. Om jag har några läsare eller inte påverkar inte det, men deklart att det är roligt när man ser att folk tycker om att läsa om det man skriver. Så, många läsare= bra, men inte så viktigt.

Nu måste jag göra det jag borde börjat med för längesen. Spanska.


Happy knowing that you are mine

Busy week säger jag bara! Så även fast jag har varit jättebloggig så har jag inte haft tid att skriva ner det på datorn. Det finns massa inlägg inne i mitt huvud nu. Men jag tänker inte skriva ner dom. Istället komprimerar jag det som har hänt. Jag lovar, ni skulle inte orka läsa allt ändå!

~ Dansen börjar äntligen sätta sig, även fast det är mycket småsaker kvar!
~ För tredje året i rad har jag och Michelle gjort julkalendrar till varandra. Supermysigt att få vakna varje morgon och öppna ett paket ifrån min älskade vän! Tyvärr har jag bara hunnit göra 23... Men ska försöka till tusen att hinna klart imorn!!
~ Våra dansares dansproduktion var det bästa jag sett på länge! Jag skrattade. Jag grät. Jag fnittrade hejdlöst. Alla var så himla duktiga. Men det var ju inte bara dansare som var med, utan även John och Sterner. Sterner var faktiskt den enda i hela produktionen som hade en solodans. Och i och med det så har i stort sett hela skolan sett den mannen strippa.
~ Två kvällar i rad har jag spenderat i skolan med att sälja fika och vara trevlig och klappa och ropa och städa och framför allt kokat kaffe!
~ Jag har fått reda på vem den spanjorskan är som jag ska ha här i en vecka, och som jag sedan ska vara hos i en vecka. Och det känns väldigt bra! Vi har så mycket gemensamt så jag kan inte tänka mig att det kommer bli annat än bra!

Jag hade en hel del annat att skriva också, men mamma avbryter mig hela tiden så jag kommer liksom aldrig in i det. Men men. Det är så det är!

Nu kommenterade mamma det jag skrev om att hon hade avbrutit mig, men hon sa bara att hon bjuder på det. Tack!

RSS 2.0