You´re the one thing that remains

Hatten av och stående ovationer till min nya mascara! Det är den bästa jag har varit med om. Ger lika mycket volym som min förra False Lash Effect. Den gamla var helt vattenfast så när sminkborttagningsmedlet tog slut så ville inte mina ögonfransar hänga kvar längre så dom gick av och skit. Men den jag har nu, Kanebo Sensai, är helt vattenfast fram till 38 grader och då behöver man bara vatten, inget medel, för att tvätta bort den! Dessutom kladdar den inte när man ska ta bort den, utan den är fortfarande fast liksom. Den lossnar typ i hela bitar. Så då slipper man kladdet i hela anisktet!
Ja, jag är nöjd.


Puss<3

Runnin' around

Nere i källaren, på våra skåp, så har det stått en kartong ända sen vi började. Vi har inte vetat vad den ska vara till eller vad som låg i. Inte för att det är något jag har drömt mardrömmar om direkt, men ändå.
Emanuel tröttnade hur som helst idag så han öppnade den och ni ska bara veta vad som låg i!
*Trumvirvel*
Hur många polkagrisar som helst!! Ni ska bara veta hur godissugen jag blev då... Men vi vågade ju inte ta någon, godhjärtade som vi är. Upptäckaren sprang upp med lådan till lärarna och det slutade med att Emanuel och några fler satt i caféterian och sålde dom för 3 kr/styck och pengarna går till vår kära Londonresa! Egentligen kostade dom 5 först, men efter att dom hade smakat så sänkte dom priset... Tydligen hade dom stått där i 6 år så dom var lite mjuka, men det är nog ingen fara!

Det här med att försöka vara nyttig verkar gå helt åt trädsamlingen... Polkagrisar och så har vi fått tårta två dagar i rad. Inte så bra direkt, men jag klagar inte!


Puss<3


Jag har någonting på känn

I gotta feeling går på för fullt på radion och man kan ju inte bli annat än taggad!!

Ibland tänker jag på hur olika jag och min syster är. Jag, med mitt tjocka, lockiga, ljusbruna hår och grön/blå/grå ögon, är ju inte särskilt lik henne, med sitt tunna, blonda, raka hår och blå ögon. Ja, det är inte mycket i utseendet som är likt. Dessutom är hon sportnörd och jag är... Jag vet inte riktigt vad jag är men så långt från sportnörd man kan vara typ.
Däremot blir jag så himla glad att hon och en kompis har börjat skriva massa låtar! Dom skriver så fort dom ses och drömmer om att vara med i Lilla Melodifestivalen och bli kända, precis som jag och Anna gjorde när vi var mindre. Hon har en hel pärm hemma fylld med låtar och kläddesigner! Tror faktiskt att jag kommer ihåg dom flesta av låtarna... Inte världsklass direkt, men jag är andå ganska stolt över det vi gjorde. Så himla dåliga var dom inte ändå.


Puss<3

What a marshmallow!

På historian idag hade vi en alldeles speciell gäst som skulle föreläsa/redovisa om hur det var att vara ungdom på 50- och 60-talet. Han pratade om mode och sånt också och han kunde en hel del faktiskt. Han var riktigt riktigt duktig på att stå framför hela es1, det vill säga 40 pers. Något inte ens jag gör frivilligt...!
Grejen var att det inte var någon vuxen expert som stod där framme och pratade, utan vår lärares son som är 9 år! Jag blev jätteimponerad och trots att jag inte hade träffat honom någon gång innan så blev jag liksom stolt när jag satt där... Väldigt modigt av honom att stå ensam framför oss, som är så mycket äldre än honom. Jag skulle dö bara jag skulle redovisa för treorna...
Det hoppas jag att jag slipper!


Puss<3


Gemonskinligt grå

Så fort jag får chansen ska jag döda västtrafik!!! Jag väntade i 25 minuter i snön uppe vid tandläkaren och under dom minuterna så skulle det ha kommit tre, TRE bussar! Jag trodde jag skulle dö. Jag frös och var hungrig. Jag som redan var sur för att jag missade dansen blev ju bara ännu surare och jag ville bara gråta. Jag hatar dom när dom gör så! Kan dom inte fatta att det faktiskt finns folk som ska med på bussen så att man kanske ska köra lite fortare??
Tillslut kom det en buss. Men den var en kvart försenad och då hade jag stackars pappa som väntade på mig på busstationen...
Det räcker med snö nu.

Snart...<3


Puss<3

Medan sommaren ännu hänger sig kvar

Grattis Grattis Grattis till tjejerna i Timoteij!!





Puss<3

I'll be right beside you, dear

Angåengde mitt bankomat kort så har jag fått en lösning på problemet! Jag skulle precis få ett nytt och av någon anledning så hade banken spärrat det innan jag hann få mitt nya... Men dagen efter uppslukandet av kortet så fick jag min nya kod och igår fick jag kortet. Så nu är jag en lycklig människa igen!

Glöm inte att titta på Melodifestivalen ikväll!!

 

Puss<3


Always, forever

Det blir inte alltid som man tänkt sig... Vi skulle vart i Sunne och åkt skidor nu. Såg verkligen fram emot det eftersom jag inte har åkt någonting i år. Men snön tyckte väl om oss för mycket för att släppa iväg oss så det var bara att putta och dra bilen upp till garaget igen... Vi bokade om så hoppas att det går lite bättre då istället. Nu får jag väl spendera dagen med att kolla på Barnen på Luna. Åh vad jag älskar det!! Flashbacks till min och Annas tid<3


En trevlig liten nyhet är att jag ska hänga med Michelle till Kreta i maj. Längtar redan!! Jag ska få bli bruuuuuun!

 

Puss<3


All I've ever wanted

Massa vuxenpoäng till mig!! Jag har, efter flera år av träning, lärt mig hantera tvättmaskinen helt själv! Eftersom i stort sett hela min garderob hamnade i tvättstugan samtidigt så hade jag inget annat val... Så på tre dagar har jag kört sju eller åtta maskiner heeelt själv + att jag har hängt upp och strykit allting också. Man kan inte vara annat än stolt över sig själv då...
Nu ska jag bara lära mig diskmaskinen och torktumlaren också, sen är jag redo för att flytta!





Puss<3


To make it all okay

Jag tycker att dom matar bankomaterna lite dåligt i den här stan... Dom stackarna måste ju äta allt dom får tag i för att överleva nu när det är så kallt! Som tur är så har jag matat en nu så det är nog lugnt med den ett tag i alla fall... Men jag tycker ändå att det är dåligt av bankerna att dom inte tar tag i det och matar dom själva. Så att allmänheten slipper offra sina bankomatkort menar jag. Deklart att jag inte har något emot att rädda den lilla stackaren men egentligen så borde jag ju ha sluppit att vara utan kort nu...


Puss<3

Open your eyes

Ikväll ska jag, Melinda och Ronja till Gondolino och sen ska vi mysa framför film. Kommer bli massa tjöt också såklart!
Det är något speciellt med att träffa sin gamla vänner, i alla fall för mig. Jag trivs verkligen jättejättebra med mina nya kompisar! Men ibland känns det som att allt går så fort. Skolan, nya människor, ny stad, allt.
När jag är med mina kyrkerörstjejer så är det som att tiden stannar och man behöver inte tänka på något annat, man känner igen allting. Man pratar om allt man har gjort, allt ifrån håltimmar till äventyr till Örebro och båten. Jag blir bara så... lugn.

  
  

  


Puss<3


It wasn't even whole to start with

Just nu känner jag mig väldigt stolt över mig själv!! För er som inte vet det så bor min gammelmormor och gammelmorfar här och dom spenderar en del dagar med att stänga av tv:n, tända och släcka lampor och slänga ner taklampor... Förut var jag väldigt rädd, men sen drömde jag om dom och sedan dess har jag känt mig lugnare. Jag vet att dom inte vill skrämma mig, utan skydda mig. Mina två skydsänglar... Herregud, jag blir helt gråtfärdig så fort jag skriver eller pratar om dom. Vet inte varför, jag blir bara väldigt känslig...
För det mesta håller dom till i mina föräldrars sovrum och därför går jag inte in där när jag är ensam hemma. Men idag var första gången på kanske ett år som jag faktiskt gick in dit helt själv i huset! Lite tungt, men det gick bra ändå och jag är verkligen glad över att jag vågade. Dom vill ju inget illa. Så gulliga är dom<3

Ni får tycka att jag är hur konstig som helst (för jag märker det när jag själv läser att det låter inte riktigt helt klokt...) men så är det iaf.


Puss<3

'Til it's over

Väntar på att Michelle ska komma och sen ska vi åka till Skövde så det blir lite spännande att se hur långt jag hinner skriva. Vi ska se Valentines day och jag ser verkligen fram emot det!

Inatt hade jag fina tjejor här. Jag måste faktiskt säga att vi fick till väldigt god mat i form av kyckling, pommes frites och sås, vilket är ganska otroligt med tanke på hur jag är i köket...
Sen såg vi skräckfilm. Inte kul. Det måste vara det värsta som finns! Efter att vi hade kollat på Shrooms så lugnade vi ner oss till Sommaren med Göran. Kärlek på den!
Vi lyckades med något som jag aldrig trodde skulle gå, nämligen att få plats alla fyra i mina föräldrars säng. Visst, det var trångt, men det funkade ändå. Mysimyys!

 

 




Puss<3


Love me for me

Nu tänker jag inte plugga mer historia förän imorn i skolan. Jag okrar inte mer. Vill inte mer. Undrar om man kan dö av överdos av historia... Michelle trodde inte det men jag är inte så säker. Det känns ändå som att jag kan det mesta i alla fall och sen får resten gå som det går.

Förut fick jag en väldigt rolig överraskning. Esteterna ska åka och bada i Skövde imorn efter skolan! Hur kul kommer inte det bli!? Ser verkligen fram emot det och det tycker jag faktiskt att vi förtjänar efter allt slit inför provet!


Puss<3


När jag blundar

Nu gör jag det igen, jag ligger på golvet och halvsover till Spotify. Jag måste säga att det är grymt skönt! Mycket skönare än man tror. Sängen är bäst såklart, men hellre mitt golv än en hård säng.
Jag känner mig så trygg här på något sätt... Vet inte varför men så är det i alla fall.
I<3mitt golv


Puss<3

Entertain us

Igår var dagen som började i en katasfrof men slutade grymt!

Ja, början vet ni ju redan om ni har läst mitt förra inlägg... När jag väl kom på bussen så tog det massa tid innan bussen åkte. Tick-Tack, Tick-Tack. Blev bara surare och surare och i min frustration bildades det konstiga sms...
Kom fram til skolan tillslut och då var det engelska"prov" som egentligen var en ganska lätt test. Björn som inte ville rätta sa att vi skulle rätta varandras. Eftersom vi gjorde den uppoffringen att låta någon annan kolla på vårt prov så överraskade han oss med att bjuda på fika nere i caféterian, plus att vi fick sluta typ 20 minuter tidigare! Åh vad glad jag blev!

Efter skolan åkte vi, det vill säga jag, Louise, Lisa, Sarah, Emanuel, Frida, John och Michelle till Vara för att hamna hos John. Där blev det pizza, tårta och förfest. Kul Kul Kul!! Sen begav vi oss till Kronan. Hahah, de var så sjukt trångt därinne! När det stängde så gick vi tillbaka till John ett tag innan några av oss tryckte in oss i en bil och åkte hem till Louise för att sova. Det var så skönt!

Jag hoppas verkligen att John kan skicka bilderna snart!



Puss<3

Boom Boom Boom

Mitt busskort lekte kurragömma med mig för ganska så exakt 45 minuter sen. Och det vann... Roligt eller hur...? Jag hade packat ner alla mina grejor och kämpat med att få ihop väskan, tog med mig mobilen och skyndade ut så fort jag kunde för att inte komma försent! Men när jag hade gått i typ en minut så märkte jag att jag inte höll i busskortet, som jag var helt säker på att jag hade fått med mig ut!? Ringde hem men mamma hittade det inte så jag tänkte att jag hade tappat det på vägen så jag fick gå hem igen, sökandes på marken... Låg det någonstans därute? Nej detklart att det inte gjorde! Varför skulle det gömma sig där? Där är det bara kallt och man kan bli förkyld...
När jag kom hem så var det bara att letaletaleta!! Tillslut hittar jag det på nattduksbordet..!? Måste ha lagt det där när jag tog på mig halsbandet eller något... Hur som helst så missade jag i alla fall bussen och ingen hade tid att köra mig, så här ligger jag på golvet och ska snart göra ett nytt försök med att komma till skolan.
Wish me luck!!


Ikväll blir det Kronan med unerbaringar för att fira Lisa som fyller år idag! Grattis!!<3



Puss<3

RSS 2.0