When I get teardrops on my guitar...

Helt otroligt hur sjukt mycket man kan sakna en människa... Det har inte ens gått en vecka men jag har nog aldrig saknat någon så mycket som jag saknar min bästa vän just nu!
Vill göra kladdkaka och strunta i att ställa den i ugnen. Vill krama henne så att jag tror att armarna ska ramla av. Vill ligga på golvet och bara lyssna på när hon sjunger och spelar på gitarren. Vill bara va i samma rum, samma hus, samma land som henne.
Tyvärr så får jag klara mig i nästan två veckor till innan hon kommer hem...

Michelle, jag saknar dig!<3

I want you back

Är det verkligen så? Ska min dator inte få överleva?? Just nu verkar det som att en av mina käraste ägodelar ska dö endast 1 år, två veckor och 1 dag gammal... På juldagen så ville den inte mer och slutade fungera och jag hoppas verkligen att pappa kan återuppliva den! Hur ska jag klara mig om det inte funkar?!?! Jag älskade den flera månader innan jag fick den och jag är i stort sett beroende av den. Alla mina bilder är där tillsammans med mina favoritfilmer...
SNÄLLA FUNKA!!!!

 

 

Puss<3


Another christmas

Snart har julen susat förbi! Gud va fort de kan gå. I år fick jag i alla fall julkänsla (om ni kollar arkivet så ser ni att jag inte hade det förra året). Mycket beror nog på att det äntligen blev en vit jul!!
Jag tänker inte skriva om min dag för det är något jag verkligen inte klarar av, det blir bara dåligt. Så jag nöjer mig med att säga att det har varit en väldigt bra dag!

Nu efter Olins och jul så är jag så taggad inför nyår! Estet och lite MoP kan inte bli fel, eller hur?Kort inlägg men hellre det än inget alls!
GOD JUL PÅ ER!


Puss<3

Do you even belive it yourself?

Olins med massa braigt folk igår! Verkligen helt underbar kväll!

Puss<3

Ute och susar avida afälten

Jag hoppas att det inte är någon som har missat att snön har lagt sig som ett tjockt täcke utanför dörren. Julen kommer krypande och närmar sig lite mer varje minut. Att julkänslan är här är det ingen tvekan om längre!
Hela gårdagen gick åt till att baka massa julgodis. Att stå i ett stökigt kök med skålar, godis, plåtar och recept, och pilla med att pensla ett tunt lager choklad i formar samtidigt som All I Want For Chrismas med Agnes och Måns spelar i bakgrunden är det inte mycket som slår!
Längtar!
Puss<3

I am flying

Bilder från Estocolmo! Jag klarar inte av att skriva om vad som har hänt utan att det blir tråkigt, och inte ens jag själv tycker det är intressant att läsa. Men en bild säger mer än tusen ord så det lär ju bli ganska många ändå!


Snygging<3 

  
Det var typ dom bästa bilderna som blev och de flesta ser ungefär likadana ut.
Tack Jossan för en underbar helg!
Puss<3

Am I only dreaming?

Ville bara säga att min helg var väldigt bra! Jag ska försöka skriva om den och ladda upp bilder senare men just nu hinner jag inte, precis som vanligt, eftersom min historia ligger och väntar på mig i väskan...

Puss<3

Edge Of Sixteen

En dag fylld med sång, kramar, dans, presenter och underbara vänner!Jag varken orkar eller hinner skriva om allt som hände men dagen har varit härlig och jag kunde inte ha önskat mig en bättre födelsedag!


Nu måste jag duscha och packa inför morgondagen för då är det Idooooool som gäller!

Puss<3

Sort of beautiful...

Lisa, Twilight, New Moon och Ben & Jerry's. Så såg kvällen igår ut och det kan ju inte bli annat än underbart!
Eftersom vi hade massa inställda lektioner idag så fick vi sovmorgon. Vi blev väckta klockan 8 när det plingade på dörren. Jag gick upp och när jag öppnade dörren så visade det sig att det var en som hade ringt på fel hus och skulle till några på andra gatan. Kul...
Hur som helst så tog vi bussen så vi var i Skara 11. Jag började inte förän halv 2 egentligen, men eftersom vi var tvungna att jobba självständigt och Lisa började innan mig så åkte vi dit tidigare ändå.

Den kvällen<3


Imorgon är det en av dom bästa dagarna på hela året! En viss Felicia Berger fyller 16!! Dags att ta sig ifrån vägarna för snart kommer jag och tar över all plats som finns på gatorna och antagligen lite till...Puss<3

One of us is crying

Officiellt så sitter jag just nu med svenskaläxan, men hur mycket är det som händer inofficiellt egentligen? Ganska mycket antar jag...


Måste bara skriva av mig lite om dagen, ni behöver inte läsa om ni inte vill, jag behöver bara få ur mig det.
Det är nämligen såhär att jag var så fruktansvärt arg och sur och stressad förut!!! Eftersom jag skulle till tandläkaren så slutade jag tidigare idag. En buss hem gick väldigt kort efter att min sista lektion jag skulle gå på slutade så jag tänkte att jag tar nästa buss istället. Väldigt smart gjort av mig, mitt dumhuvud! Den bussen jag skulle ta hem kom till stan 30 minuter innnan bussen till tandläkaren åkte. Då kan jag säga att det bara var att skyyyynda hem och borsta tänderna och sen skyyyynda ner till stationen igen och åka upp, bara för att vara där tre minuter innan jag hade tiden (*översättning* jag hade inte hunnit)... Lägg nu märke till att jag inte ens har kommit iväg än utan bara planerar än så länge.
Nu till det som faktiskt hände... Jag går till hållplatsen utanför skolan och väntar på att bussen till stationen ska komma. Där väntar jag ganska länge ska ni veta! Men när den inte kommer så blir jag tvungen att gå snabbt ner till stationen för att hinna. Skyyyynda hem och borsta tänderna innan farfar kommer och hämtar mig. Snälla, snälla farfar som ställer upp när jag verkligen behöver det!!

Där slutade den mest stressiga biten av min dag... Jag antar att det inte är någon som orkade läsa igenom det, men som sagt så ville jag bara skriva av mig. Hoppas eran dag har varit bättre!Nu ska jag se till att bli klar med svenskan så att jag kan kika på 90210 sen!Puss<3


Hands touch, eyes meet

Vill börja med att tacka Ronja och Melinda för kvällen igår! Så härligt att få träffa er igen och fick en hel del flashbacks från massa håltimmar i köket!!

Vackra flickor efter en dag i Örebro<3

Idag har jag haft kalas för släkten och jag fick lotter, Ljudet av ditt hjärta och pengar (lagom till Stockholm, eller hur?!). Det som egentligen var bäst på hela dagen var när jag städade för då kom jag på att jag inte visste vad som var i en av mina väskor. När jag kollade så märkte jag att noterna till en låt jag älskar och trodde var borta låg där! Åh vad glad jag blev!!! Tror dom har legat där i två år faktiskt...

Bor ni också i en sån familj där ni får skulden så fort varmvattnet är slut? Det gör jag! Det är verkligen så, så fort varmvattnet är slut så får jag skit för det och påminns varje gång om hur snabb jag var i somras. Men då hade jag bara 10 minuter på mig och det kostar ju 10 kronor då!! Dessutom är det inte skönt att duscha på kusten... Usch för campingduschar!
Hur som helst så var det just ett sånt tillfälle idag... Pappa kom ut ur duschen och sa "Jag vill tacka mina döttrar för att de tog slut på allt varmvatten". Jag hade inte ens duschat!! Jag fattade inte varför han anklagade mig och enda anledningen att han klagade på Melina också var för att hon nyss hade duschat...
Jag kommer nog aldrig att bli av med "hon som alltid tar slut på det varma vattnet"-stämpeln... Just to deal with it!
Puss<3

Sannheten var inte sann

Teatern idag var hemsk... Hela lektionen gick åt att Juha pratade om att han och Lena var oroliga för att vi inte tog det tillräckligt seriöst och inte var fokuserade. Skämdes så grymt mycket och tror att alla kände sig träffade. NU SKÄRPER VI OSS OCH GÖR JUHA OCH LENA STOLTA!!

Dagens bästa, underbaraste stund var Lilla Blå med min Michelle. Det kan inte bli annat än bäst med henne och hon är helt underbar!!! Vet inte vad jag skulle göra utan dig, bästavän<3

Puss<3


btw så ser vi till att Erik kommer till final för han är grym!!

Let it snow

Nu är hela min nästa vecka planerad och jag tror inte att jag får plats med mycket mer:

Måndag- tandläkaren, så jag missar teatern...
Tisdag-Onsdag- en viss Lisa kommer hit!
Torsdag- JAG FYLLER ÅR! och på kvällen blir det Lusse (om jag hittar någon skjuts hem)
Fredag- Stockholm och Idol med Josselijoss!
Lördag- vår shoppingdag
Söndag- sitta i bilen hem typ hela dagen...

Det blir en bra vecka!


Grattis på 16årsdagen!<3

Puss<3

RSS 2.0