Ditt hjärta

Känner hur mitt kändisskap i området börjar ta form. När jag gick hem från föreställningen så stod det två tjejer på balkongen:
- Men är inte det hon...?
- Jo, men det är det väl? Från Två Dagar.
Jag gick mest och log för mig själv, för trots att halsen rosslade till ordentligt så kändes det i det stora hela som att allt gick riktigt bra. Dessutom så hade vi en mysmiddag med klassen och lärarna som ledde till både tårar och skratt.

Nu ska jag lyssna på Lisas lista en sista gång, för imorgon så är det Sarahs som gäller!

Kan inte komma till skolan idag

Till min stora besvikelse så har jag insett att chokladbollar är ungefär lika med sömnpiller för mig. Detsamma gäller kladdkaka. Om jag inte får riskera att somna tvärs över sängen klockan 19 så får jag uppenbarligen inte äta något jag tycker om.
En annan upptäckt är att vattenshottarna jag tar på scen börjar smaka äckligt på riktigt. Inte så kul för mig, men det underlättar mitt spel. Tur att jag har min drink som jag kan skölja ner den med!
Det är nog bäst att lägga mig och läsa min livsguide innan jag hinner upptäcka andra saker.


Vara stark

I tre år hade jag väntat. Ända sen den stunden jag satt i Katedralskolans aula för första gången så har jag kämpat och väntat på det ögonblicket. Och till slut så åkte ridån åt sidorna och vi var igång! Det var två riktigt bra föreställningar, trots att nervositeten tog överhand de första timmarna.
Efter att ha tackat en jublande publik och pratat med nära och kära så tog underbara Lisa hand om mig och såg till att jag kom till Broddetorp.


Glöm nu inte att boka biljetter tills ikväll och nästa helg!

The greatest thing

De senaste dagarna har varit de värsta jag har varit med om, men tack vare mina underbara vänner och familj så har jag klarat mig ganska bra ändå. Alla rep inför produktionen får mig på andra tankar så att jag kan koppla bort allt jag inte vill tänka på. Vännerna låter mig gråta ut, ger mig råd och får mig att skratta. Dom kommer hit och sover hos mig så att jag inte behöver vara ensam.
Vad skulle jag göra utan er?


Som måsens skri och som havets brus

Jag är i något sorts vakuum och bara väntar på att det ska landa i mig. Att jag verkligen fattar att det är på riktigt och att det här inte är den sortens mardröm man kan vakna upp ifrån. Tårarna strömmar, men jag låter dom göra det. Orkar inte hålla dom inne.
Det är så ofattbart orättvist att två personer som älskar varandra så mycket ändå inte kan vara tillsammans. Jag önskar att jag ville andra saker. Samma saker. Då hade det varit helt annorlunda nu. Eller så önskar jag att kärleken bara kunde försvinna så att det inte gör så förbannat ont.
Så många minnen dyker upp i huvudet. Alla är sådär sockersöta så att det först pirrar till i magen, men sen övergår det till något annat. Det är helt enkelt slut. Bara att acceptera.

Du är den finaste människan jag har träffat och du får mig att känna mig som världens vackraste.


You left me speechless

Om exakt en vecka så sitter jag i loge 1 framför en spegel med en sminkpensel i handen. Tusen fjärilar kommer bo i min mage. Då är det dags för premiär! Det är riktigt galet att det vi har jobbat med så länge snart går av stapeln. Jag undrar vad som händer sen när sista föreställningen är klar... Både hjärnan och kalendern kommer att eka tomt. Jag måste medge att det kommer bli ganska skönt ändå att slippa den ständiga stressen och faktiskt kunna ägna sig åt annat. Men jag njuter ändå av varenda sekund!

Äpplen

Idag fyller två av mina vänner år och Greger har namnsdag, som mamma så snällt upplyste mig om. Detta måste man fira och hur gör man det bättre än med kladdkaka? Så nu sitter jag i en kladdkaksdoftande loge och väntar på att jag ska få springa in på scenen, hämta en stol och rusa ut igen.


Sing little darling

Min kropp sa emot ordentligt imorse. Jag låg i sängen och önskade att någon kunde ställa sig med en stor fläkt och svalka av mig. Daniel måste tyckt att jag var jättemysig som låg bredvid och svettades som en gris...
Men helt oproduktiv har jag faktiskt inte varit idag ändå. Jag har skickat iväg en hel del loggor till programbladet och fixat jobb både här och där. Skönt att jag inte kommer stå utan jobb i sommar i alla fall!

DetaljerSmälte lite när jag såg det här måste jag säga. Det gjorde jag när jag såg hur glad hon blev när jag berättade det också. Blir nog en hur bra dag som helst!
Idag var första dagen på länge som jag inte hade något som helst att göra - SKÖNT. Har varit halvsjuk ett tag och äntligen fick jag bara vara sjuk och inte göra någoning. Nu har jag förberett håret inför rep imorgon kväll. Wonderful!


Snurrar

Jag gav dig en blomma, lade den försiktigt och omsorgfullt i din hand. Den var det finaste jag hade och jag litade på att du skulle ta hand om den. I början var den färgstark och vacker. Jag insåg att jag hade gjort rätt i att be dig vakta den.
Men tiden gick och blomman förändrades. Den fantastiska färgen försvann och bladen lämnade blomman ett efter ett tills det bara var några få kvar. Om det var vinden som slet med sig dem, eller om det var du som plockade bort dem, det vet jag inte. Men det viktigaste av allt, du var inte försiktig.

Holding on

Efter en hel dags rep av Två Dagar så har mycket fallit på plats. Det blir bara bättre och bättre för varje gång vi kör! Nu ligger jag i soffan i valet och kvalet. Sova ett par timmar -hålla mig vaken tills jag ska agera taxi. Svårt val...
Blir väl att hålla mig vaken. Har en hel del att tänka igenom.

RSS 2.0