Sweet love

En sak slog mig häromdagen när jag var på jobbet. Jag måste börja göra saker själv! Jag kan inte gå runt och tro att andra ska göra saker åt mig hela tiden.
Det var fikarast på jobbet och jag är den enda som inte dricker kaffe eller te, så Linus kastade en nyckel till mig. Det visade sig att den passade in i låset i dörren till rummet där dom har Loka och grejor. Jag skulle alltså behöva hämta min dricka själv. Ingen som gjorde det åt mig. Det blev kortslutning i hjärnan ett tag, och jag blev faktiskt lite nervös... Jag visste ju inte hur det såg ut i det rummet! Men jag gick ändå ner för trappan och hämtade ett par flaskor. När jag kom upp igen behövde jag till och med hänga tillbaka nyckeln på kroken igen...
Ser ni mitt problem?! Jag kan ju inte fortsätta tro att andra gör saker åt mig hela dagarna! Skärpning Felicia!!
Inte okej.

Look into your eyes

Efter totalt nästan tre veckors slit så har jag äntligen kommit i mål! Mission complete. Så nu sitter jag bara och väntar på att pappa också ska sluta så att jag slipper gå hem i regnet.

Nej det ser inte roligt ut, jag vet. Men vet ni en sak? Det är ännu tråkigare än det ser ut...


Tystnad. Tagning.

Förut när jag satt här och skrev och läste och letade musik och rättade och läste lite till, så la jag plötsligt märke till att jag kände håret mot armen. Inte mycket i för sig, men det nådde i alla fall längre ner än ärmslutet på t-shirten. Det är lycka!! När jag klippte mig sist så tog hon betydligt mycket mer än hon sa att hon skulle, men jag tänkte "Aja, man kanske inte tänker så mycket på det. Det blev ju ganska så okej ändå". Fina tankar, eller hur? Dom tankarna dog helt när jag satte upp håret i en tofs. Jag hade ju inget hår kvar!?! Det hängde ju inte alls så mycket som det brukade... tyckte jag inte det minsta om min frisör längre. Jag som hade fått så långt...

Men nu så!! Nu verkar det ju som att det ä-n-t-l-i-g-e-n händer något!

Jag är glad.

Ser ni hur långt det var eller!?!


Din hand mot min kind

Jag är så himla sugen på att åka utomlands nu... Tänk att få åka iväg till ett främmande land och få kliva in i en annan värld ett tag, deras värld. Visst, det är ju bara potemkinkulisser (nu skulle Richard vara stolt...). Jag fattar ju själv att det inte är paradis i hela landet! Att så fort man kommer utanför hotellområdena så visar sig en helt annan sida av verkligheten, en man levt parallellt med... Men det är härligt att få känna den lyxen man får på hotell.
En hel del utlandsresor är planerade, men eftersom jag känner mig själv ganska så bra vid det här laget, så vet jag att de flesta bara kommer att vara drömmmar. Att få till det så att alla i gänget kan åka samtidigt är svårt. Ännu svårare är det att ha råd med allt.
Hur som helst så är det de här resorna som det har pratats om, och som jag så otroligt gärna vill iväg på:
~Johns lägenhet i Spanien i höst

~Tågluffa med Sarah i sommar
~Åka någonstans med Michelle någon gång under året
~Dra med ett skönt gäng till Ios
~Ibiza med bästa es efter studenten

Ibland vore det inte helt fel om Ingvar Kamprad adopterade mig... Eller bara gav mig ett konto fyllt med några kronor!


The way you do

Vet ni?! Just nu håller jag på att skriva ut alla 161 sidor som jag har översatt, för nu är jag äntligen klar med översättningen! Menyalternativ hit och generella inställningar dit. Inget mer. No more. Nada mas. Nu är det bara korrekturläsningen som väntar, men den blir jag klar med imorn. Sen är det semester som väntar!!

Du är för fin

Ja, jag vet att jag för bara några inlägg sen förklarade min situation vad gäller bloggande, facebook och mobil på arbetstid, men jag tycker allt att jag förtjänar en liten stund här. Jag har nämligen gjort 17 av dom 27 sidorna jag har satt upp som mål att bli klar med idag. Inte illa va?! Inga problem med att bli klar med resten heller, så imorn kommer jag ha max 20 sidor kvar att göra. Detta innebär att jag kan börja korrekturläsa på torsdag. Det kan ju inte ta lång tid, så på fredag kanske jag till och med kan sluta lite tidigare. Vet ni vad det innebär?? Jag kommer få ha lov och vara ledig fram tills skolan börjar! Helt väldigt mycket jätteokej tycker jag faktiskt att det är!


Snartelisnart!


Jag tror jag har lärt mig nu

Jag ska säga er en sak, och det är att Annie Leibovitz är en mycket begåvad människa! Tänk att få bli fotograferad av henne... Helt otroligt fina bilder! Disneybilderna är några år gamla, men så förtrollande... Det är ju inga dåliga modeller hon har fått tag i heller!

Julianne Moore


Beyoncé

 
Jessica Biel och Roger Federer


Gisele Budchen

 
David Beckham, Jennifer Lopez och Marc Anthony


Rachel Weisz


Scarlett Johansson


Zac Efron och Vanessa Hudgens


Jag skulle minsann inte ha något som helst emot att byta plats med några av dom!


I en cirkel

Jag har minsann hittat en helt underbar kille! Hans namn är Tyler Hilton och har valt låtar till sina skivor med omsorg, för alla, och verkligen alla, är bra. Inte ofta man stöter på sånna. Inte jag i alla fall. Så jag är glad att jag ramlade in på ShoutOutLouds och att de hade en låt på ett soundtrack till One Tree Hill. Annars hade jag inte märkt att det fanns en pojke där med en underbar låt. Och då hade jag ju inte upptäckt alla andra låtar.
Tack, Spotify för att ni avbröt mig i mitt musiklyssnande med reklam!
Det var en mening jag aldrig trodde jag skulle skriva...


Just a rebound

Jag ska jobba imorn och det är verkligen inte kul. Det skullle vara mycket skönare att ligga kvar i sängen några timmar till, men nej det får vänta tills jag har jobbat klart. Förhoppningsvis blir det bara lite mer än en vecka så det ska jag nog klara av!
Första dagen på semestern sa pappa till mig att jag inte fick ta dom där minirasterna med facebook som jag har gjort. Smart att säga det efter två veckor...? Hur som helst så gäller det även bloggen och mobilen, så från och med imorn så kommer jag att vara okontaktbar från halv 8 till kvart över 4! Fast jag har ju alltid med mig mobilen ändå, så det är ju inte omöjligt att ett sms flyger iväg...
Nej, nu ska jag vandra iväg till Ronja och hälsa på hennes lila Simba!

Find it hard to understand

När jag var i Lysekil med Michelle och Ronja så hälsade vi på bion och satc 2. Mycket bra film måste jag säga! Jag ska minsann också skaffa mig grymt bra kontakter som bjuder mig och mina vänner på drömresor. Och när jag säger dröm så är det inte medelmåttigt dröm, utan en åh-vi-har-hamnat-mitt-i-den-bästa-Aladdinvärlden-som-finnns, den sortens dröm ni vet!?!

Dessutom ska jag ha en minst lika stor garderob som Carrie! Fatta vad underbart det vore!?! Jag skulle sitta där inne hela dagarna... Jag måste verkligen ta tag i det här med att övertala mina kära föräldrar om att skänka klädkammaren till mig!Inte för att jag skulle ha något emot Jennas i 13 snart 30 heller...

  

Eller något sånt här!

Men tills mina övertalningsförmågor har utvecklats så får jag nöja mig med min 15årspresent av Skrållan. Tur att jag har henne!


A quarter after one

Igår, efter att ha spenderat eftermiddagen och kvällen på Sea Lodge och smögenbryggan så kändes glass väldigt passande. Självklart ville jag ha en Ben & Jerry's-pinne, men när jag frågar efter den så får jag svaret "Den är slut, och den är slut i hela Europa så jag kan inte beställa den heller" Nehe?!?!? I chock gick jag vidare. Utan glass.
Jag visste inte hur mycket jag kunde lita på den mannen, så idag när vi var och hälsade på mormor och morfar på campingen och det var dags för glass igen så tänkte jag att de kanske hade den trots allt. GBbilen var till och med där så dom måste ju ha den!! Med hoppet uppe gick jag in och kollade. Men nej, ingen pinne... Pappa frågade GBkillen om den (jag var inte tillräckligt modig), men han sa att dom var för sega i usa med att tillverka den.
Ska jag klara resten av sommaren utan den godaste pinnglassen i denna värld full av konkurrenter?! Jag tackar gud för Magnum Temptation, en värdig reserv!


Om en varm sommardag... Eller en korv.

Igår kväll var minsann en ytterst trevlig kväll! Några fina flickor från klassen samlades på min altan, närmare bestämt Sarah, Louise J, Frida A, Frida Em, Ylva, Julia och Josefin. Trots att grillen inte ville starta först, kycklingen inte ville grillas, folk hade svårt att hitta hit och Julias misslyckade, men väldigt goda efterrätt så summeras kvällen som väldigt rolig med massor av skratt. Härligt att få träffa dom igen! Synd bara att Louise G och Lisa inte kunde vara med!
Ett bättre inlägg än såhär blir det inte för snart kommer Louise tillbaka efter att ha lämnat Frida på busstationen och jag har två otroligt irriterande flugor som uppenbarligen inte gillar att jag ligger här så nej, nu får ni inte höra något mer förän jag kommer hem från båten igen.

Doften hänger kvar

Är det möjligt att det bara blir varmare och varmare ju längre dagen går?! Det känns som att det är mycket varmare nu är vad det var för några timmar sen. 28,8 visar termometern utomhus och hela 27.4 inne... Vad ska jag ta mig till i denna varmebölja? Bada? Nej, det går ju inte för jag har ingen bikini hemma utan alla är i the boat. Annars kan jag meddela att det är felicia-badväder idag, så till och med jag hade frivilligt hoppat i! Men jag får väl sitta här och vänta på att vattnet jag nyss ställde i kylen ska bli tillräckligt kallt.
Dessutom har jag två mycket trevliga gubbar i frysen! Ben och Jerry heter dom och jag ser fram emot att träffa dom igen!

It's a little bit funny

Jag blir glad när jag kollar på statistiken och märker att det fortfarande är en del som kikar in på bloggen även fast jag inte har skrivit på över en vecka! Så varför inte vara så snäll att ge er något nytt att läsa?
Det hinner hända väldigt mycket på en vecka, men det största av allt hände idag: Jag pratade med den underbaraste människan som finns för första gången på tre veckor!! Äntligen har min bästa vän blivit svensk igen! Förhoppningsvis så påbörjar jag min färd till Lysekil 10.20 imorgon och några timmar senare får jag träffa denna människa igen. Inte helt fel, eller hur?Nu ska jag tillaga en delikat lunch av i stort sett det enda som finns i detta hus, snabbmakaroner och köttbullar! Men om jag är sådär extra snäll som jag kan vara ibland så dyker ett tilll inlägg upp lite senare.

RSS 2.0