As if you have a choice

Nu har jag så mycket jag vill skriva om, men tiden är inte så obegränsad som jag önskar! Det får helt enkelt bli ett sånt där sammanfattande grejs:
~ Jag och fröken Louise Johansson måste börja ha koll på vilka som är runt omkring oss när vi pratar om vissa personer. Vi gjorde bort oss två gånger bara på vägen hem från skolan igår.
~ Jag glömde mina fina rosor på bussen men hann precis vinka in bussen igen när han skulle vidare! (föresten så är det du som gör mig till bästa tjejen)
~ Jag myste hela kvällen med Louise x2 och Sarah. Prat, prat, prat. Som det brukar vara helt enkelt.
~ Vi planerade att vi skulle äta hur mycket som helst. Fattar inte hur vi tänkte. Vi köpte massa godis, choklad, frukter och marshmallows till chokladfonduen, chips och kakor. Dessutom hade jag lovat att dom skulle få min favoritkaka. Vi åt allt godis, lite mer än hälften av chokladen, typ tre av dom 26385 frukter som vi köpte, kanske tio marshmallows och både chispen och kakorna är oöppnade. Och jag har fortfarande ont i magen...
~ Trots att vi åt så sjukt mycket att jag har ont i magen så känns det ändå bra. Jag räknade nämligen ut mitt bmi igår eftersom jag fortfarande inte har gått upp sen jag var sjuk i vintras. Vad siffrorna blev säger jag inte, men det är så icke okej att jag nästan börjar gråta. Äta mer och skaffa muskler är vad jag ska göra!
~ Idag har jag hunnit plocka ur diskmaskinen, plockat i den igen, diskat för hand, duschat, dammsugit, gått ut med soporna, städat och hämtat posten. Kanske sätter igång en maskin tvätt också... Vuxen poäng!!
~ Jag fattar inte grejen med snöslunga.
~ Snart kommer söta killen hit!

Kommentarer
Postat av: melinda

snöslunga är jättebra för det gör så att man sparar på ryggen genom att inte plocka upp snön, vrida överkroppen och slänga iväg den åt ett annat håll. Det sluta oftast med att den bara landar en meter från där den nyss var, man blir trött och svettig så att man sen blir förkyld och ryggen mår inte bra.



Det som åxå är bra med snöslunga när man kör den själv är att man kan av misstag skjuta snön på en oskyldig familjemedlem som råkar gå förbi, mindre bra om man råkar vara den personen själv.

Man behöver bara rulla den framåt och snön försvinner direkt och det blir jämt och bra så att man halkar väldigt lätt.

och som du nu förstår så är jag aldrig bakom snöslungan och styr utan får stå ut med konsekvenserna. Life is hard

2011-02-12 @ 17:04:51
URL: http://melindahellberg.blogg.se/
Postat av: mel

det inlägget du kommenterade, läs det en gång till ;)

2011-02-13 @ 16:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0