All those days spent together

Jag tänker inte skriva något idag för det kommer bara bli ett väldigt negativt inlägg ändå. Jag är alldeles för trött och stressad. Men imorn så är det nog okej!

En rolig sak är i alla fall att Johnnisen fyller år idag!

So much for nothing

Musikens Vänner invaderade aulan idag så vi fick kika på filmen i ett klassrum istället. Det innebar att jag inte fick nallen... Men däremot kramade jag den enorma katten som finns där. Så jag överlevde ändå!
Nu måste jag verkligen läsa om Hamlet. Annars blir inte Björn glad på mig imorn...


Get out

Nu är det såhär att jag har galet tråkigt! Jag är den enda i Es2 som varken har lektion eller sovmogron just nu... Det är spanskans fel. Och jag orkade inte sitta med på engelskalektionen för jag antar att dom jobbar och då är det ändå inget roligt med att sitta där. Alla andra esteter har också lektioner, och Melinda är ledig den bajsen.
So it's just me then... Men man kan ju faktiskt sitta här i biblioteket och fördriva tiden lite. Dom slutar nog snart ändå!
Ikväll är det skräckfilm i aulan som gäller igen, och nåde den som tar den stora nallen ifrån mig!!!!

Leave this town

Jag funderar på om Spotify har något sorts censureringssystem eller om det bara är mitt internet som spökar... Men jag tror mer på det första! I så fall tycker jag att det är väldigt töntigt, för i Never Shout Nevers låt The Past så sjunger han "I've been smoking the green since I was nearly sixteen". Förut har dom låtit honom sjunga det, men nu helt plötsligt låter green precis som att strömmen försvann eller nåt...
Jag kommer inte börja knarka bara för att han sjunger så, så varför skulle någon annan det?

Open the doors

Åh ni skulle bara veta hur stolt jag är över mig själv just nu! Efter lite mer än ett år så har jag äntligen tagit tag i en sak som jag borde ha gjort direkt.

*bästa trumvirveln i historien*

Jag har aktiverat mitt csn-kort!! Bättre sent än aldrig, eller hur?
Såhär har mitt och det gula kortets förhållande sett ut...
~ Det dimper ner i familjen Bergers brevlåda.
~ Jag blir glad över att jag får brev. Brev är bäst!
~ Efter att jag har läst igenom det och förstår vad det är så lägger jag det varsamt på mitt lilla bord i väntan på att få bli aktiverat.
~ Det ligger där väldigt länge...
~ Jag får för mig att städa.
~ Efter den omtalade städningen vet jag inte längre vart kortet befinner sig.
~ Precis innan sommaren så gör jag ett försök att leta rätt på det.
~ Jag hittar pappret i en låda, men inte kortet.
~ För några veckor sen hittar jag kortet. I samma låda.
~ Jag lägger kortet på bordet för att inte glömma av det.
~ Jag glömmer av det.
~ Och nu är det aktiverat!!

Jag tycker att det var en vacker historia! Undra om man kan göra film av den...?

Jag minns det med glädje

Jo, lite sur är jag allt just nu. Annars är jag glada tjejen! Men aa, just nu är jag sur... Jag hade nämligen hittat en grej på second hand som skulle vara väldigt bra till en karaktär i Spökvandringen. Men när jag kom dit idag, efter att ha pratat med mina kostymkompisar, så hade någon annan varit där och köpt det jag ville ha! Inte okej, gott folk. Inte alls.
Så på torsdag efter skolan måste vi ge oss ut bland Skaras butiker och leta efter allt som vi inte har fixat än, och dessutom sy klart allt. Stress! Men det löser sig det också tillslut. Det jag är mest orolig för är att vi ska vara ensamma i bunkern precis vid källaren med spöket... Jag får se till att lösa det på något sätt.

Nu måste jag in i duschen för vi hade provsminkning idag. Spännande var det! Jag hann precis tvätta bort sminket innan jag sprang iväg för att hinna till bussen, men pudret flög åt alla håll och kanter, även fast jag blåste massa på borsten. Med andra ord: Mitt hår är fullt med puder.

He said, she said

Jag har ett stort problem. Ett i-landproblem så det skriker om det. Men det är ändå ett problem.
Varje varje varje gång jag tar på mig ett par tights så ska dom envisas med att korva sig och snurra runt mina ben... Kan dom fatta att det inte är rätt eller?
Första benet brukar klara sig. Tightsen tycker att max ett halvt varv är lagom. Den andra däremot... Herregud säger jag bara! Oavsett hur jag gör så är det ALLTID minst tre varv som gäller!! Det leder till att jag måste sitta hur länge som helst och bara försöka snurra tillbaka allt. Det är jobbigt.
Innan jag dör ska jag komma på en teknik som överlistar tightsen!


Little me

Tidigare i veckan så hade Metro skrivit en artikel om vad man skulle göra om man, precis som så många andra, blir deprimerad av hösten och mörkret. Deras råd lät ungefär: Om du redan är deprimerad av annat så bör du prata med en psykolog. Om du däremot inte är deprimerad sedan tidigare så ska du bara försöka acceptera att det är en mörk årstid, men att den snart går över.
Jaha? Det hade jag väl kunnat räkna ut själv? Därför så tänkte jag dela med mig av det som fungerar för mig när höstens mörker tar över.
~ SOLA!! Att ligga i solariet och låtsas att man är på en strand gör väldigt stor skillnad för mig!
~ Spadagar! Ha en spadag med kompisar, eller ensam. Alltid lika skönt med ansiktsmasker och hårinpackningar.
~ Trotsa vädret! Kör igång sommarlistan på spotify, ta på dig sommarkläder, kika på bilder från sommaren, drick smoothies och låtsas att det fortfarande är sommar. Fast gå för guds skull inte ut!
~ Planera sommaren 2011! Kolla på olika hotell, festivaler och annat! Tänk ut allt roligt du ska hinna med nästa sommar!

Sen är det ju faktiskt inte så himla hemskt att acceptera hösten heller. Tänk vad mysigt att äntligen få tända levande ljus i alla rum, begrava sig bland kuddar och filtar i soffan och ha mysiga filmkvällar med kompisar!
I like it!

Sweet perfection

Klockan är bara två och jag har:
~ Nästan lärt mig alla mina repliker
~ Övat på dansuppvärmningen
~ Dammsugit hela huset
~ Skrivit en engelskauppsats och skickat in den
+ att ni som känner mig vet att jag inte har förmågan av att göra något snabbt.

Enligt mig är det ganska effektivt!


Where everybody knows your name

Vet ni en sak? Jag har utvecklat mina matlagningskunskaper! Förut kunde jag i stort sett bara koka makaroner. Ibland inte ens det. Det har Melinda koll på. Och inte kunde jag fixa ihop något vettigt förra sommaren när jag, Melinda och Ronja var i båten heller... Och så har jag kokat över nyponsoppa. Och misslyckats med chokladpudding som bara består av mjölk och pulver. Och grillat kyckling, som man egentligen inte skulle grilla, i en halvtimme utan resultat.
Men nu så! Efter nästan 17 år av total okunnighet i köket så kan jag koka ris, steka kyckling och dessutom göra sås. Och faktiskt göra något gott! Det var nämligen det jag lyckades med igår när jag agerade kock åt mig och Michelle. Så nu är jag inte värdelös på att laga mat längre! Yesss

Vad hade du väntat?



Jag tror indonesiska härstammar från svenska om jag ska vara ärlig

Loose what isn't yours

Jo, jag hade rätt. Jag har galet ont i axlarna, armarna och benen! Magen klarade sig däremot ganska bra, vilket är väldigt konstigt med tanke på hur ont det gjorde igår... Men jag tycker ändå att det är gött att ha träningsvärk. Då vet man att man har gjort något bra och faktiskt blir lite starkare. Så till alla som någon gång har klagat på mina muskler: Jag är snart ikapp!!

Beautiful for nothing

En sak kan jag säga er, och det är att Jorges styrkepass inte är nådiga! Vi hade honom idag på röst och rörelse, precis som alltid, och idag fick vi inte dansa mer än till uppvärmningen. Istället fick vi köra riktigt hårt med styrkan. Jag lovar er att jag aldrig i hela mitt liv har haft så ont i magen som jag hade idag! Helt galet! Dessutom värkte axlarna och armarna en hel del också. Magrutor och muskler, here I come!!
Vi avslutade md att strecha rejält också. Inte vanlig strechning, nej nej! Utan väldigt extrem för att vi ska bli mer viga. Det gjorde också massa massa massa ont! Sätt er på golvet med benen ut på golvet som ett v och låt någon trycka dig på ryggen så att du kommer så långt ner det bara är möjligt, så får du se själv!
Härlig träningsvärk jag kommer ha imorn eller... Men det känns riktigt nice ändå. Fatta hur vältränade Es2 kommer vara beach 2011!

Cool som en gurka

Jag höll nästan på att glömma en sak! Idag fick vi manuset till Spökvandringen!! Vi hade en kollationering (om man hade en radar som mätte osäkerheten på om det verkligen heter så så skulle den pipa ganska högt nu) och läste igenom alla våra repliker tillsammans med alla teatrare. Jag måste säga det att manusgruppen har gjort ett grymt jobb! Massa tummar upp för Sarah, Sterner, Ylva och Siri!!
Jag och John gjorde ett rollbyte för att det skulle funka bättre. Mer än så säger jag inte för då kommer jag spoila. Men jag tycker det känns väldigt bra i alla fall!


Jag lovar er, den som missar det här missar väldigt mycket!!

Floating on small clouds

Jag klippte mig ju igår också! Inte så stor skillnad eftersom jag bara tog det som var slitet typ. Men jag och frisören Camilla konstaterade att mitt hår inte är lockigt längre, utan bara lite självfall/vågigt. Hur kul är det då?! Jag har ingenting emot det som frisyr alltså, men jag vill verkligen ha tillbaka mina riktiga lockar!! Det känns mer jag än det mycket rakare jag har nu... Ja, jag plattar det ju ibland, men det vill jag inte ha jämt. Bara ibland!
Bajs.

Helt galet osmickrande bild! Men det är i alla fall nyår förra året (08/09 för er som inte kopplade det...) och ser ni hur lockigt det var eller?!?!?


Det verkar så lätt

Igår var det kaos när vi skulle hem!! Tåget var jätteförsenat och sen så åkte det suuuuuperlångsamt så jag trodde att vi skulle få flytta till Göteborg eller nåt... Men jag kom hem ändå! Dock inte med allt som skulle hängt med.
Ja, ni såg ju min lista med grejor jag skulle köpa... Jag visste redan innan att jag inte skulle ha råd med allt, men det viktigaste av allt var skor, en väska och sminkborttagningsmedel! Sminkborttagningsmedlet var det enda som fick följa med. Och ett linne. Och en tröja. Men dom två sista sakerna stod inte ens med på listan över huvudtaget.
Jag kan verkligen inte det här med att köpa skor. Det går inte! Jag är helt enkelt alldeles för kräsen. Jag ser framför mig redan innan exakt hur dom ska se ut, och hittar jag inte dom perfekta så är det kört! Precis samma är det med väskor. Ändå försökte jag vara öppensinnad och kolla först, innan jag bestämde vad jag ville ha. Det gick ju inte särsklit bra... Dessutom var skorna några av dom vanligaste. Jag ville bara ha vanliga svarta tygskor, men antagligen har dom utrotats...
Men jag är supernöjd ändå ska ni veta!

Det var meningen att det skullle vara en bild på min nya tröja här, men när jag skulle ta en bild md camen så hängd sig hela datorn... Jag tänker inte ta den risken igen!

Kommer räddningen tillslut

Två saker jag glömde på min söta lista:
~ Återfuktande ansiktsmask
~ Sminkborttagningsmedel

Efter att ha kört med tvål och vatten i snart två veckor så mår inte hyn särskilt bra... Det kvittar hur många gånger man smörjer in, det är lika torrt ändå.

Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med bussen till frisselifrissan!

To find another you

Okej, såhär ser min morgondag ut (jag gillar den väldigt mycket):
Det är studiedag, eller k-dag som dom kallar det i Skara, och då ska jag soooooooova... Efter att jag har gått ur drömmarnas värld så står mitt namn i frisörens planering. ÄNTLIGEN!! Mitt hår faller ihop och dör när som helst och det finns inget jag behöver mer just nu än att få bort det slitna...
Men jag får inte sitta där alldeles för länge. Jag ska nämligen möta mina söta flickor för en dag i Göteborg! Vilket påminner mig om att jag skulle fått tag i ett f-kort idag... (Den enda bristen med våra skolkort är att dom inte funkar till gbg!).

Min inköpslista
~ Repair Rescue
~ En hel väska
~ Skor
~ Foundation
~ Massa kläder jag blev kär i på Bik Bok idag...

It's gonna be like that

Dagen började apa, men slutade bra.
Den apiga delen bestod av en bara-fem-minuter-till-situation som snabbt blev 40 minuter... När mamma till slut väckte mig så stressade jag järnet för att hinna äta, byta om och fixa mig på bara en halvtimme! Gudarna vet att jag är långsam vad det än gäller. Det vet jag med. Och nu vet ni också. I alla fall, när jag kom fram till skolan så satt det en lapp på dörren som sa att Juha var sjuk och att lektionen var inställd. Jag hade alltså kunnat sova ytterligare en halvtimme och tagit bussen som är i Skara vid 9. Gött...
Men dagen slutade väldigt bra ändå, för jag åkte till Skövde med Sarah och dansade. Så sjukt skönt att ha börjat igen! Love it.

Better in time

Sådär! Nu har jag äntligen skrivit av båda uppvärmningarna. Jag och Sarah bestämde oss nämligen för att köra på R'nB och eftersom vi missade förra veckan, så har vi lite att ta igen. Men jag är väldigt glad! Att dansa måste vara det bästa som finns! Teater i all ära, men inget slår dansen. Det känns helt underbart att få komma igång igen.
Finally. Finalemente. Infine.

Den ursprungliga danstrion! Men nu får jag och Sarah klara oss utan Lisa, tyvärr

Just to rip them apart

Hur kommer det sig att man blir mer sjungig när man är hes? Är det för att man vet att man egentligen inte får sjunga? Mamma frågade mig i alla fall nyss om jag var ett pulver som satt och sjöng även fast jag knappt kan prata. (För er som undrar så kan jag meddela att det inte lät särskilt vackert) Jag kan tycka att det blir snyggare när man är lite hes. Det blir liksom en mer personlig och speciell röst då. Men det finns såklart en gräns för hur hes man får vara för att det ska låta bra. Jag är lååååååångt över den gränsen... Om några dagar blir det nog bättre. Det hoppas jag i alla fall, för nu har jag varit hes sen i onsdags typ och det är inte okej! Inte ens mina vänner känner igen min röst. Då har det gått för långt.
Nej, jag får helt enkelt hålla mig ifrån sjungandet helt och hållet några dagar till!!

So silly

Blair är sur på Rachel för att hon gav henne kvarsittning. Blair sprider ett ryckte om att Rachel och Dan är tillsammans. Serena blir svartsjuk. Jag kommer aldrig bli frisk. Michelle lär sig makdoniska. Matte är ologiskt. Jag ska dansa imorn.
Ja.

Tiden den stannar

Hahah mitt internet flippar ur!! Facebook laddar om och uppdaterar sidan varje sekund, vilket leder till att så fort man får upp hela sidan igen så hinner man inte läsa något. Då gäller det att vara snabb på stoppknappen bredvid uppdateringsknappen. Klickar man i precis rätt ögonblick så ser allt ut som vanligt igen, och man kan göra det man vill. För en stund. Sen börjar det om igen...
En annan grej som hände var att det helt plötsligt kom upp en såndär ruta med google translate där det stod att den sidan var på indonesiska och undrade om jag ville översätta den. Eh... Nej, jag tror jag klarar mig. Men tackar som frågar! Om den däremot hade varit på indonesiska så hade jag tacksamt tagit emot hjälpen.

Min hostande kanske har smittat datorn...?

I'm lost in the thing called my head

Jag märkte nyss att min foundation är helt gojsad... Jag hyser stora misstankar mot min syster. När jag frågade om hon hade lånat den så svarade hon att hon vet att hon inte får det, så hon hade självklart inte rört den. Med tanke på att hon ringde mig två gånger på engelskan i fredags, trots att jag klickade upptaget, bara för att fråga om hon fick låna mitt rosa nagellack så blir jag lite tveksam...
Men hur skulle den annars kunna bli så rörig? Jag gjorde ju inget med den igår när jag fixade mig, och efter det så låste John in väskorna i ett rum. Risken att någon skulle ta sig in där, rota omkring i min väska efter sminkväskan och gräva fram foundationen är inte särskilt stor. I så fall måste den personen ha varit väldigt desperat!
Jag ska minsann granska min systers ansikte efter spår av foundation.


Got to leave

Igår hade jag väldigt roligt! I slutet av kvällen blev jag iförsig (har inte minsta lilla aning om hur man stavar det rätt, men ni fattar ju vad jag menar i alla fall) helt galet trött, vilket ledde till att jag blev sur... Så FÖRLÅT till alla som jag bitchade mig mot igår, det var inte meningen!
Min hals är inte bättre än igår. Just nu är jag nästan stum. Härligt... Men jag har asbra medicin! Det ligger nämligen en Ben & Jerry's i frysen med mitt namn på...

Bilden är från Manogs förra veckan, men fest som fest?! Johns bilder från igår hoppas jag att jag får tag i snart!

Right in front of me

Just nu sitter jag i kostymbunkern och är inte så seriös som jag egentligen borde vara... Men grejen är att vi typ inte kan göra något som det är nu. Vi måste till secondhand, och det är inte öppet än, och så måste vi sy massa. Vi har precis beställt tyget så jag hoppas att vi får det på tisdag för annars vet jag inte hur vi ska kunna hinna med allting! Om en och en halv vecka ska allas kostymer vara klara. Hur ska det gå till?

From the start

Okej, har man annat för sig så har man. Då blir det inget bloggande, tyvärr...
Hur som helst så befann sig jag och mina vänner på Hagabion i Göteborg i tisdags. (Kan ju meddela att jag blev kär i ett hus i närheten. Dit ska jag minsann flytta en dag!) Det var riktigt roligt att kolla på allas filmer! Efteråt blev jag däremot sur. Inte för att vi inte vann, för det hade jag verkligen inte räknat med, utan för att jag inte förstod mig på dom filmerna som gjorde det... Djupa, tråkiga och konstnärliga var dom. Inte riktigt min grej. Men juryn tyckte om dom i alla fall.

Nu sitter jag och försöker få min bena att ligga ner så att det inte ser konstigt ut... Imorn är det nämligen Vara som gäller! Jag ser verkligen fram emot det, för John har förfest och då är det omöjligt att det inte blir helt bäst!
Jag ber i alla fall till Gud, eller något liknande, att luftfuktigheten är ickeexisterande! Jag går minsann inte med på att ha frissigt hår imorn. Det är sämst. Inte roligt alls. Inte minsta lilla miniminiskoj.
Något som jag däremot vet kommer vara ickeexisterande på lördag är min röst. Jag har varit bajshes hela dagen och det kommer ju inte bli bra tills imorn. Och hur stor är chansen att jag är tyst hela kvällen imorn? Nej, inte så stor. Prata tusen, skrika och sjunga är ingen bra kombination.
John tyckte att vi skulle göra en deal: om jag inte var helt tyst hela kvällen så skulle han och Louise peka ut fem killar jag var tvungen att pussa. Det gick jag inte med på. Som tur var gick jag som vinnare ur den diskussionen så jag slapp både vara tyst och pussas. Jag måste vara en duktig förhandlare!

Aja, nu vet ni lite mer om mig typ.

I've got so much to do

Seriöst. Nu blir jag snart helt galen. Mitt internet har beslutsångest. Det kan helt enkelt inte bestämma sig för om det ska funka eller inte. Det kanske rent av är så att det är schizofreni det lider av, vad vet jag? Hur som helst så gör mitt kära internet så att jag loggas ut från msn varannan sekund (det känns i alla fall så) och får mig att framstå som en bitch som inte svarar någonstans, eftersom jag varken får allt som skrivs eller kan skicka det jag vill ha sagt. Ganska så sämst är det. Så om det är något som är supermegaviktigt så får ni smsa eller så! Inte för att jag har något emot sms över huvudtaget, men chansen att göra din röst hörd ökar med väldigt många procent.
Bra, då vet ni.

Jaha

Okej, så... imorn gäller det. Det är då det är dags att sätta sig på tåget mot Göteborg och inta bion för att kolla på alla filmer. Och alla ska kolla på våran. Jag vet att det inte är så en så stor grej egentligen, men jag kan inte låta bli att bli så himla nervös! Tänk om dom totalsågar den!! Nej, nej, bort fula tanke! Bara det att jag vet att det kommer sitta folk och granska allting, och kritisera och allt det där, får mig att bara vilja försvinna... Hjälp!?
Men efter att ha tagit några djupa andetag så har jag kommit fram till att jag vågar länka till filmen... Som för att förbereda mig. Jag skulle kunna komma med tusen ursäkter och påpeka massa grejor, men jag låter bli!
Den blev som den blev, och jag tycker att den blev bra! Så är det med det.
http://www.youtube.com/watch?v=8q_u6-7aZW0

Bara för att

PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!
Jag vandrade in på sensus.se för att jag skulle kolla när dansen började och tänkte ta tag i det här med att anmäla mig. Har hört att det kan vara ganska bra att göra det... För det första så märker jag att alla grupper drar igång nästa vecka, vilket innebär att det är bråttom bråttom att anmäla sig! Men det räckte inte med det: den gruppen jag och Sarah ville börja i fanns inte med på listan!! Jag knappade snabbt ihop ett mail till läraren och väntar bara på att få ett svar nu... Åh jag vill verkligen att det ska funka!! Om nu inte LA Newstylen blir av så satsar vi nog på R'nB istället, men det vore roligt att prova något nytt.
Snälla. Snälla. Snälla.

We're meant to be

Nu ska jag göra mitt bästa för att gottgöra mitt hår sen i fredags! Rösten och ögonfransarna är redan körda och går inte att göra något åt... Inte roligt, men så är det.
Egentligen borde jag boka en klipptid, men vem kommer ihåg sånt? Inte jag i alla fall... Så jag ska ta en dejt med Björn Axén istället. Jag hoppas verkligen att det gör någon skillnad! Det känns som att alla hårstrån slutar i minst tre delar i topparna. Inte minsta lilla okej!
Nej Felicia, på måndag ringer du frisören!!

Just words

Förlåt till mitt hår för att jag inte tog i något värmeskydd innan jag attackerade med platttången igår.

Förlåt till mina ögonfransar för att jag inte hade kvar någon sminkborttagning.

Förlåt till min hals för att jag sjöng lite mycket igår, när jag vet att den egentligen redan är arg och sur.

Men jag hade minsann väldigt roligt ändå!

Kinder Maxi

Jag vet inte om jag skrev det eller inte, och jag orkar inte gå tillbaka och kolla, men hur som helst så var vi ju tvungna att posta våran film till maratonet eftersom det bara krånglade. Nu kikade jag i alla fall in på youtube och såg att dom har lagt upp den där nu! Trevligt trevligt! Tyvärr så vill den inte laddas ordentligt. Varför vet jag inte... Men om man bara ger den lite tid typ så borde det ju funka!
På tisdag så bär det av till Göteborg tillsammans med mina Danare och lite annat folk för att kolla på dom andra bidragen och dessutom få se hur det går för oss. Spännande! Men väldigt nervöst och lite jobbigt också att det ska sitta massa folk och granska det jag gör...


Himlens alla små stjärnor

Min klass är den bästa.
Jag behövde bananakill idag.
Ikväll ska vi ha roligt.

Vad skulle jag göra annars?

Beautiful disaster

Imorn är det Mangos, och det är nice!!


Ser dig på blåa i april

Japp. Jag är duktig på det här med bloggandet! Ledsen, men jag har helt enkelt inte haft en sekund ledig typ. Inte för att jag klagar! Jag har varit massa i skolan, och när jag inte har varit i skolan så har jag varit med Erik, och när jag inte har varit med Erik så har jag sovit, och när jag inte har sovit så har jag vart i skolan... Get it? Så ja, jag har inte riktigt haft tid till min lilla blogg.
Det har väl inte hänt sådär jättemycket egentligen... I skolan springer jag mest runt i kostymbunkern och letar kostymer åt massa folk tillsammans med mina tre gruppmedlemmar. Inte så omväxlande direkt. Fast det är roligt!
Ja, det är väl typ det som händer...
Eller jo! Idag måste vi ha haft en väldigt dålig busschaufför när vi åkte hem idag för när han skulle parkera på busstationen så körde han för närma en annan buss. Den andra bussens ena backspegel gick sönder, men inte nog med det: rutan jag och Michelle satt vid (och som hon lutade huvudet mot) sprack!! Verkligen helt otroligt tur att den ändå satt kvar, och att det inte flög runt massa glassplitter! Det hade inte varit kul.

Hon är galen, jag vet. Lite jag också. Fast mest hon.

Socker i kaffet?

Okej! Nu har jag tid och antagligen tillräckligt mycket ork för att berätta om gårdagen och natten.
Kvart över 6 igår så vaknade jag och fick gå upp och packa det jag inte hade packat dagen innan och så bar det av till den lilla staden kallad Vara. Där mötte jag John och vi vandrade till deras fritidsgård Torsbo. Efter en stund så kom också Louise och Sarah. Hela laget var samlat! Vi fick reda på kriterierna för filmen: Temat var jubileum, saker som var tvungna att vara med var nycklar, en sockerbit och ett suprör, och de tre platserna som skulle vara med var en badplats, en servering och bakom en tv. Vad kan man skapa av det tro?! Vi hade massa idéer, men eftersom filmen bara får vara fem minuter så fick vi ta bort en hel del... Fast vi ska göra en lång version av den sen också!
Vi började filma runt 2 vid Nordpolen (som så snällt sponsrade oss med en tårta!!) och det tog mycket längre tid än vad jag trode att det skulle göra. Men det var helt sjukt kul!! Louise fick bada i fontänen vid torget (den badigaste platsen vi fick tag i...) och efter att vi hade gjort massa tagningar så kom polisen och undrade vad vi höll på med haha! Louise spelade med andra ord väldigt bra!
När klockan blev halv 11 var vi äntligen klara med filmandet och kunde börja med redigeringen. Erik tittade förbi en liten sväng också, och det gillades! Framåt 4 inatt eller något så somnade både Sarah och Louise så då satt jag och John och redigerade det som var kvar. Eller, det var väl mest han som skötte det, men jag satt och kollade på i alla fall.
Runt 5 eller 6 i morse så var filmen så som vi ville ha den och det var dags att bränna över den på en skiva så att vi kunde sätta i den i en dator med internet. Det var lättare sagt än gjort... Skivorna var slut så vi letade igenom hela kontoret efter en enda liten stackars skiva som var tom. Till slut så hittade John en och tur var det! Allt kändes bra igen. Men bara för ett litet tag...
Nästa problem vi stötte på var att det inte gick att ladda upp filmen... Lite halvjobbigt sådär eftersom klockan nu var 7 och man var tvungen att ha laddat upp den senast 9 för att få vara med i tävlingen. Då tröttnade jag totalt på all skit! John åkte hem för att se om det funkade på hans dator. Efter ett litet samtal med honom så kom vi fram till att det inte skulle gå... Jag skriver därför ett fint Rosseaumail (ni vet, ett sånt där "fladdra med ögonfransarna"mail typ) till filmfolket där jag förklarade hur det låg till. I väntan på svar så hittade jag ett telefonnummer som jag kunde ringa. Men eftersom jag antog att dom inte började jobba förän 8 så tänkte jag lägga mig i soffan i 20 minuter innan jag ringde (fattar ni hur trött jag var då?? Jag hade inte sovit minsta lilla på nästan 26 timmar...) och jag somnade! En timma senare vaknar jag av ett sms och bestämmer mig för att ringa det där samtalet. Men då var jag så trött att jag mådde illa så jag struntade i det och gick och la mig istället. När Sarah kom upp så tyckte hon att jag skulle ringa ändå, så tack Sarah!!! Hade det inte varit för dig så hade vi inte pratat med den trevliga tjejen på andra sidan luren och fått reda på att vi kunde posta filmen istället. Underbart!
Och ja, någonstans där åkte jag hem för att sova. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så trött! Men nu är jag inte tröttare än vad jag brukar vara vid den här tiden... Eller jo, lite kanske. Men jag är glad ändå för snart kommer Erik hit och det är bäst!

Imorn så är det dags för filmkväll i aulan igen efter skolan, så jag kommer inte ha tid att skriva imorn heller. To bad for you. Eller mig.

Så gott det går

Den riktiga klockan visar 06.00, medan datorn klocka står på 05.00. Jag kan tyvärr meddela att den riktiga är den som stämmer... Jag sitter på Torsbo i Vara där jag, Louise, John och Sarah har spelat in film hela dagen lång. Det har varit grymt roligt!! Men redigeringen tog lite längre tid än väntat så vi har varit uppe hela natten. I alla fall jag och John. Sarah och Louise somnade så sött.
Seriöst så orkar jag inte skriva ett enda ord mer! Det har varit det längsta dygnet i världens historia, men ett av dom roligaste också! Men nu vill jag bara lägga upp mojset på youtube och åka hem och sova...


Ever since

Det är verkligen galet hur ont jag har i mina ben. Speciellt vaderna! Jag har nog aldrig haft sån träningsvärk förut.. Vi stod nämligen och hoppade hur mycket som helst på dansen. Eftersom vi spenderade hela lektionen med att lära oss den nya uppvärmningen så antar jag att vi kommer hoppa lika mycket varje gång. Jobbigt, men bra träning!
Nu måste jag skynda mig att packa och grejs så att jag inte missar tåget sen!

Just look at the view

Sommarens bästa dagar


Midsommar hos Elias med fröken Grabo


En dag på Liseberg resulterade i hela tre stjärnvinster...


Erik var med ute på det stora blå


Jag intog Lysekil för att träffa världen bästa Michelle


Picknick med några av dom bästa människorna


Cupcakesbakning med sötronja


En helt underbar kväll med en helt underbar sångare på scenen


Härlig och lite galen kväll i Göteborg med en fin Louise


Jag och en annan fin Louise på Maratonrock

Såklart finns det många andra härliga dagar och stunder jag minns, men jag har tyvärr inte bilder från allt... Får lära mig att ta fram kameran helt enkelt!


Hallå Dan!

Mina läxor som jag måste göra idag eftersom jag inte hinner göra dom i helgen:
~Engelska Jag glömde kalendern och jag hittar inte stället där Björn har skrivit upp vad det är vi ska göra. Misstänker att jag har anmält mig på den i stort sett renrasiga estetgruppen, men hittar inte min naturgrupp...
~Matte För det första så har jag glömt miniräknaren, och för det andra så är det helt obegripligt!
~Filmkunskap Måste skriva en analys till The Notebook. Jag fattar faktiskt lite, men har ingen aning om hur jag ska börja...

Vad bra allting blev... Men jag har en plan! Engelskan får jag sitta och smygplugga på teatern, matten får jag göra så fort jag kommer hem från skolan imorn (det jag fattar i alla fall) och analysen får jag helt enkelt ta och sätta mig vid så fort jag har skrivit klart här. Det fixar sig nog i alla fall!

Då kan jag ju ta och berätta vad det är som gör min helg så full och upptagen att det inte finns tid för läxor. Imorn så kommer en söt och trevlig besökare hit, och då tänker jag minsann inte sitta och göra några matteuppgifter! Tidigt på lördag så hoppar jag på tåget till Vara. Det är nämligen så att jag, Sarah, John och Louise ska vara med i ett filmmaraton och spela in en film som vi ska tävla med sen. Spännande! Dessutom har vi världens bästa lagnamn! Vi ska få låna fritidsgården i deras lilla stad och som det ser ut nu så kanske vi sover där allihopa, istället för hemma hos John. Det vore mycket mysigare, plus att vi kan stanna uppe hela natten och redigera och grejs. Super!
Som om det inte vore nog så åker vi från Vara direkt till Skövde för att äntligen få gå på den efterlängtade dansdagen!!

Jodå, det kommer nog bli en fin helg!


Don't mind

Jag antar att ni förstår att jag inte kommer skriva förän imorn, föresten? Efter skolan ska vi kolla på skräckfilmer i aulan för att komma in i spökvandringskänslan. Därför kommer jag nog inte komma hem förän åtta eller nio typ. Då har jag läxor att tänka på. Plus att jag måste sova bort min förkyldning... Så ni får klara er ett tag utan mig!

The only thing that's on my mind

Jag trodde inte att jag skulle få tid att skriva något alls här förän imorn, men nu har jag fått lite tid ändå. Jag sitter nämligen på resten av klassens engelskalektion. Dom få estetisar som är i min engelskagrupp har sovmorgon, men jag var tvungen att vara här redan klockan åtta, tack vare min spanska. Det är inte så roligt att spendera en hel timme alldeles ensam utan något att göra. Snälla Louise lånade ut sin dator till mig, så aa, nu sitter jag här och har tid att uppdatera lite...
Det finns väl ifs inte särskilt mycket att uppdatera om... Igår när jag skulle hem från Erik så var det något konstigt med tågen så jag var tvungen att krångla med en ersättningsbuss som egentligen skulle till Floby. Det var ju inte så roligt...
Det var väl typ det! Härligt inlägg!

RSS 2.0