Here we go

Som en haltande förkyld idiot med lock för öronen så springer jag omkring i lägenheten för att packa fint igen. Veckan i Alanya har varit bra. Minst sagt! Nu laddar jag om för nya äventyr med mina flickor och resten av klassen.

Du gör mig så lack

Hela jag är alldeles oljig och luktar hur gott som helst. Ett presentkort användes till en välförtjänt massage. Helt underbart! Det enda som saknades var lite hårbottensmassage - då hade mitt liv varit fulländat.
Så nu sitter jag här, helt mjuk i kroppen och packar det sista i min fina väska. Lite resfeber börjar dyka upp, men jag ska nog klara det ändå!
Imorgon är min sista riktiga skoldag, bara så ni vet!

Cool me off

Min falköpingsgarderob är just nu uppdelad i tre högar. Ja-Nej-Kanske. På söndag tar jag hand om allt i Skara. Hur det blir i slutändan vet jag inte än. På något sätt så ska jag göra om ja-högen till tre nya högar. Alanya-London-Båda. Jag blir lite orolig eftersom min vanliga packningstaktik brukar vara packakvälleninnan och slutar med jaganvändeknappthälftenavalltsomliggeriväskan.
Jag tror helt enkelt att jag måste göra välorganiserade listor och sen ha koll på att allt från Alanya som jag vill ha med till London faktiskt stannar kvar i väskan och inte rivs ut tillsammans med allt annat under dom få timmarna jag är i lägenheten däremellan. Jag börjar bli lite orolig.


Lär mig stå

Äntligen är jag klar med alla kläder till allt som har med studenten att göra. Och så har jag kompromissat lite, men det känns helt okej faktiskt. Jag är nöjd.
Nu när jag är hemma igen så ska jag byta look till något annat. Sen ska jag rymma iväg till en värld med två fina vänner. Tycker jag låter bra!

Linjemannen

Nu luktar mitt ansikte jordgubb. Så gott att jag nästan skulle kunna äta upp det som blev kvar av masken... Dessutom är mitt hår fritt från klyvna toppar och när jag vaknade kände jag mig både som Blair och en prinsessa. Att få vakna med sånna lockar varje dag vore riktig lyx.
På lördag ska jag fixa skor och väska till balen, sen är jag klar med allt i klädväg runt studenten. Känns riktigt bra att jag äntligen har klurat ut allt. Jag ska också få Daniel att köpa en blå fluga. Nej, du kommer inte undan!

Let me get that

Med hopp sprang jag ner till brevlådan, öppnade det lilla hålet och där låg det. Avin från HM. (Schenker gör mig aldrig besviken). Upp för trappan igen för att hämta nyckeln så jag kunde få ut det.
DITT PAKET HAR KOMMIT
Tusen tack! Det enda dåliga är att jag inte kan hämta det förrän om två timmar, så jag gör som jag brukar när jag inte har något bättre för mig - plockar fram dammsugaren. Nu hoppas jag bara att den underbara bikinin passar så att jag kan lägga den bredvid solskyddskrämen. (Mamma, jag har spanat in ett av dina nagellack som passar perfekt!)
Ölbrännbollen skiter jag i. För jag ska bli balfin i håret. Och så gillar jag inte öl. Eller bollar.

Två veckor

RSS 2.0